Grete Eide debuterte på Oslo Grand Prix

Intervju18.05.2012Marika Lejon0

Greta Eide er 21 år gammel og er en av debutantene som entret Oslo Grand Prix denne våren. Hun bor i Bergen på Sotra og jobber på Askøy brann & Redning (brannvesenet), som feierlærling. Og gutter; denne super-ladyen er singel!

Hvordan startet din treningskarriere?

Jeg har vært aktiv fra jeg var liten av. Jeg begynte å trene på Sats da jeg ble gammel nok, men har nå trent seriøst i 2 år. På Sats i Bergen/ Veskanten er det et helt greit treningsmilijø, men skulle ønske det var litt mer muligheter innenfor bodyfitness. Gymmet betyr en del og jeg trives veldig godt.

Hva fikk deg til å stille?

Det var Andreas Santorinios som inspirerte meg, så takk til han for det. Da jeg så fremgangen jeg ble jeg mer ivrig på at jeg kunne klare det. Jeg liker utfordringer, det å sette seg et mål og fullføre det.

Hvordan begynte det hele?

For ca to år siden, da jeg gikk vekk fra å trene timer i salen og trente vekter i stedet. Det angrer jeg ikke et sekund på! Jeg storttrives med vekter og ikke minst å se fremgangen jeg får.

Hva gruet du deg mest til?

I grunnen så gruet jeg meg ikke. Kanskje litt at jeg måtte gå i høye hæler. Er ikke den jenta som liker å gå i høye hæler, men jeg var veldig spent og gledet meg.

Hva gledet du deg mest til?

Å stå på scenen på selve konkurransedagen og se alle de andre.

Hvordan fungerer dette livet med arbeid, familie og skole?

Det fungerer veldig bra! Jeg storkoser meg på jobben og de er positive til det jeg holder på med. Jeg har en fantastisk søster som har vært der hele veien for meg, mens med familien tok det litt tid før de forstod seg på dette. Likevel har de støttet meg.

Hvordan har du trent for å komme i konkurranseform?

Jeg har satt meg et mål og vært innstilt på at dette skal jeg klare å gjennomføre. Jeg har trent tungt med vekter og sett mye på hvordan øvelser utføres og blitt mer inspirert av andre som har stilt. Så har jeg holdt humøret oppe!

Hva er dine ønsker videre med sporten?

Jeg vil først se hvordan jeg syns dette går, siden er første gang. Men tror nok jeg vil fortsette å konkurrere, for jeg synes det er veldig spennende. Det er gøy å se fremgangen du får og det er veldig flott å se på!


Kan du fortelle litt om dietten din og hvordan du kutter ned for å bli så definert?

Dietten går over 7 måltider. Maten består av havregryn, kyllingfilet, ris, grønnsaker,egg (eggehvite) og proteiner. Jeg spiser hver 1,5 til 3. time. Jeg kutter ned på karbohydratene (altså ris og havregryn) for å bli mer definert. Så da blir det kylling og grønnsaker til et måltid og ikke minst går jeg mye cardio før frokost!

Hva mener du selv er dine beste sider både psykisk og fysisk/ fysikkmessig?

At jeg klarer å gjennomføre dietten. Det blir ikke noe problem for jeg er en ganske bestemt person. Så er jeg fornøyd med skuldre og ryggen.

Hva vil du si til slutt?

Jeg gledet meg masse til å stå på scenen for første gang. Jeg vil takke Tommi Thorvildsen som har satt opp diett, posering og trening. Jeg setter stor pris på hjelpen. Jeg vil også takke min søster Anne Linn som har hatt troren på meg hele veien og støttet meg.

 

 

 


Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Andreas Gulbrandsen kom i superform.

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Se bilder og intervju.
Se videointervju

Linda Antonsen (38) klar for VM

Intervju06.12.2012132

Linda Antonsen deltar i Bodyfitness.

Kun 8 kilo mellom bildene

Intervju25.04.2013593

Greske Andreas Santorinios er klar

Intervju21.03.2013135

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!