Stephanie Watson - The English "Wildcat"

Intervju20.09.2012Marika Lejon132

Du så henne på forsiden av Treningsforum. Med tatoveringer og lange negler pumper hun muskler så årene nesten eksploderer.

Denne jenta liker det tøffe livet. Hun liker rutiner og hardt arbeid. Hun er svært omsorgsfull og elsker sønnen sin mer enn noe annet. Nå vil hun til Nordisk!

Navn: Stephanie Watson
Alder: 25
Gym: Gymgrossisten
Sivilstatus: enslig forsørger
Arbeid: Selvstendig næringsdrivende

Meritter:
1. plass, Battle of Scandinavia
1. plass, Sandefjord Open
7. plass, Oslo Grand Prix

Vekt:
off season: 66 kg
on season: 57-58 kg

Hva er din neste konkurranse?

Jeg stiller i år i den høye klassen i Bodyfitness på Norway Open 2012 og NM 2012. Jeg har jobbet litt mer med å jevne ut treningsøktene. Jeg tar flere repetisjoner, ikke så tungt, samt annen type aktivitet. Jeg har også gjort cardio litt mer spennende og kjørt intervall.

Hvordan ser treningsuken din ut?

Min treningsuke er fra mandag til søndag (en dag fri, som kommer an på når jeg tar bein). Jeg har morgencardio og deretter styrke på ettermiddagen. Cardio etter styrke.

Hvordan er dietten din?

Dietten min består av seks måltider. Frokost (etter morgencardio) med havregryn og protein. Ellers går det i kylling eller biff. Til dette har jeg ris eller søtpotet og grønnsaker. Av kosttilskudd bruker jeg kreatin, glutamin og aminosyrer. Før jeg legger meg tar jeg kasein.

Du har en sønn. Kan du fortelle litt om hvordan livet ditt er som mamma og fitnessatlet?

Livet som mamma og fitnessatlet er styrkende og givende, men også veldig krevende. Dette er en livsstil, så generelt er det bare positivt og blander det minst mulig inn med min rolle som mamma. Klart jeg liker å være sprek og aktiv, så det å ha en sånn livsstil i forhold til trening og kosthold er til det positive for meg og min sønn. Av egen erfaring har denne livsstilen gjort meg psykisk og fysisk sterkere. Jeg er vant til de harde veiene i livet og dette har hengt mye sammen og bygget meg opp. Så er det en annen side når det nærmer seg konkurranse. Da er det absolutt ingen "rettferdig" livsstil mot sønnen min. Det er umulig å ikke la det gå utover de rundt deg. Det er bare han og meg, så han merker ALLE mine energier. Da må jeg ærlig si det er beintøft å holde alt oppe. Treningen, maten, jobb og viktigste av alt; en fem-åring som vil ha en energifull mor, som kan leke rollespill, sparke fotball og ha en pedagogisk rolle. Men alle vet at de siste ukene mot konkurranse går i ett og man må holde hodet høyt. Det som er viktigst er kommunikasjon. Jeg er veldig åpen og ærlig med han Jeg forklarer han jeg jobber mot, hvorfor jeg spiser som jeg gjør, hvorfor jeg gjør det og så videre. Han er noe av det sterkeste og kjærligste. Han passer veldig på meg, som meg med han. Unikt!

Hva er målet ditt med høstens konkurranser?

Målet mitt med høstens konkurranser er at jeg vil komme i enda bedre form enn sist, endre litt fysikk, vinne, vinne, vinne og komme meg internasjonalt.

Håper du at sønnen din blir bygger?

Sønnen min kan bli akkurat det han vil, jeg backer han uansett. Så om det er bygger eller ballettdanser. I got him!

 

 

Hva er dine sterkeste sider?

Mine sterke sider er at jeg er målrettet, rutinert, fokusert, disiplinert, positiv og jeg tåler knekk. Jeg reiser meg alltid sterkere opp igjen. Jeg føler jeg kan oppnå det meste jeg ønsker.

Svake sider: kan være litt sta, likegyldig og kald. Jeg stoler på svært få, som gjør at man har en liten usikkerhet. Jeg kan også bli litt enten-eller. Ingen mellomting! Jeg er dårlig på å uttrykke meg riktig. (Det synes ikke vi i Treningsforum!)

Hvem passer BF for?

Hmmm... Jeg tror det ligger i viljestyrke. Andre kan ha en enklere vei dit, men ingenting er umulig, så hvem som helst kan. Det ligger i om man har troa på seg selv og er villig til å svette. Men ingenting kommer enkelt. Jeg personlig liker ikke å få ting enkelt tatt imot. Jeg liker å jobbe hardt for ting. Man må bare har troa på seg selv.

Hvem vil du takke?

Jeg vil takke sønnen min! Jeg vil også takke de som er en støttebrikke for meg og som gir meg positiv energi- they got my heart, they also know whom. Jeg vil gjerne også takke Gymgrossisten for hjelp og støtte.

Søsteren til Stephanie har også svart på hva Stephanie sine sterke og svake sider er:

Hennes sterke: verdens mest omsorgsfulle og pliktoppfyllende venninne med stort hjerte!! Hun er reflektert og selvkritisk, noe som gjør at hun hele tiden utvikler seg til et bedre menneske.

Hennes svake: kort lunte og litt aggressiv noen ganger. Så er hun veldig impulsiv. Det er noen ganger det er bra, men som oftest kan det lønne seg å tenke en tanke først.

Vi ønsker Stephanie LYKKE TIL!

 


NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Årets sprekeste cover i salg på Narvesen.

Stephanie Watson - Fitnessbabe

Diverse19.09.201120

Årets sprekeste cover! Watson er vår covergirl denne utgaven.

Stephanie Watson

Intervju26.04.201173

Watson wants to win!
Stem på Anne-Cathrine Westby for covergirl på Maxim Magazine og $25.000 dollar i premie.

NÅ på Narvesen

Diverse01.10.20112

Stephanie Watson - Fitnessbabe

Diverse19.09.201120

Stephanie Watson

Intervju26.04.201173

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!