Erik Thorkelsen

Intervju05.10.2011Joachim Marhaug49

Erik fører treningslogg på Treningsforum.no og sist var han Ukens profil. Nå skal han stille på NM etter en 2. plassering på Stavanger Open bak sin gode treningskompis.

Navn: Erik Thorkelsen
Alder: 20
Vekt: 93.6 på scenen
Høyde: 186
Yrke: Student
Sivilstand: Singel
Sponsor: ønskes!
Klubb: Team City Gym

Du stilte på Stavanger Open som debutant. Hvordan var det?

Det var helt fantastisk! Det å stå på scenen foran flere hundre mennekser er helt klart det største jeg har opplevdt så langt i livet.

Du lærte sikkert en del da, er det noe du vil gjøre annerledes med forberedelser til NM?

Generelt sett hele dietten har vært en stor læringsprosess. Frem mot NM skal jeg bli hardere samt få kuttet vannet litt før og såklart øve mye mer på poseringer!

Hvordan er det å være på konkurransediett? Har du nok energi?

Jeg trives egentlig veldig godt på diett, det og se kroppen sin forandre seg uke etter uke er utrolig motiverende. Men såklart det er dager der energien og motivasjonen er på bunn, da bruker jeg og sette meg ned foran pcen og se på treningsloggen min fra noen år tilbake for og se fremgangen jeg har hatt. Etter det finner jeg noen kroppsbygger-filmer på youtube for å buste motivasjonen enda mer. Fynker hvergang! :)

Hvordan har du trent frem til konkurransen?

Stortsett trener jeg likt som før, prøver og få trent gjennom hele kroppen to ganger i uken med unntak av lårene, de må jeg dele i to dager. Har stort fokus på det å føle muskelen jobbe og hvor mye vekter jeg faktisk løfter tenker jeg aldri over. Går mye etter dagsform altså noen dager er man sterkere mens andre dager må man ta det litt lettere.

Skal du ta vare på formen eller skal du fråtse i kakefatet noen dager etter NM?

Jeg skal slappe godt av noen dager nå etter NM og spise akkurat hva jeg vil, men så blir det tilbake på diett. Vil prøve og holde en fin form året rundt og heller bygge mer lean enn isteden for å bulke meg opp 35kg over konkurransevekt. Personlig syns jeg kroppsbyggere skal se ut som kroppsbyggere året rundt å ikke bare den ene dagen vi faktisk står på scenen :)

Hvordan ser dietten din ut?

Dietten min består stort sett av kylling/ris/brokoli/udos x4, havregryn og proteinpulver til frokost, riskaker/proteinpulver etter trening og kasinprotein til kvelds.

Hva er målet ditt?

Målet mitt er og ha det kjekt og nyte hvert minutt på scenen. Formmessig skal jeg gjøre mitt aller beste ut i fra mine forutsetninger, mer enn det kan jeg ikke gjøre :) Mitt langsiktige mål er å kunne hevde meg som senior i årene som kommer.

Hvilke personer vil du takke for at du er der du er i dag?

Først og fremst vil jeg takke hele team city-gym og si at dere er en fantastisk gjeng alle sammen. Jeg vil takke André Thesen for hjelp med dietten. Familie og venner for at de har holdt ut med meg de siste måndene, dere betyr alt for meg! Jeg vil takke Arild Haugen for alle de gangene han har kjeftet på meg og sørget for at jeg alltid yter 110%. Til slutt vil jeg takke min kjære tvillingbror Emil Thorkelsen som støtter meg gjennom alt. 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!