Oslo Grand Prix - Innveiing

Fitness29.04.2011Marika Lejon22

Innveiingen er som alltid litt spennende, spesielt for dem som skal stille. Da får de se formen på de andre og de riktige målene blir notert. På Marienlyst skole i dag var det svært hyggelig stemning.

Det er nesten som et familietreff. Mange kjente ansikter møtes og det er nervøsitet, spenning og høye forventninger i luften. Etter å ha sett deltakerne bli veid og målt, så gleder man seg ekstra mye til morgendagen. Det er helt klart at nivået er høyt. Det svirrer rykter om at det er rekordår for GP. Aldri før har det vært så mange påmeldte. Spørsmålet er om alle dukker opp på scenen i morgen? Det blir helt sikkert fullt trykk og hvis dette virkelig er rekordår, så blir det både høyrøstet publikum og enda hardere konkurranse. Kan det bli bedre?

På selve innveingen var det noen som veide et par hundre gram mer enn de skulle. De ble bedt om å gå på do og komme tilbake litt senere, for å veie seg på nytt. Andre Lee fra Team 24fitness var en av dem som veide for mye. Det de gjorde var å strekke ham ved at Tommi Thorvildsen holdt ham i bena og en annen holdt i hendene. Hvis han kunne klare å dra på seg en cm ekstra var det også tillatt å veie mer. Det gikk heldigvis bra for Lee. Han nådde kriteriene for å stille i klassen sin. Det var et par stykker som det stod på grammene på, men å bli strukket ut på den måten Lee ble strukket, det er noe man ikke ofte er vitne til.

Oslo Grand Prix blir fantastisk i år. Vi sees!


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!