"BØS er overlegent bedre enn meg - i ALT"

Intervju12.10.2012Joachim Pedersen0

Tidligere i år utfordret Bjørn Andrè Solvang Espen "BØS" Aune og den som tapte skulle gå med en t-skjorte som hvor det stod "xxx er overlegent bedre enn meg - i ALT" og siden Bjørn Andrè ikke gjennomførte har han tapt.

Hvorfor trakk du deg Bjørn Andrè Solvang?

Grunnen til at jeg valgte å ikke fullføre dietten helt ut var pga. jeg lå på 1650kcal. Det er altfor lite mat da jeg har en veldig hard og fysisk krevende jobb. Merket at jeg ikke klarte utføre jobben min skikkelig i form av at jeg ble trøtt sliten og ikke minst hadde jeg ikke energi til å trene etter jobb! Jeg jobbet som mange andre fra 07.00 til 15.00 om dagen, kom hjem, da spiste jeg å la meg ned på senga og da sov jeg til dagen etterpå igjen. Så jeg valgte å bare innse at det var ikke verdt det for meg. Men stor respekt til alle de som klarer dette opplegget, det er ikke for alle! 

Hva slags forventninger hadde du til diett?

Jeg trodde ikke det skulle være SÅ hardt som det var. Så all creds til de som klarer dette. Nå må jeg jo å si at Strongman er jo det jeg satser på og liker å drive med. Motivasjonen og innstillingen var kanskje ikke som den burde vært heller, men det var gøy å prøve noe nytt som å spise og trene annerledes. Har lært utrolig mye om både om meg selv, kostholdet, med treningen, noe som jeg kommer til å ta med meg videre til neste års NSM!

Har du fått laget t-skjorten med påskriften på?

Ja, jeg er fullt klar over at ettersom jeg ikke fullførte, skal jeg gå med T-skjorten som jeg og Espen ble enig om. Alle vet at det hadde brydd han mer enn det bryr meg, ler Bjørn Andrè og fortsetter: Men et løfte er et løfte! Espen var jo i knallform til å bare ha brukt 16 uker på noe som de andre har brukt hele livet på. 16 uker med mat og trening til noe han aldri har gjort før. Det var utrolig bra av han! Respekt-old man.

Hva skal du gjøre nå?

Nå er jeg i gang igjen med opptreningen til neste års NSM, veldig rolig å lette vekter i begynnelsen vel å merke, da styrken ikke akkurat er på topp etter noe slikt, men det kommer tilbake etterhvert! Har vel insett at Strongman er mer min greie, ikke å sulte meg selv. Verden fungerer på en måte: SPIS, ELLER BLI SPIST!! Sånnsett - blir ikke jeg spist med det første. Men all ære til de som klarer og vil gjennomføre noe slikt! Knallbra jobbet alle sammen som stilte i år på NM i kroppsbygging! Og ikke minst - Gratulerer Espen "tynnjflisa" Aune, smiler Bjørn Andrè.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Dette er Norges NYE Sterkeste Mann

Strongman25.09.2017280

Etter 10 år med trening og 9 NSM konkurranser så klaffet alt - han vant!

Her løfter han 200 kg over hodet

Strongman07.08.2017329

Bjørn Andre Solvang satte ny Norgesrekord i stokkløft.

SCL Serbia

Strongman13.05.201471

Tredje runde i Strongman Champions League ble i helgen holdt i byen Novi Sad i Serbia.
Bjørn Andre deltok på MHP Strongman Champions League i helgen.

Dette er Norges NYE Sterkeste Mann

Strongman25.09.2017280

Her løfter han 200 kg over hodet

Strongman07.08.2017329

SCL Serbia

Strongman13.05.201471

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!