Personlig Trening

Diverse15.08.2017Joachim Pedersen0

Vi tilbyr tjenester som eget skreddersydd trenings- og kostholdsprogram, personlig trening (PT).

Programmene er utviklet spesielt for deg og dine behov. Ikke kast bort verdifull tid med dårlige resultater - få fremgang. Start i dag!

Bli den beste utgaven av deg selv!
Ingen hokus pokus - bare ren treningsglede satt i system!

Vi har solid erfaring og har drevet med vekttrening i mer enn 20 år. Vi har erfaring i konkurranser innenfor fitness, men utvikler programmer og oppsett tilpasset hvermansen. På den måten får du profesjonelle programmer som er enkle å følge og det viktigste av alt - du får resultater! Noen av våre utviklere er Julie Firing-Schou og Catharina Wahl våre programmer. Disse har bred erfaring og sistnevnte kan også vise til 1. plass både på Olympia Amateur og Arnold Classic i Bikinifitness. Er du interessert i mer muskler, mindre fettprosent og en strammere kropp har vi god erfaring med nettopp dette. Vil du bare gå ned i vekt vil våre programmer ha en umiddelbar effekt på dette samtidig som du får mer energi og livssglede.


Trykk "Play" for å se presentasjonsvideo.

Våre programmer

Ved å bestille våre programmer tar vi hensyn til din nåværende treningserfaring og eventulle sykdommer, matallergier etc. Vi tilpasser dette slik at vi maksimerer ditt treningsutbytte. For å få fremgang er det viktig at både kostholdet og treningsprogrammet er optimalt og spiller med hverandre. Vi anbefaler at både kostholdet og treningsprogrammet er i samsvar med hverandre for å et fullverdig utbytte av treningen. Derfor kan det være en stor fordel å bestille både "Trening og kosthold". Alle våre programmer leveres digitalt som PDF.

Dette er for deg som ønsker:
- Å nå dine målsettinger
- En strammere og mer veltrent kropp (feminin og flotte former hos kvinner)
- Bedre selvtillit og selvfølelse
- Økt fysisk og mental helse
- Få økt fettforbrenning og mer muskler
- Bli sterkere og få mer overskudd i hverdagen

Dette får du i programmet:
- Digital PDF (programmet) tilsendt på din oppførte e-post.
- Artikkel "hvordan forberede kostholdet" og artikkel om "hvordan du maksimerer treningsutbyttet".
- Eget spesialtilpasset kosthold- og treningsprogram med full veiledning.
- Stor variasjonsmulighet med mange alternative måltider.
- Egen handleliste.
- Oppskriftshefte med over 75 oppskrifter.
- Øvelseguide med alle øvelsene i ditt program med illustrasjonsbilder og full beskrivelse.
- Masse motivasjon, inspirasjon og treningsglede!

 
Programheftet er oversiktelig og ryddig. Maten i kostholdsplanen er spennende og smakfull.

Øvelsesguide med video


- Motta øvelser fra PT på mobil, nettbrett og PC.
- Se video og beskrivelse av øvelsene på trening via mobil hvis du har glemt hvordan den gjøres.
- Se planlagt trening eller registrere.
- Loggføre trening.
- Se fremdrift.
* Kun PLUSS XL

Få et skreddersydd X-shape program nedenfor:  

 


Treningsprogram: Bestill et skreddersydd 6 ukers treningsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Du får full veildning på gjennomføring av programmet og praktisk informasjon. Kr 1190,-.
Kjøp program her!


Kostholdprogram: Bestill et skreddersydd kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Vi tar hensyn til hva du liker av mat. Våre dietter passer for deg som skal opp eller ned i vekt. Kr 1390,-.
Kjøp program her!

 BESTSELGER! 
Trenings- og kostholdsprogram: Bestill en skreddersydd pakke med 6 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få fremgang fra dag1.Du får full veiledning på gjennomføring av programmene. Kr 1990,-. Kjøp program her! 


Trenings- og kostholdsprogram PLUSS: Bestill en skreddersydd pakke med 6 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få full oppfølging med justeringer underveis. Send inn formbilder og tilbakemeldinger. Tett oppfølging i 6 uker. Kr 2990,-.
Kjøp program her!


Trenings- og kostholdsprogram PLUSS XL: Bestill en skreddersydd pakke med 12 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få videoguide på øvelsene på din mobil, nettbrett og PC. Se video av øvelsene på mobilen og programmet på din mobil. Få full oppfølging med justeringer underveis. Send inn formbilder og tilbakemeldinger. Tett oppfølging i 12 uker. Kr 3990,-. Kjøp program her!

 

Bestillingsskjema

Nå tilbyr vi 14 dagers fakturakjøp, delbetaling*, kjøp nå og betal om 3-4 måneder samt VISA/MasterCard.
* Ved kr 1990 og 12 mnd. delbetaling betaler du kr 166 kr per mnd. + gebyr/omkostninger.

