Tommi Thorvildsen med ny butikk

Intervju01.08.2012Marika Lejon0

Den 2. juli åpnet IFBB Pro Tommi Thorvildsen ny butikk i Torggata 29. Om tre måneder skal han stille. Vinner han, får vi kanskje se ham igjen i Mr. Olympia neste år!

Butikken til Tommi lå tidligere i Storgata. Nå har han fått lysere, luftigere og mer praktiske lokaler i Torggata 29. Hele denne gaten oppgraderes nå og blir koseligere enn noen gang før. Dette er etter initiativ fra Olav Thon som eier mesteparten av byggene. Han ønsker å gjøre Torggata til en koseligere handlegate. Nå kan du parkere bilen din rett utenfor Tomminutrition og få varene rett inn i bilen.

Dere kan se videointervju med Tommi, som forteller om sine nyeste planer. I oktober skal nemlig Norges største kroppsbygger stille igjen. Tommi var med i Mr. Olympia i 2002 og konkurransen han stiller i kan gi ham en ny mulighet til å stå på scenen i Las Vegas med verdens største kroppsbyggere.

Tommi er 38 år gammel og har gjort det de aller fleste kroppsbyggere drømmer om. Han har bodd i USA, deltatt i de største proff konkurransene som finnes innen kroppsbygging, startet eget gym (24fitness), startet egen butikk, selger egne produkter og selv med alt jernet han har i ilden, så er han enda aktiv. Atletene på gymmet hans skal stille i høst og da blir det mye å gjøre. Heldigvis får han god hjelp av broren Kai Thorvildsen og kjæresten Mette til å drive gymmet og hjelpe atletene som skal stille i NM, når Tommi selv drar til England i oktober for å vise muskler.

Vi kommer til å gjøre et større intervju med Tommi i forbindelse med konkurransen han skal delta i, så det er bare å følge med oss her på Treningsforum. 

 

 


Tommi Thorvildsen er tilbake

Intervju06.11.201262

Se vår 30 minutter lange reportasje om Tommi.
Joachim har ambisjoner om å stille i NM i kroppsbygging juniorer i 2010.

Tommi svarer dine spørsmål!

Diverse24.07.20090

Her svarer Tommi Thorvildsen dine spørsmål om trening og kosthold.

The Battle in Sapri!

Trening17.07.20090

Sol, pizza, is og masse bodybuilding - Here we come! Reiseskildriing fra Sapri.

Tommi Thorvildsen er tilbake

Intervju06.11.201262

Tommi svarer dine spørsmål!

Diverse24.07.20090

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!