Pasta uten saus
Kosthold25.08.2011Line Marion Nielsen Kjøniksen3
Her skal jeg presentere min egen vri, og jeg anbefaler deg å prøve den neste gang det står pasta på menyen. Sunn og god middag!
Line Marions Pastarett uten saus (til 3-4 personer):
Fullkornsspaghetti (ønsket mengde, selv spiser jeg ca. 100gram veid i rå tilstand)
Ca. 500 gram karbonadedeig
1 stor løk
1 pk brekkbønner (ca. 100-200 gram)
2-3 store bifftomater
Parmesan
Olje til steking
Salt og pepper
Gjør slik:
Kok spaghettien som anvist på pakken. Hakk opp løk, brekkbønner og tomater. Stek løk og brekkbønner i forvarmet panne med olje i. Løken skal bli gyllen. Ha grønnsakene i en skål mens du steker karbonadedeigen. Ha god varme og pass på slik at den blir stekt og ikke kokt - viktig at den gjennomstekes. Krydre med salt og pepper. Tilsett de ferdigstekte grønnsakene, samt tomatene. Sørg for at du får med all saft fra tomatene som gir en god smak! La det småkoke på svak varme i ca. 5 minutter. Hell av kokevannet fra pastaen når den er ferdig kokt. Anrett spaghetti på tallerken med ønsket mengde kjøtt- og grønnsaksblanding. Topp med revet parmesan!
Nyt middagen!
Line Marion Nielsen Kjøniksen
Personlig trener
www.gympartner.no
Glutenfritt kosthold og prestasjon på trening
Kosthold02.10.20184
Matrester - sunnere mat dagen derpå?
Kosthold29.12.201831