Artige og sjarmerende Arti Sharma Lopes!

Intervju29.08.2011Marika Lejon0

Hun pryder Treningsforum sin forside i butikkene. Denne artige, sprudlende og sjarmerende superjenta gir seg ikke og stiller i høstens NM! TF møtte henne igjen.

Meritter:

3. plass Norway Open 2010
2. plass NM 2010
6. plass Skandinavisk i Finland 2010
3. plass Oslo Grand Prix 2011
1. plass Sandefjord Open 2011
2. plass Battle of Scandinavia 2011

Er du ikke sliten Arti?

Egentlig ikke. Jeg har faktisk aldri hatt en så enkel deff som denne. Det har gått veldig greit og veldig fort. Etter siste Grand Prix konkurranse gikk jeg opp 5-6 kg. Jeg har startet dietten og i går veide jeg 54.7 kg. På GP tror jeg at jeg veide 51 kg. Målet denne gangen er å veie 52 på scenen. Da er jeg ikke for tynn. Under NM i fjor veide jeg bare 50 kg. Det synes jeg var litt lite. Nå har jeg nok gått opp litt i muskelmasse, men altså ikke fryktelig mye. Målet mitt
var å bare øke litt. Jeg gikk for mye kardio på bendagene mine i fjor (de dagene man trener ben) og da mistet jeg benmuskulatur. Dette har jeg justert på og føler at jeg har mer masse på bena nå enn NM i fjor. Jeg føler jeg er på track nå.

Du pryder Treningsforum sin forside i disse dager. Hvordan er det å se deg selv på forsiden av et blad i butikkene?

Det er veldig rart. Jeg kjøpte alltid slike blader selv da jeg var 17 år, og det å være på en slik forside selv er gøy! På SATS hvor jeg trener sier folk gratulerer og kjenner meg igjen. Det er morsomt.

Hva skjer videre med fitnessen nå Arti?

Jeg vil ikke bli større. Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut i dag. Hvis jeg skal endre på noe fremover så er det definisjonen. Bena kunne vært bedre og jeg kunne godt hatt mer sprettrumpe. Jeg trener som jeg alltid har gjort og i utgangspunktet er jeg ute etter å bare holde kroppen vedlike. Under en deff blir man litt blind. Man ser bra ut, men siden man tenker på konkurransen så setter man ikke like stor pris på de positive sidene. Man jobber med svakhetene. Når konkurransen er ferdig og man ser tilbake på bildene så skjønner man ikke hvorfor man ikke var fornøyd.

Hvordan føler du deg nå?

Nå er alt rolig og flott. Jeg har vært 5 uker i Portugal og kjørt deffen min der nede. Portugal er som mitt andre hjem. Jeg har fått venner der og knyttet meg til treningsmiljøet der. Det er deilig vær og fine strender. Ikke noe styr. Deffen har rett og slett vært som en ferie denne gangen. Jeg har spist fersk fisk hver eneste dag og gått kardio i den flotte naturen. Det har gått over alle forventninger. Dietten er litt annerledes enn sist. Jeg har kun spist diettmat og ikke hatt spisedager. Dette er min 4. diett og jeg er ikke sulten fordi jeg har mye variasjon i maten. Men de fire siste ukene før NM starter jeg en annen diett med litt mindre mat. Det vil jeg nok merke. Alt i alt føler jeg at jeg har god tid og har det behagelig og uten stress.

Hva er målet ditt videre?

Det var ikke meningen at jeg skulle havne oppi dette fitness-greiene. Nå har jeg oppnådd mye på kort tid og er på forsiden av Treningsforum. Det er fett. Jeg må innrømme at jeg er stolt og nyter det nå. Jeg har to barn og en mann, og er heldig som har jobben, barnehagen, leiligheten og treningssenteret på samme sted. Jeg ser barna mine hver dag og fitnessen har ikke gått særlig mye utover de andre sidene i livet mitt. Men etter NM tror jeg nok at jeg tar en pause. Da vil jeg bruke enda mer tid på familie og venner.

Det er ingen tvil om at Arti er reflektert og flink til å kommunisere. Hun er svært sjarmerende og vet hva hun vil. Hun har all grunn til å være stolt av seg selv og vi ønsker henne lykke til i NM.


Vi har et stort og omfattende intervju med Arti Sharma Lopes i dagens utgave av Treningsforum. Kjøp her for kun kr 199,- for 5 utgaver eller gå til din nærmeste Narvesen kiosk. Se flere bilder og bli enda bedre kjent med denne skjønnheten!

 

 


Arti og Lisbeth sin fitnesshistorie

Intervju13.05.2014100

Den tøffe kampen mot fitnesscenen 2014 med Arti og Lisbeth.

Arti og Charlie på NRK1

Fitness08.02.201375

I kveld klokken 20:00.

Tren skuldre med Arti Lopes

Intervju14.01.2013223

Se videointervju.

Sunne lapper fra Arti

Kosthold10.08.201236

Bodyfitness Arti Sharma Lopes gir deg sunne lapper.

Arti og Lisbeth sin fitnesshistorie

Intervju13.05.2014100

Arti og Charlie på NRK1

Fitness08.02.201375

Tren skuldre med Arti Lopes

Intervju14.01.2013223

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!