Lett omelett
Kosthold03.08.2011Line Marion Nielsen Kjøniksen14
"Omelett" àla Line Marion (til 2 personer):
5 egg
1 kvett melk pr. egg
Ca. 60 g løvtynn baguettskinke (halve pakken fra Gilde) e.l.
Ca. 6 osteskiver (brukte Vita Hjertego gulost)
1 stor neve naturelle cashewnøtter
2 ts oregano, salt og pepper etter ønske
Litt olje til steking
Gjør slik:
Varm pannen med oljen til steking. Ha på middels sterk varme. For å gjøre det så enkelt som mulig og lage så lite oppvask som mulig, pleier jeg å ha ingrediensene rett i pannen. Ha eggene i først (fjern evt eggeskal som kommer med). Tilsett melken og rør rundt slik at plommene flyter ut. Ha i strimlede biter av skinken og osten (bare riv av mindre biter), samt nøttene. Rør godt rundt. Ha i krydder og rør rundt under steking for å hindre at det blir brent under. Sett eventuelt ned varmen. Til motsetning til vanlig omelett, vender jeg i røren underveis i stekingen. På den måten blir maten raskere ferdig. Det blir riktignok ikke en "tradisjonell" omelett, men mer en eggerøre med godsaker i.
Serveres med en god salat og for eksempel 1 brødskive av mitt hjemmebakte havrebrød
Line Marion Nielsen Kjøniksen
Personlig trener
www.gympartner.no
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700
Kommer snart...
01.01.19700