Glutenfri grøt med bokhvete

Kosthold23.11.2011Line Marion Nielsen Kjøniksen6

Liker du grøt, men vil ha et glutenfritt alternativ? Da kan grøt av bokhvete være tingen for deg! Det er raskt, sunt og gir en myk grøtkonsistens som smelter i munnen.

Line Marions bokhvetegrøt: (mengde beregnet til kvinne ca 60 kg)
1 dl bokhvete
2 dl ekstra lett melk
1 liten neve rosiner
1 liten neve mandler
1 klype salt
Kanel

Gjør slik:
Skyll bokhveten under varmt vann i et dørslag, deretter under kaldt vann. Ha bokhveten enten i en bolle for tilbereding i mikro eller i en liten kjele for koking. Tilsett melken og saltet. I mikro: på 750W i ca. 3 minutter - rør om et par ganger underveis. I kjele: kok opp og la deretter koke på svak varme i ca. 10 minutter - rør om jevnlig. Tilsett kanel, rosiner og mandler når grøten er ferdig kokt. Mmmm!

 

 


Line Marion Nielsen Kjøniksen 

Line Marion er utdannet personlig trener og har deltatt flere ganger i fitnesskonkurranser. Hun har hjulpet mange til å få en lettere hverdag gjennom sitt arbeid som PT.

Tips til glutenfrie måltider.

Derfor burde du ikke spise brød

Kosthold01.03.20132113

"Jo hvitere brød, jo raskere er du død."
Prøv en av disse 5 høstrettene.
Det er ikke så lett å velge riktig mat når du er på farten: møtebooking, tog stasjon, flyplassen, ut å reise m.m. byr på utfordringer.

Derfor burde du ikke spise brød

Kosthold01.03.20132113

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!