Solveig Wilhelms vant Bodyfitness

Fitness13.10.2012Joachim Marhaug115

Solveig Wilhelms vant Bodyfitness på Arnold Classic Europe og flere andre har gjort det bra.. Vi gratulerer!

Hun deltok sist i 2010 og hun vant NM overall for 1 uke siden. Nå vant hun Bodyfitness på Arnold Classic Europe. Det er bare å ta av seg hatten. Samtidig har Christian Egner vunnet og blitt verdensmester i Athletic Fitness på Arnold Classic Europe.

Lill Nikolaisen kom på en 7. plass i Bodyfitness opptil 158 cm. Monica Dale Claussen kom på en 3. plass i Bodyfitness Master. Kristina Skjelberg kom på en 2. plass i Bodyfitness rett under Solveig som vant. Til slutt kom Alex Kaddour på en sterk 4. plass i CBB Men. Joel Pascua kom på en 14. plass i et MEGET sterkt felt hvor 10 stk. droppet ut i elimineringsrunden.

Vi har satt Norge på kartet under Arnolds!

Vi gratulerer til alle sammen!


Foto: Eastlabs.biz


Solveig på trening før Arnolds


Solveig på Expo under Arnolds.
 

Intervju med Solveig før NM

Navn: Solveig Wilhelms
Alder: 23 år
Vekt: Det er jo overraskende hvor mye den varierer med denne idretten. ;)
Yrke: Personlig Trener på Elixia Sjølyst og NLP- Pratitioner master coach.
Sivilstatus: Singel
Sponsor: MyRevelution
Klubb: Harald's Gym
Meritter:
4. plass Nordic Championship 2010
1.plass og Overall vinner NM 2010
2.plass Norway Open 2010
2.plass Atletic Fitness Trondheim Open 2009
Nm 2009
3.plass Stavanger Open 2009

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Utenom trening, så jobber jeg mye med selvutvikling og ideer/prosjekter for fremtiden. Ellers er jeg sammen med venner, reiser på turer, er sammen med familie..alt hva det måtte være jeg har lyst til og virkelig nyter livet. Også liker jeg å oppleve nye ting, spesielt ting som får meg ut av komfortsonen, så jeg blir stadig med på noe nytt. Det er spennende og jeg lærer mye av det.

Hvordan trener du?

Jeg pusher meg selv bevisst både psykisk og fysisk på alle treningsøkter. Det tror jeg er viktig om man skal nå sine mål. Trener veldig variert med øvelser. Omtrent ingen økter er like, men de er bygget opp mye på samme måte. Tunge øvelser helt nede i 1-4 rm, påfølgende av mange repetisjoner ofte super sett. maksimalt trøtthet av muskulaturen. Når jeg trener cardio er det også veldig stor variasjon, men ofte effektive korte intervall økter med fullspeed. Har en hund som det blir lange turer med i skog og gatelangs, så moro å gjøre noe helt annerledes på egne cardio økter.

Hvordan ser dietten ut?

Veldig varierende både på inntak av kalorier og i matvarer. Ligget stort sett lavt på kcal og spiser mest torsk, kylling, grønnsaker, bær, frukt, søtpotet, ris, egg, kokosmelk, avokado, mager cottage cheese/mager kesam og annen mager fisk.

Hvor lenge har du vært på diett?

Siden juni.

Når stilte du sist?

Høsten 2010.

Hva er forventningene dine til NM når du ser påmeldte?

For å kunne gjøre mitt beste, må jeg fokusere på mine egne mål. Mine forventninger er å gjennomføre det.

Hva liker du mest med Bodyfitness?

Utfordringen og det som den bringer med seg. Det gir meg spesifikke mål med treningen, det gjør det moro å trene og gir mening. Se utviklingen av kroppen. Se resultatet av det man har jobbet så ekstremt hardt for.

Hvem hjelper deg med diett og treningen?

Børge Fagerli har styrt hele dietten, og jeg har fulgt slavisk. Han har også kommet med gode tips på trening. Harald har også fulgt opp hele veien med formsjekk og inkludert seg i dietten. Ellers har jeg hatt en fantastisk støtte i mine kolleger på sjølyst, som har hjulpet meg med tunge løft på trening jeg ikke hadde klart alene. Men resten av øktene presterer jeg absolutt best når jeg trener alene med musikk på ørene, da kommer jeg mentalt inn i min egen sone hvor jeg kjenner hva jeg er god for og kan pushe mine egne grenser enormt. Utenom det er Tina Kristin Sæter en fantastisk treningspartner som har stilt opp på alle økter på Haralds gym. Vi klarer å pushe hverandre bra.

Hvilke kosttilskudd bruker du?

Bruker kosttilskudd fra MyRevolution, som Myoprotein proteinpulver, Activate Elite Gold proteinpulver, ZMA, Kreatine, L-glutamin, Omega 3 og BCAA

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Jeg er fornøyd med den helheten på fysikken jeg jobber med å skape. Det er ikke en enkelt muskelgruppe jeg er mer fornøyd med. Det handler for meg om å utvike en kompletthet på hele fysikken, jeg ser ikke på kun et sted som svakere eller sterkere, det er og utvikle helheten som er viktig.

Hva er det første du skal gjøre etter NM?

Reise til Madrid og konkurrere i FitnessFigure i Arnold Classic Europa.

Hva liker du mest med dette miljøet?

Tilhørigheten.

Hvem vil du takke for at du er der du er i dag?

Har fantastiske mennesker rundt meg, som har gitt og gir meg utrolig god støtte. Omgivelsene mine har vært optimale på diett denne gangen. Veldig mye bevisst fra egen side, la til rette for at jeg skulle ha mest mulig på plass i hverdagen, så jeg var sikker på at det ikke var noen hindringer i veien for å gjennomføre dette hundre prosent. Og jeg føler meg veldig heldig som har flotte mennesker jeg kan takke for så mye god hjelp og støtte. Har hatt noen tøffe dager hvor de virkelig har vært med og gjort en stor forskjell. De jeg spesielt vil takke er Børge Fagerli, Moren min, Harald Skjøldt, Tina Kristin Sæter, Kjetil Gudmestad, Tonje Jenssen, Heidi Løvdal, kollegane mine på Sjølyst, vil også takke resten av min familie og flere gode venner - som jeg vet forstår hvor stor pris jeg setter på dem! Og tilslutt hun som alltid står trofast ved min side, bikkja mi Sam, verdens mest lojale hund som hjelper meg å holde "balansen".


Mangler du motivasjon? Se Solveig Wilhelms og Lone Norås i ny motivasjonsvideo.

Tren bein med Solveig Wilhelms

Intervju21.11.2012116

Se video.

Solveig Wilhelms er klar!

Intervju05.10.201265

Solveig deltok sist i 2010.
Det ble gjort en regnefeil på NM. Det var Solveig Wilhelms som ble Overall på NM.

Tren bein med Solveig Wilhelms

Intervju21.11.2012116

Solveig Wilhelms er klar!

Intervju05.10.201265

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!