Loaded Cup 2012

Fitness12.04.2012Jon Klasbu, Marika Lejon, Joachim Pedersen0

Vi er på plass i Loaded Cup 2012 i påsken. Loaded Cup er et gigantisk muskelshow hvor flere IFBB PRO kommer. Blant annet Larissa Reis, Phil Heath og James Flex Lewis.

Les også: - Diskuter Loaded Cup i forumet

Fitness - Søndag

Loaded er over. Norge har gjort det bra og atletene våre kommer enda sterkere tilbake i Sandefjord og Oslo Grand Prix. Vi i Treningsforum takker for en fantastisk helg på Loaded Cup. Følg med på sidene våre, for vi dekker alt som skjer innen bodybuilding og fitness hele våren. Neste helg er vi på plass i Sandefjord. Gled deg!   

 

 


Intervju med Vibeke Hermansen, Sofia Isberg og Arti Sharma Lopes.   

 

 

Siste dagen på Loaded er i ferd med å avsluttes. Standene pakker sammen og den helt klare listen over resultatene er like rundt hjørnet. I Bodyfitness -163 har jentene fra Norge gjort det meget bra. Fire norske jenter stod nettopp på scenen av seks finalister. Det er bare minutter til vinneren skal kåres.

I Athletic fitness har guttene fra Kaliber også gjort det bra. Her gikk 2. plassen til Erlend Brantsegg, 5. plassen gikk tl Daniel Dreier og 6. plassen gikk til Christian Aunan.      

 

 

        

 

 

 

 
Klikk her for å komme til galleriet

 

Bilder 

 

Resultatliste - Fitness

Women's BF -168cm
1. Vibeke Hermansen, Norway
2. Sofia Isberg, Sweden
3. Arti Lopes, Norway
4. Susse Hougaard, Denmark
5. Lill Nikolaisen, Norway
6. Janne Knudsen, Denmark

Women's BF +168cm
1.Lesley Barents, Netherlands
2. Camilla Jensen, Denmark
3. Rikke Kiraly, Denmark
4. Michelle Nielsen, Denmark
5. Jessica Pabenfus, Germany
6. Marie West, Denmark

Men's AF Open class
1. Ako Rahim, Sweden
2. Karsten Krygermeier, Denmark
3. Emil Empacher, Denmark
4. Dennis Enevoldsen, Denmark
5. Martin Munz, Sweden
6. Ara Sarkisian, Sweden

 

Finalen - Lørdag

Danskene kan lage show. Loaded Cup er gjennomført og James Flex Lewis bekreftet det da han poserte og snakket med publikum. Flex Lewis kalte Loaded for mini-Mr. Olympia. Loaded Cup er uten tvil den beste konkurransen jeg har dekket utenom Mr. Olympia. Her kan du se snadder fra siste del av konkurransen.  NB: Se alt fra forbedømming og videointervjuer med blant annet Larissa Reis og Dennis James lenger ned i artikkelen under forbedømming.      

 

 

 

    

 

 

 

 

Bilder fra finalen

 

 

 

Resulater lørdag

CBB -180cm
1. Martin Hanzel, Sweden
2. Ole Bak Jensen, Denmark
3. Mohammad Ali, Denmark
4. Mahdad Akbari, Germany
5. Andreas Malm, Sweden
6. Amir Tore Attar, Norway

CBB +180cm
1. Kenneth Robert Jensen, Denmark
2. Chris Harnell, Sweden
3. Andreas Grümeyer - Austria
4. Thomas Egedius, Norway
5. Henrik Lindh, Norway

Men CBB over all
1. Kenneth Robert Jensen, Denmark
2. Martin Hanzel, Sweden
3. Chris Harnell, Sweden
4. Ole Bak Jensen, Denmark

CBB women
1. Kristina Dybdahl, Denmark
2. Solbjørg Haug, Norway
3. Anja Stæhr, Denmark
4. Jenny Olsson, Sweden
5. Mia Lundgren, Sweden

Women's Open BB
1. Olga Beliakova, Russia
2. Lena Hedblad, Sweden
3. Lotte Bendix, Denmark
4. Mona Johansson, Sweden

Men BB -70kg
1. Ismail Borucu, Germany

Men BB -80kg
1. Thomas Chr Askeland, Norway
2. Luc Chabot, Netherlands
3. Deme Laszlo, Sweden
4. Mats Ljung, Sweden
5. Zarif Khan, Denmark
6. Klaus Mortensen, Denmark

Men BB -90kg
1. Ott Kiivikas, Estonia
2. Samir Troudi, Sweden
3. Karsten Wolf, Germany
4. Brian Bonde, Denmark
5. Michal Teykar, Czech Republic
6. Sebastian Van Doremolen, Netherlands

Men BB -100kg
1. Stefan Havlik, Slovakia
2. Magnus Samuelsson, Iceland
3. Jörg Fuchs, Germany
4. Manuel Narath, Germany
5. Rabi Fakhro, Sweden

