Dopingaksjon i Norge

Diverse20.02.2012Joachim Marhaug0

Tidlig lørdag kunne en rekke medier rapportere om Norges største dopingaksjon med over 60 politifolk. Aksjonen var et resultat av et samarbeid mellom politiet, Toll- og Skattemyndighetene, Økokrim og Kripos.

Seks personer ble arrestert, samtidig la politiet lokk på saken i påvente av flere arrestasjoner. Grunnlaget for aksjonen skal være ulovlig innførsel og salg av dopingmindler, hvitvasking av penger og organisert kriminalitet.

Blant de offentliggjorte navnene på de arresterte finner vi blant annet Fitnessbloggen.no gründer som er en av Norges mest kjente treningseksperter.

Siktede har bidratt med artikler på Treningsforum.no, i Adresseavisen og for Bergens Tidene. Vi har valgt å fjerne alle artikler fra nettsidene våre. Selv om ingen har blitt dømt i saken enda, så gjør alvorlighetsgraden i anklagene det nødvendig å markere at vi tar sterk avstand fra den type handlinger siktede er mistenkt for og at vi ikke ønsker å ha en tilknytning eller støtte slike handlinger. DN antar også at siktede er en av bakmennene på Anabolic Forums (bolebørsen) og kan ha solgt dopingmidler i stor skala.

Kredibiliteten og renommèt til Fitnessbloggen.no har fått seg en solid smell på bak grunn av dette da siktede på en side fremmer sunn idrett og på den andre siden er anklaget for salg av dopingmidler.

Det gjør denne svært alvorlige saken trist at det er kjente navn som er kommet frem, men først og fremst er det bra at politiet gjør grep for å stoppe milliardindustrien dopsalg har blitt. Det er en stor aksjon i dopingmiljøet i hele landet nå og i tillegg til Trondheim er det blitt aksjonert i Oslo, Bergen, Haugesund og Arendal.


Treningsforum har hatt og vil fortsette å ha en klar antidopingholdning i vårt diskusjonsforum og diskusjoner om kjøp, salg eller bruk av doping vil ikke bli tolerert.

Diskuter saken videre i vårt forum.

Les også: - Minst seks personer pågrepet i razzia
Les også: - Seks fengslet i dopingsaken
Les også: - Norgeshistoriens største dopingaksjon
Les også: - Treningsekspert tatt for doping

Kilde: Papirutgaven, Dagens Næringsliv, 18. februar, nr. 42. Årg 123.


Rettssaken startet i januar. Nå er dommen klar og de tiltalte fikk strenge straffer.

Utestenger medlemmer som doper seg

Diverse22.05.20131021

Treningssentere tar affære.
Se video.
Europamester Martin Heede blir stadig beskyldt for å bruke doping og hver gang leverer han en negativ blodprøve.

Utestenger medlemmer som doper seg

Diverse22.05.20131021

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!