Middelhavs-pasta
Kosthold12.05.2011Line Marion Nielsen Kjøniksen11
Middelshavs-pasta ala Line Marion (2 porsjoner):
Fullkornsspaghetti (velg ønsket mengde selv)
6 skiver spekeskinke (skjær evt vekk fettranden)
6 mellomstore champignon
2 store never pinjekjerner
150g fersk spinat
2 ss grønn pesto
Olje til steking
Gjør slik:
Kok opp vann i en kjele og ha fullkornsspaghettien i. Kok i ca. 10 minutter (følg anvisning på pakken). Varm pannen til middels varme med litt olje i. Legg i spinaten og vend den med jevne mellomrom slik at den ikke blir brent. Når spinaten har halvert seg i mengde, har du champignonen i delt i biter. Det enkleste er å rive soppen i biter med hendene. Husk at sopp ikke skal vaskes, men kun børste bort evt jord o.l. La det steke til en del av væsken i sopp og spinat har fordampet. Tilsett pinjekjernene og strimlet spekeskine. Stek i et par minutter slik at soppen og pinjekjernene har en gyllen brunfarge. Hell pastaen i et dørslag og la vannet renne av. Ha pastaen tilbake i kjelen og tilsett pestoen. Rør rundt, slik at pestoen blir godt fordelt. Server og nyt!
God middag!
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700