Men BB +100kg
1. Paul Poloczek, Germany
2. Søren Møller, Denmark
3. Christer Hoftvedt, Norway
4. Marco Schmidt, Germany
5. Marco Detlef, Germany
6. Jeffrey Latour, Netherlands

Men BB Over all
1. Pavel Poloczek, Germany
2. Stefan Havlik, Slovakia
3. Thomas Chr Askeland, Norway
4. Søren Møller, Denmark
5. Ott Kiivikas, Estonia
6. Magnus Samuelsson
7. Samir Troudi, Sweden
8. Ismail Borucu, Germany
9. Luc Chabot, Netherlands 


Godt & blandet backstage 

 

 

 

Forbedømming - Lørdag

Forbedømmingen er ferdig. Noen må hjem og noen er i lykkerus for å ha kommet til finalen. Andre er i finalen, men føler seg likevel ikke tilstrekkelig. Det er få timer til finalen og nå gjelder det å gjøre alt riktig for å se best mulig ut på scenen.

Samuel Helgesen gikk desverre ikke videre til finalen. Han hadde 200g for mye i vekt for å kunne stille i ønsket klasse. På grunn av disse 200 grammene, måtte Samuel stille med de store karene og var dermed sjanseløs for finale. Vi håper på at han veier det han må i Sandefjord og GP og at vi får se ham litt lykkeligere neste gang.

Henrik Lindh og Thomas Egedius er videre i finalen. Henrik var misfornøyd med formen sin og slapper riktig godt av nå, slik at han finner formen til han skal på scenen igjen. Han fortalte oss at han var i meget god form i natt, men at under selve forbedømmingen satt ikke formen slik han ønsket.

Thomas Askeland er videre også og var i knallform på scenen. Han kan virkelig gjøre det bra i kveld. Christer Hoftvedt er også i finalen og dermed har vi et supet norskt team å heie på i kveld. Vi gleder oss til finalen og oppdaterer deg fortløpende hele kvelden!

Vi var veldig heldige og fikk en prat med Phil Heath, Larissa Reis og Dennis James. De kunne fortelle oss at de liker seg svært godt i Danmark. Larissa og Phil har aldri være her før, mens Dennis har vært her mange ganger. Ingen av dem har vært i Norge og har lyst til å besøke oss. Derfor håper de at noen kommer til å invitere dem. Dere kan høre mer om hva Larissa og Dennis sier i videointervjuet under.  

 

 

 Denne videon inneholder intervjuer av: Deme Laszlo, Samuel Helgesen, Henrik Lindh, Thomas Egedius, Larissa Reis og Dennis.       

 

 

 

 

 

Thomas Askeland er i kanonform. Bildet er fra forbedømmingen:

Godt & blandet backstage

Loaded Cup 2012

 

Innveiing - Fredag

Da var helgen for Danmark og Loaded i Ringsted kommet, undertegnede har tatt turen for å dekke denne konkurransen med bilder av en mengde flotte atleter fra Norge til Bratislava. Big boss Stellan Bossen som arrangerer denne konkurransen igjen etter en pause siden 2009 er i sitt ess og holder et stramt "tysk" og profesjonellt grep fra start til ende, denne mannen er en virkelig resurs for miljøet og holder en veldig strikt linje hele veien for alle inkludert presse og atleter og deres delegater og coacher. Det er 102 atleter som skal stille og showet er utsolgt til siste seterad.

Allerede på innveingen kan vi registrere at det er mange gode og et høyt nivå på utøverne som må veies og måles for å stille inn på korrekte mål for sine klasser. Noen må også strekkes og stresses opp og ned noen cm for å treffe, akkurat som det pleier og skal være ved innveingen til slike eventer, det er show og moro og sikkert litt stressende for de som må yte ekstra for å treffe 100%

Det er en ganske stor gjeng fra Norge her nede, både atleter, trenere, delegater publikumere og dommere som alle er blide glade og koser seg. Litt sosiale middager spredt utover de forskjellige som ikke skal på scenen og hvile, karbing og spenning blandt atletene er det også.

Det blir spennende og gøy å få treffe og se storheter som Phil Heat regjerende Mr. Olympia, IFBB pro Larissa Reis, IFBB pro Flex lewis og IFBB Pro Dennis James som skal gjesteposere og holde show ila helgen, det blir litt utenom det ordinære og vi lover å dekke dette med bilder og tekst fra oss som er heldige tilstede i Danmark denne helgen.

Bilder fra innveiing

Sjekk ut alle innveiings bildene her

 

Interjvuer fra innveiing

Her på Ringsted er atletene klare for å lage show på scenen. Det har vært en rolig og flott innveiing og danskene har løst innveiingen på en morsom måte. Det ble satt stoler foran atletene slik at publikum kunne sitte og følge med på alle som ble målt, veid og sjekket. Dette er tiden hvor atletene får første mulighet til å kikke på de andre som de skal konkurrere mot samlet. Det er et spennende moment, der man kan se hva man har i vente. Likevel er det umulig å vite hvordan resultatene blir i helgen. Alle skal smøres inn med farge og karbe opp. Mye forandringer kan skje de siste døgnene. Nå gjelder det å treffe formen!

