Therese i kanonform mot EM!

Intervju06.05.2011Marika Lejon42

Jeg er på 24fitness og skal trene med den ferske overall vinneren Therese Mæhle-Svensen. Det har gått to døgn siden hun fikk sin tredje overall pokal. Denne jenta slår fitness-damene ned som dominobrikker...

Hva har du gjort de siste dagene etter konkurransen?

Jeg har nesten ikke sovet, for jeg har sittet oppe lenge på natten og svart på mail og hilsener. Så har jeg sett mye på bilder og vurdert meg selv. Ellers har jeg vært på besøk hos familien. Jeg har spist middager med dem og også spist sammen med vennene mine. I går feiret vi med champagne.

Hva var det best å spise igjen etter en lang diett?

Det var middagen etter konkurransen. Da hadde jeg indrefilet av kalv med steinsopp, kremet konjakksaus og fløtegratinerte poteter. Det er faktisk det beste jeg har smakt i mitt liv. Jeg orket ikke dessert etterpå engang.

Burde ikke desserten vært det du hadde mest på lyst på?

Nei, jeg har ikke hatt lyst på søtsaker etter dietten. Jeg vet ikke hvorfor. Det må være fordi jeg har vært sunn så lenge og nå har jeg ikke det samme higet etter godteri og usunn mat. Jeg har lyst til å bevare formen. Må jo se bra ut for mannen min. Innen tre år håper jeg å være tilbake i konkurranse. De neste tre årene skal jeg bruke på mannen min. Nå skal vi få barn og lage familie.

Du er 22 år gammel og har vunnet tre overall, giftet deg og nå skal du ha barn. Synes du det er ungt eller er du bare utrolig heldig?

Den 27. juni har jeg og mannen min vært gift i to år. Det er ikke noe å vente på når man har funnet drømmemannen. Jeg er opprinnelig fra Stord, men møtte Kenneth på Haralds Gym. Eller rettere sagt i Better Bodies butikken ved siden av. Jeg var der inne fordi jeg skulle kjøpe en topp. Jeg ble flau, for jeg hadde ikke penger på kortet og fikk ikke betalt for den. Kenneth så meg i vinduet. Etter det prøvde han å få kontakt med meg på Haralds Gym, men jeg var veldig sjenert og oppførte meg overlegen ovenfor ham. Jeg er ikke så sjenert nå. Jeg var sytten år da jeg møtte han og han fortalte meg at da han så meg i vinduet i BB-butikken så syntes han at jeg var det fineste han noen gang hadde sett.

Er Kenneth også kroppsbygger?

"Ja. Han stiller i -100. Han skal stille igjen, men vi vet ikke når enda".

Omid Samady går forbi oss. Han sier at jeg må skrive at Therese er så stille og søt når hun er på diett.

Hvorfor er du det Therese?

"Det må være fordi jeg er så rutinert og konsentrert under dietten. Alt må være 100%. Privatlivet må for eksempel være stabilt, for at man skal klare å yte sitt beste".

Hva skal du bruke pengepremien på?

Pengene kommer til å gå til ferie og shopping.

Når du ikke er på ferie eller stiller i konkurranser, hva gjør du da? Hva jobber du med?

Jeg jobber på bakeri.

Spiser du ikke mye bakevarer da?

Jo, litt innimellom når jeg er off-season. Men jeg er flinkere til å selge kaker enn å spise dem. Jeg er den beste selgeren de har.

Jeg er overbevist om at Therese vet hvordan hun skal selge kaker, nettopp fordi hun vet hvordan det er å være fysen og sulten. Hun kjenner til hvordan kroppen fungerer når det gjelder psykologien rundt mat, sult og disiplin. Hun vet nok svært godt hvordan hun kan friste kundene sine....

Etter dette intervjuet fikk Therese vite av presidenten i NKF "Kim Torgersen" at hun får delta i EM i Sibir i Russland. Fra 27-30. mai skal Europas beste kropper sloss om pokaler. Man må egentlig kvalifisere seg gjennom Nordisk, men Therese er et unntak i dette tilfellet på grunn av hennes prestasjoner. Nivået hun har nådd utseendemessig i bodyfitness er såpass bra at hun fikk delta. Therese forteller at hun aldri har vært i Russland før, men at hun alltid har hatt lyst til å dra dit. Hun sier ar hun nok ikke får opplevd så mye, siden det blir et kort opphold og full fokus på konkurransen.

"Eg er kjempe spent, det er jo så stort. Har masse forventninger til meg sjølv. Mykje eg skal øve på og bli bedre på til da, som for eksempel t-walk som eg ikkje hadde øvd til i Grand Prix".

Lykke til i EM Therese!!

 

 

 

 


Therese Mæhle-Svensen

Intervju05.09.20126

Therese har påbegynt diett, men har valgt å ikke stille i konkurranse denne høsten.

Therese om sommer og Sibir

Intervju02.09.201131

Therese Mæhle-Svensen skulle stille i EM i Sibir etter at hun vant GP

Therese Mæhle-Svensen

Intervju20.05.201014

Overall jenta fra Stord.

Kommer snart...

01.01.19700

Therese Mæhle-Svensen

Intervju05.09.20126

Therese om sommer og Sibir

Intervju02.09.201131

Therese Mæhle-Svensen

Intervju20.05.201014

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!