Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges
Kosthold31.08.2012Joachim Marhaug4
Porsjoner: 4
Ingredienser
600 g ytrefilet av svin i skiver
2 ss rapsolje
1 ts salt
½ ts pepper
20 stk grønn frisk asparges
Aprikosfyll:
1 dl grovhakkede mandler
1 ss rapsolje
1 ss grovhakket frisk rosmarin
12 stk tørket aprikos
2 ss flytende honning
Slik gjør du
1. Rist mandler i en varm panne med olje. Tilsett rosmarin og tørket aprikos, og stek i to minutter. Ta pannen av platen og tilsett honning.
2. Skjær en lomme i svinefileten, og fyll med aprikosblandingen. Pensle filetene med olje, og krydre med salt og pepper. Brun filetene raskt på begge sider og grill dem videre på medium varme i 3-5 minutter.
3. Rens og skrell asparges, og grill dem i ca. 2 minutter.
Server aprikosfylt svinefilet med grillet asparges
Næringsinnhold per porsjon:
- Energi: 396 kcal
- Protein: 38,3 g
- Fett: 19,4 g
- Karbohydrater: 14,7 g
- Jern: 2,4 mg
Kilde:
MatPrat (2012):
www.martprat.no
Sunn og proteinrik mat når du er på farten
Trening05.03.201913
Pepperkaker uten sukker
Kosthold14.12.201820
9 søte oppskrifter uten sukker
Kosthold12.12.20187