Jeg møter gutta fra Kaliber FKK. Thomas Thoresen som er coach står og venter på de tre guttene fra Trondheim som skal konkurrere i Athletic Fitness. Alle tre er debutanter. De gjorde en knallstart i Fredrikstad forrige helg. Daniel Dreier ble nummer 2 og Erlend Brandtsegg vant! Nå er de spente på hvordan det går når de går inn i ilden igjen på søndag her i Danmark.

Thomas Thoresen forteller at han får lyst til å stille selv, men at han nå forbereder seg til EM i Zagreb. Det er det første Europamesterskapet som arrangeres og det skal holdes 11-14 mai. Thomas forteller at første dagen på Loaded var utrolig bra. Han og de tre atletene Daniel Dreier, Christian Aunan og Erlend Brandtsegg var nemlig med Larissa Reis på privat training session.

Jeg tok en prat med guttene for å høre hvordan det var å konkurrere som debutanter!

Daniel Dreier er 21 år gammel kom på 2. plass i Fredrikstad forrige helg.

Hvordan føles det å være her Daniel?
- Jeg har jo fått litt følelsen av å konkurrere i Fredrikstad, men det er større her og det er internasjonalt. Nå har vi trent med Larissa og i morgen får vi se Phil Heath. De er jo proffe, så det er en flott opplevelse å være her. Jeg tror likevel nivået er ganske likt Fredrikstad. Det er Oslo GP som er hovedmålet, så dette blir bare trening.

Erlend Brandtsegg er også 21 år og kom høyest på pallen i Fredrikstad.

Hva synes du Erlend om å delta i AF som debutant?
- Det er kjempe artig! Mye artigere enn jeg trodde. Trodde ikke at det skulle være så mye stemning. Både i Fredrikstad og her! Så hadde jeg kjempesuksess i Fredrikstad og vant. Det er jo en kjempe-debut og det ga absolutt mersmak.

Hvordan startet dette eventyret?
- Jeg trente på gymmet og så kom Gunnar Strand Jacobsen og lurte på om jeg hadde interesse for å stille i konkurranse. Jeg var først usikker, men fra nyttår var jeg i gang med dietten. Jeg ønsket å ha et mål med treningen og ikke bare dasse på gymmet. Treningen gir meg mye mer nå enn før, så det er bra at jeg sa ja til dette.

Hva gjør du ellers utenom treningen?
- Jeg jobber som heismontør. Det site halvåret har livet kun dreid seg om jobb, trening og matlaging.

Til slutt har vi Christian Aunan som også synes debuten er veldig artig. Han er 24 år gammel og jobber som driftsoperatør og deltid som dørvakt.

- Det kunne gått bedre i Fredrikstad, men det ga mersmak. Jeg tar det som en erfaring og har allerede forbedret teknikken siden forrige uke.

Hvordan startet dette for deg?
- På samme måte som med Erlend. Gunnar kom og spurte. Jeg visste at dette var en tidskrevende sport, men etter at Thomas Thoresen hadde et informasjonsmøte om AF-deltakelse, så bestemte jeg meg for å hive meg med. Det har gått veldig bra med dietten mens jeg har arbeidet. Jeg spiste faktisk mer på begynnelsen av dietten enn det jeg var vant til fra før. Jeg har alltid vært dårlig på å spise grønnsaker og lever nå uten tvil mye sunnere enn før. Jeg har gått fra omtrent å spise null gram grønnsaker til å spise 800g grønnsaker om dagen. Det går i ris, torsk og kylling pluss havregryn på morningen.

Til slutt vil alle de tre håpefulle debutantene våre takke Håvard Huse, Vegard Thevik og Thomas Thoresen for coaching og støtte.

Vi ønsker gutta LYKKE TIL! Vi kommer med rykende ferske oppdateringer direkte fra Ringsted hele helgen, så ikke logg av nettet!


Larissa Reis og Kaliber Gym gutta! Heldige gutter...

 


Loaded Cup 2016

Fitness29.03.2016221

Slik gikk det med våre norske atleter på Loaded Cup.

Loaded Cup 2014

Fitness19.04.201469

Loaded Cup 2014 arrangeres i påskehelgen.

Loaded Cup 2013

Fitness29.03.2013275

Alt fra Loaded Cup 2013.

Samuel Helgesen gjør comeback

Intervju05.04.2012103

Han skal stille på Loaded Cup til helgen. Se film.

Loaded Cup 2016

Fitness29.03.2016221

Loaded Cup 2014

Fitness19.04.201469

Loaded Cup 2013

Fitness29.03.2013275

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!