Benytt en e-post som er aktiv i bestillingen da vi automatisk (10 min. etter bestilling) oversender en del spørsmål til deg som vi trenger svar på for å utarbeide ditt program. Dersom du i formodning ikke skulle motta den e-posten vennligst ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no 

Har du spørsmål om skreddersydd program? Ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no

FAQ:
- Vi kan sette opp program dersom du ønsker å trene hjemme (hjemmetrening) med kroppsvektøvelser kombinert med kardio. Har du strikk/manualer får du større utbytte.
- Vi kan sette opp program dersom du har gluten, laktose eller andre matallergier.
- Vi kan sette opp program dersom du jobber offshore.
- Våre programmer er ikke basert på fancy dietter som lavkarbo, periodisk faste, biorytme.

X-concept

I tillegg til våre spesial skreddersydde opplegg over har vi utviklet tre ulike programkonsept (X-concept) som er et ferdig utviklet opplegg for deg som vil gå ned i vekt (X-fitness), legge på deg muskler (X-body) eller vil gå ned i vekt med fokus på rumpe og lår (X-shape). Programmene er konstant under utvikling for optimal fremgang og er satt sammen i system etter mange års erfaring. Dette får du ved å kjøpe ett av programmene til X-concept:

- Digital PDF (programmet) tilsendt på din oppførte e-post.
- Artikkel "5 tips som får deg i form" (X-shape/X-fitness) og "13 tips som gjør deg større og sterkere" (X-body).
- Kosthold for din vekt og 8 eller 12 ukers treningsprogram med full veiledningsbeskrivelse.
- Egen handleliste.
- Oppskriftshefte med over 75 oppskrifter.
- Øvelsesguide med alle øvelsene i ditt program med illustrasjonsbilder og full beskrivelse.
- Masse motivasjon, inspirasjon og treningsglede!

Treningsprogrammet er beregnet på treningssenter og kjøres i to og tre faser og det er lagt med full veilednings beskrivelse på hvordan du skal gjennomføre treningsprogrammet i de ulike fasene hva angår utførelse, progresjon og gjennomføring slik at du får fremgang. I programmene som reduserer fettprosenten (X-shape og X-fitness) er det lagt med intensiv intervalltrening på 15-20 minutter som er en treningsform som forbrenner fett effektivt. Programheftet er på ca 45 sider og er tilpasset både kvinner og menn.

Bestill ditt program nedenfor!

X-fitness: For deg som vil gå ned i vekt (fettprosent), men bevare muskelmassen. Det er lagt opp et treningsprogram over 8 uker i 2 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. I fase 1 er det lagt opp til 3 styrkeøkter og i fase 2 er det bl.a. lagt til flere øvelser og ulike kombinasjoner som sirkeltrening. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 45 sider.
Pris: Kr 790,- Kjøp program her for tilpasset gutt og jente! 

X-body: For deg som vil legge på deg muskler. Her får du et treningsprogram som går over 8 uker i 2 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. Det kjøres 4 styrkeøkter. I fase 2 er bl.a. en rekke øvelser endret og nye er lagt inn. Treningen tas til et høyere nivå i denne fasen. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 45 sider.
Pris: Kr 790,-  Kjøp program her for tilpasset gutt og jente!

X-shape: For deg som vil gå ned i vekt (fettprosent), men stramme opp og bygge muskler på rumpe og lår. Programmet er rettet mot kvinner. Treningsprogrammet går over 12 uker i 3 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. I fase 1 er det 4 styrkeøkter hvor èn dag er en egen rumpedag. I fase 2 er det bl.a. lagt til flere øvelser og sirkeltrening. I fase 3 er det bl.a. flere øvelser og supersett. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 47 sider.
Pris: Ord. Kr 1290,-. Tilbud: Kr 990,-.  Kjøp program her! 

Har du spørsmål om ett av programmene? Ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no

Bestillingsskjema

Nå tilbyr vi 14 dagers fakturakjøp, delbetaling*, kjøp nå og betal om 3-4 måneder samt VISA/MasterCard.
* Ved kr 990 og 12 mnd. delbetaling betaler du kr 82,5 kr per mnd. + gebyr/omkostninger.

Benytt en e-post som er aktiv i bestillingen da vi automatisk (10 min. etter bestilling) oversender PDF heftet til din e-post rett etter bestilling. Dersom du i formodning ikke skulle motta den e-posten vennligst ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

LA`s kjendiser punger ut for å få en PT time kjendistreneren.

X-form Challenge

Trening08.05.2018288

Bli med på X-form for gutter! Gå ned i vekt og stram opp kroppen.

X-shape Bootcamp

Diverse01.05.201593

Bli med på vår felles gruppetrening med X-shape Bootcamp.

X-shape Challenge

Trening08.05.20183102

Bli med på X-shape for jenter! Gå ned i vekt og stram opp kroppen. Ny runde nå!

X-form Challenge

Trening08.05.2018288

X-shape Bootcamp

Diverse01.05.201593

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!