Silje Grytbak (21) er tilbake etter flott debut

Intervju27.09.2012Marika Lejon0

Silje debuterte i våres og kom på en imponerende 2. plass. Hun fortsetter å konkurrere denne høsten og vi kan vente oss en enda hardere, sterkere og scenetrygg Silje!

Navn: Silje Grytbakk
Bosted: Hammerfest (født&oppvokst på Melhus)
Klubb: Kaliber FKK
Alder: 21år
Arbeid: Prosessoperatør på Hammerfest LNG for Statoil
Sivilstand: Samboer med Per Ivar S. Langaunet
Blogg: www.gorehead.blogg.no

Meritter
2. plass Sandefjord BF +163, 2012 (debut)

Hvor lenge har du trent?

Jeg begynte styrketreningen med styrkeløft. Jeg trente og konkurrerte i styrkeløft for Melhus fra 2007 til slutten av 2009. Dette døde ut da jeg tok med meg tingene mine og flyttet til Hammerfest. Da ble det bare lett vedlikehold. I novemer 2011 begynte jeg å trene fitnessrettet. Jeg møtte coachen min og våren 2012 debuterte jeg i bodyfitness.

Hva er det som tiltrekker deg med denne sporten?

Jeg tror det må være at det kreves så mye viljestyrke som det gjør og at man får utfordret seg selv. Når man står på scenen kan man virkelig være fornøyd. Det ligger mange timer med hardt arbeid bak! Alt man kan få kroppen til å gjøre er virkelig fascinerende! Hva man kan få til over kort tid og det å følge kroppens forandringer under dietten! Man må rett og slett dra fram den gamle klisje'en; Det er ikke en hobby, men en livsstil.

Hvilken klasse skal du stille i?

Jeg skal stille i bodyfitness +163cm. Samme klasse som jeg debuterte i denne våren. Før jeg bestemte meg for å stille selv i vår, var det disse damene som var mitt "eyecandy". De ser utrolig flotte ut på scenen og det er mye femininitet oppe i all råheten. Man kan selvfølgelig ikke ligge i slik form året rundt, men BF'damene er like pene offseason også. Da jeg så disse jentene tenkte jeg; "Slik vil jeg bli", så da har man påbegynt jobben for å komme dit.

Kan du fortelle når du begynte på diett og hvordan det har gått?

Jeg begynte på diett igjen 1. juni, og må nok ærlig innrømme at det har allerede vært litt tøffere enn i vår. Men satser på å komme i bedre form nå til høsten, så da må man "trø til". Det skal jo ikke være enkelt, men dagene og rutinene går.

Hvilke muskelgrupper er du mest fornøyd med?

Jeg har mye å jobbe med all over, men om jeg skulle velge en muskelgruppe jeg er mest fornøyd med, så må det være ryggen. Jeg mangler fortsatt mye tykkelse i ryggen, men har begynt å få en del bredde. Jeg trekker meg greit sammen i midjen og får spredt latsen helt ok og får en grei v-form.

Hvem hjelper deg med trening og diett?

Edmund Johansen styrer alt som heter diett og mat for meg. Han lagde også dietten min da jeg stilte i vår og styrer også dietten min inn mot høsten. Han er en utrolig stor støtte på alle måter. Når det gjelder treningen min så fikk jeg god starthjelp av Eirik Kristensen fram mot våren. Treningen min styrer jeg selv nå. Mye er basert på det jeg lærte av ham fram mot våren.

Hvilke kosttilskudd er de viktigste for deg?

Udo's choice og proteinpulver med sjokoladesmak for å komme over de verste cravingene.

Hvordan er det å kobinere diett/ trening med arbeid?

Jeg jobber skift og om sommeren innebærer det 12 timers lange arbeidsdager. Dette kombinert med hest, samboer, hund, studier som privatist, styrketrening, matlaging og cardio. Det er ikke bestandig det enkleste, men med gode rutiner og litt vilje så går det rundt fram til neste langfri, da har man tid til både 2 og 3 treningsøkter om dagen.

Hvilken støtte er viktigst for deg?

Uten coachen Edmund Johansen hadde jeg aldri kommet meg opp på scenen i vår. Han har vært helt utrolig fra a til b. En veldig dyktig mann. Jeg setter stor pris på at han vil følge meg inn mot høstens konkurranser. Det er flott å ha en familie man kan komme hjem til på ferie, hvor kyllingfileten ligger klar. Mor har lett halve byen rundt etter riskaker uten salt, fordi hun husket at jeg skulle ha det sist jeg var hjemme. Laksen ligger i fryseren og spørsmålene om kaker og smågodt uteblir. Jeg har en mor som holder rundt meg i tunge tider og en far som motiverer. Jeg er heldig som har en slik familie. Så har jeg samboeren som holder ut all matlagingen min, alle timene mine på gymmet og den lille tiden jeg er hjemme i perioder. Gode venner backer også opp og gir stor motivasjon!

Hva håper du å få ut av konkurransen?

Jeg håper å være hakket bedre enn da jeg stilte i vår og enda en erfaring rikere! Hakket hardere, litt større og få mer sceneerfaring, slik at jeg er klar til å gutse på fram mot 2013!

Vi ønsker Silje LYKKE TIL!

 


Stem på Anne-Cathrine Westby for covergirl på Maxim Magazine og $25.000 dollar i premie.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Denne jenta har mageruter så store at gutta blir misunnelig.

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Nå skal Mette Ulseth ta comeback i en PRO konkurranse.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Hanne Lulu Holst stiller for siste gang - denne gangen i Bodyfitness.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!