Stephanie Watson - Fitnessbabe

Diverse19.09.2011Joachim Marhaug20

Stephane Watson - Debuterende Wildcat - pryder coveret på Treningsforum! I salg som løpende abonnement nå. Ikke abonnent? Bestill lenger ned.

På coveret: Stephanie Watson
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Sommeren er over og vi skriver september. Late, ikke så veldig varme sommerdager, er over, og vi er godt i gang med hverdagen noen og enhver av oss."

Dette nummeret er i salg på butikk i slutten av september!


 

Eller kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!

 


Innhold Nr14 - 05/2011 

 

18. Utvikling av hurtighet
Hurtighet er sentralt for alle utøvere og er også en egenskap de aller fleste "vanlige" folk gjerne vil ha mer av, men når man hører ordet "hurtighet" så tenker de fleste på sprintere og dermed at treningen for dette utelukkende er sprint. Det KAN det være, men i startfasen er det andre ting som vil sette i gang utviklingen av hurtighet i langt større grad. Vi skal se på dette!

22. Hvilke muskelfibre har vi?
Noen mennesker er sterke, andre er veldig utholdende. Noen mennesker er raske, andre er trege. Hvorfor er det slik? Og kan den sterke bli utholdende? Kan de trege bli raske? Man er prisgitt sine gener i forhold til dette – i hvert fall i følge enkelte forskere. Det vil si at den kombinasjonen foreldrene dine har gitt deg bestemmer i stor grad hvilken idrett du kan bli god i. For ikke å snakke om å bli best!

32. Stephanie Watson - fra prima ballerina til fitnessbabe
Ut i fra det store intet dukket hun opp på bodyfitnessarenaen våren 2011. Hun debuterte med 1. plass i klassen +163cm under Battle of Scandinavia i Allingsås (Sverige) 9. april og fulgte opp med 2. plass i overallen i samme konkurranse.

50. Skikkelig fettt
De seneste årene har det blitt svært mange som har fått interesse for høyfett-dietter, og i kjølevannet av den økte interessen, har det også kommet flere fett-baserte kosttilskudd. Resultatet er at mange bruker kosttilskudd av fett ukritisk, uavhengig om de er på diett, går på høy-fettkost eller spiser ordinær kost. Hvordan er det med behovet vårt for fett, og er det forskjell på hva slags fett vi bør innta? Er sunt fett bra i store mengder?

60. Kostholdsguide
Det finnes like mange meninger om hva som er riktig mat ved trening som det finnes dietter. Selv eksperter strides om hva som er rett mat til forskjellige typer aktivitet, til hvilken tid og i hvilken mengde. Det er heldigvis noen retningslinjer og etablerte sannheter som er fornuftig å kjenne til. I trenings og kostholdsbransjen finnes det astronomisk høyt antall myter som lever i beste velgående og det skaper diskusjoner, spørsmål og total forvirring om hva som er lurt og ikke lurt for ulike målsettinger. Etter å ha lest denne omfattende artikkelen kommer du til å sitte igjen med kunnskap om hva slags mat du bør forholde deg til dersom du er et styrketrenende individ som vil oppnå resulater. 

 

68. Egil Berli-Johnsen
Er du interessert i styrkesport vet du sannsynligvis hvem Egil Berli-Johnsen er, han som dukker opp der tunge ting løftes, med iver, smil og innspill. Han er en profil i kraft av sin lidenskap for styrke. Men venner kjenner han mer som engasjert medmenneske, med kjempestor M.

84. Hege Berge - wonderwoman
Vi har alle hørt folk rundt oss si at de ikke har tid til å trene, ikke sant? Jobben tar så mye tid. Barna tar så mye tid. Husarbeidet tar så mye tid. Det høres kjent ut? Hege Berge er mor til tre små, hun er gift med Anders, som er i full jobb. Hun jobber i hjemmesykepleien i Drammen, hun har hus, hage og alt som følger med det. Og hun er styrkeløfter. Ikke bare er hun styrkeløfter, hun er styrkeløfter på landslaget, og hun trener mye.

 Andre artikler:
- Portrettet: Thomas Stellander
- Ustabil trening og "core trening"
- Gunnar Holth


Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus
- Før og etter
- Historietimen
 

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 


Stephanie er også mamma til en sønn på 5 år. Se treningsvideo og intervju.

NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Årets sprekeste cover i salg på Narvesen.

Stephanie Watson

Intervju26.04.201173

Watson wants to win!

Forsidejakten 2014

Diverse07.10.20141038

Forsidejakten er i gang. Stem på din favoritt nå!

NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Stephanie Watson

Intervju26.04.201173

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!