Baby-brød

Kosthold02.06.2011Line Marion Nielsen Kjøniksen6

I forbindelse med at minsten på 6 måneder i huset skulle introduseres for brødmat, ville jeg bake eget brød for å vite nøyaktig hva han får i seg.

Mine andre brødoppskrifter inneholder kesam, men i og med at spedbarn under 10 måneder ikke bør få kumelk-produkter måtte en ny oppskrift lages! Her er mitt "baby-brød" som er ukens oppskrift. 

Ved å bake eget brød kan man mye enklere regulere hva barna får i seg, samt unngå salt til de aller minste. Små barn har jo også større behov for fett enn voksne. Da passer det fint med et brød fullt av deilige sunne fettsyrer fra solsikkeolje, linfrø og sesamfrø! Server med leverpostei og barnet får et jernrikt og godt måltid! 

Line Marions "Baby-brød":
4 hele egg
1 eggehvite
1 1/2 ss bakepulver
1,5 dl rugmel
1,5 dl havrekli
60gr linfrø (kan byttes ut med solsikkefrø, men knus de litt på forhånd)
50gr sesamfrø
3 ss solsikkeolje 

Gjør slik:
Sett ovnen på 180 grader varmluft. Pisk egg og eggehvite lett. Tilsett bakepulver og bland godt i. Ha i frø, mel og kli og rør godt om. Tilsett til slutt oljen. Bland godt til en klissete deigmasse. Ha deigen i en brødform dekket med bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca. 45 minutter. 

Sunt og godt for hele familien!

 

 


Line Marion Nielsen Kjøniksen 

Line Marion er utdannet personlig trener og har deltatt flere ganger i fitnesskonkurranser. Hun har hjulpet mange til å få en lettere hverdag gjennom sitt arbeid som PT.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!