Livet som kroppsbygger!

Intervju18.09.2012Marika Lejon0

Lurer du på hvordan det er å leve som fitness- utøver eller kroppsbygger? Nå har du muligheten til å komme på seminar med to flotte utøvere som har gjort det bra i fitnessverden.

Her kan du få svar på alt du lurer på om livet de lever! Mette Ulseth og Thomas Egedius er på plass 22. september på Treningssenteret Basic i Gjøvik for å dele sine erfaringer mer deg.

Ronnie Coleman sine produkter kommer til Norge og i den forbindelse skal det holdes et før-lanseringsseminar av produktene. Thomas Egedius og Mette Ulseth skal fronte produktene og vil være tilstede. De vil holde foredrag om blant annet disse temaene:

- Fitness/bygging som livsstil
- Kosthold og trening både frem mot konkurranse og i hverdagen ellers
- Ulike typer dietter - flere veier til formen
- Kombinere sporten med jobb, familie og venner
- Spiseforstyrrelser (det å gå av en diett, overspising, for lite mat, ekstremt opphengt i å spise sunt)

Det vil også bli utlodding av en PT time/treningsøkt med både Thomas og Mette etter seminaret samme dag.

Hvem passer seminaret for?

Seminaret passer for alle som er interessert i kosthold og trening, de som ønsker å stille selv en gang i fremtiden og de som vil ha et større innblikk i hva det vil si å leve fitness/kroppsbygger-livet. Det er mye uvitenhet om sporten der ute, så her er det en gylden sjanse til å få med seg hva sporten går ut på. Sporten handler ikke bare om konkurransedagen, men hele veien til scenen. Det er veien som legger grunnlaget. Vi ønsker å stå frem som gode representanter og hjelpe til enkle grep i kostholdet for å spise sunnere, få mer energi i hverdagen, ha overskudd på trening og så videre. Det er åpent for å stille spørsmål underveis så andre temaer er også aktuelle. Trenger du hjelp til å gå opp eller ned i vekt, bygge muskler eller komme i bedre form, har du stor mulighet her til å få hjelp til å sette i gang.

Når får vi se dere Mette og Thomas på scenen igjen?

Thomas sitt mål er å vinne NM 2013. Mette har ikke satt seg noe konkret mål om når neste konkurranse blir. Hun skulle egentlig ha stilt nå i høst, men måtte dessverre trekke seg. Nå fremover ønsker hun å fokusere på være et sunt og bra forbilde, trene godt og mer variert, få omstendighetene rundt seg på plass og nyte livet litt. Når tiden er inne og alle brikkene er på plass i livet igjen, skal du ikke se bort i fra at hun også er å se på scenen igjen i 2013. Målet er fortsatt å stille i NM og komme seg videre til Nordisk.

Be there!

Gå ikke glipp av dette unike seminaret. Om du ikke får tatt turen til Gjøvik, så kan du besøke Mette og Thomas på egen stand under NM.

Vi sees!

 


43 år gamle Rolf Gustavsen har vært topptrent over halve livet sitt og han holder koken fortsatt.
Liker du muskler, glam og show? Sjekk ut NM i Fitness.

Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018236

Hun veier mer enn 100 kg og er en av verdens største kvinner.
Hun startet å trene da hun var 56 år gammel!

Kvinnelig russisk Hulk

Diverse03.02.2018236

En dramatisk ulykke snudde livet hennes opp-ned. Hun måtte lære å spise, gå og prate på nytt!
Knestående øvelser trener beina effektivt og er en fin variasjonsmulighet.
Du trener mye, men drikker også alkohol av og til. Vil det påvirke resultatene?
Se reaksjonene når dette fitnessparet gikk på trening med bare bodypaint.
Har du oppblåsthet, rumling, treg fordøyelse, eller forstoppelse - det kan skyldes maten du spiser.