Haralds Gym til Oslo Grand Prix

Intervju19.04.2012Marika Lejon0

Jeg tok meg en tur til Haralds gym for å hilse på atletene som hører til her. Harald Skjøldt presenterte tre flotte jenter og en flott gutt. Disse var Yvonne Strøm, Lill Nikolaisen, Anette Beate Kaluza og Petter Justad.

Se video helt i bunn av artikkelen

Yvonne Strøm deltok nylig i Sandefjord og fikk 5. plass. Rett før dette var hun med i Fredrikstad Open og fikk 3. plass. Dette intervjuet ble gjort dagen før innveiingen til Sandefjord Open og da visste ikke Yvonne enda hvordan det ville gå i Sandefjord. Du kan se videointervju med henne både fra den dagen dette intervjuet ble gjort og også rett før hun gikk i finalen på Sandefjord Open. Utenom å bygge muskler, så jobber Yvonne på Apotek1 med medisiner.

Hvordan trives du på Haralds Yvonne?

- Jeg stortrives på Haralds gym. Alle er så snille og hygelige der. Man blir tatt i mot med åpne armer og jeg får god hjelp til treningen og dietten. Miljøet er veldig Bra. Alle hilser og prater godt i sammen.

Hva motiverer deg til å drive med bodyfitness?

- Jeg har vært aktiv hele livet, men har alltid drømt om å få like mye muskler som alle de andre supre jentene. Synes muskler er pent å se på og det å ha en veltrent kropp. Trente mennesker tiltrekker meg. Samboeren min støtter meg fullt ut, pluss familien og noen gode venner. Nå gleder jeg meg til å stå på scenen og vise hva jeg er god for. Så håper jeg å bli bedre med tiden.

Anette Kaluza er en venninne av Markus Ruhl. Hun er tysk og skal debutere i Norge nå.

Anette, er det sant at du kjenner Markus?

- Ja. Det er sant. Jeg har kjent ham lenge.

Hvordan ble du kjent med han?

- Familien min driver gym i Tyskland, så han trener en del der. Der er slik jeg ble kjent med han. Så har vi mange felles venner.

Vet du om han kommer til Norge?

- Jeg vet at han har lyst til å komme hit igjen, men jeg tør ikke svare på om det skjer og når det skjer.


Petter Justad skal debutere nå etter å ha stilt som junior for noen år tilbake.

Hvordan er det å trene på Haralds Gym?

- Haralds gym er et trangt og hyggelig oldschool byggergym, med en veldig fin atmosfære. Ikke minst har de det desidert beste utstyret. Det er deilig å kunne steppe inn i byggingens glansdager en gang i blandt Det er mye bra byggersjel i de veggene! Miljøet er veldig bra på Haralds. Inkluderende og avslappet. For meg finnes det ikke noe lignende gym i hele landet. Det er noe helt eget med Haralds Gym. Ellers så trener jeg en del på Sandaker treningssenter, som ligger like ved der jeg bor. Det er også et kjempebra «kjellergym» som kan anbefales. Petter Mathisen som jobber der har gitt meg mye motivasjon denne gangen, og det var nok han som fristet meg til å melde meg på i siste liten nå.

Hva er det som tiltrekker deg med muskler?

- Jeg har alltid vært opptatt av muskler og trente kropper. Jeg har en fem år eldre bror som introduserte meg tidlig for alle de gamle heltene som Arnold og Sylvester. Før jeg begynte på skolen hadde jeg nok sett det som var av slike filmer. Satt jeg ikke i kjelleren og så på actionfilm, så lekte jeg med en eller annen form for actionfigurer eller tegnet muskelmenn. Sånn sett så fikk jeg det inn med morsmelken. Etter hvert har det jo blitt mer fascinerende med en bra fysikk og ikke nødvendigvis bare store tøffe muskler. Jeg synes veltrente kropper er pent å se på og det utstråler selvtillit og disiplin. Det er tiltrekkende. Når det er sagt så er jeg altså ikke så fan av typisk «kakebyggere» som ser bra ut i to måneder av året og triller rundt feite og bleike de ti resterende.

Hva jobber du med?

- Jeg jobber til daglig som personlig trener på Condis Økern, noe jeg trives godt med. Det er et veldig hyggelig familedrevet treningssenter og kan sammenlignes med Elixia, bare med en roligere atmosfære. Hvis noen ønsker min hjelp med trening eller kosthold kan de ta kontakt på: petter.vettese@gmail.com

Hvem støtter deg mest?

- Harald Skjøldt selv har alltid tatt godt vare på meg og oppmuntret meg veldig, helt siden jeg satte mine føtter i gymmet for første gang i 2005. Hadde det ikke vært for han ville jeg nok aldri kommet meg på scenen i det hele tatt. Han er på sett og vis min «mentor». Jeg er også så heldig å ha flotte kollegaer (og sjefer) på Condis som gjør det hele mye enklere å gjennomføre når ting blir slitsomt mot slutten av diett. En fin gjeng, som har oppmuntret meg mye. Ikke minst har jeg verdens beste samboer som lar meg være en fraværende, egoistisk og håpløs kjæreste en gang i blandt, så jeg får dyrke hobbyen min.

Hva gruer du deg mest til og hva gleder du deg mest til på GP?

- Jeg gleder meg mest til kvelden etter alt er ferdig, når jeg skal ha tidenes matorgie og stappe i meg wienerbrød og sjokolade til jeg sprekker, igjen og igjen. Vel.. hehe. Jeg gleder meg også til å se hvordan formen blir og hvordan jeg måler meg opp mot de store gutta. Sist jeg var med var jeg «bare» junior. Ellers er det vel ingenting jeg gruer meg til, annet en at det er helvetes tungt å stå på scenen, men det er en del av gamet.

Hva mener du om gymmet Lill Nikolaisen? Er du like fornøyd som de andre?

- Ja, vi har et kjempegodt miljø på gymmet. Med vennlige og jordnære mennesker som backer hverandre opp. Vi blir jo som en liten familie.

Hva fascinerer deg med muskler?

-Jeg har bestandig vært fascinert av muskler. Satt klistra til tv-skjermen da Gladiatorene startet for mange år siden. Så begynte jeg å trene selv og har vel bare blitt mer og mer betatt av muskler, trening og alt som hører kropp og trening til.

Hvem er dine støttespillere utenfor gymmet?

- Venner og familie gir meg god støtte. I tillegg har jeg fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger på facebook. Det gir utrolig mye motivasjon, så det setter jeg veldig pris på. Tusen takk til alle.

Gleder eller gruer du deg til GP på lørdag?

- Nå går jeg bare rundt å gleder meg sykt til lørdagen og Oslo GP. Til selve showet og selvfølgelig til å kunne spise etterpå. Har en god del som står på ønskelista mi.


Da er det bare å ønske gjengen på Haralds Gym LYKKE TIL på lørdag! 

Flere bilder

 


Hardt på Harald´s Gym

Diverse30.09.201043

Ikke lenge igjen til NM. Her er noen atleter fra Harald`s Gym.
Lill Nikolaisen tok overall i Bodyfitness under Sweden Grand Prix.

Battle Of Scandinavia 2014

Resultat29.03.2014181

Lill Nikolaisen tok seieren med hjem.

Battle Of Scandinavia

Fitness02.04.201220

Lill Nikolaisen fra Norge vant.

Hardt på Harald´s Gym

Diverse30.09.201043

Battle Of Scandinavia 2014

Resultat29.03.2014181

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!