Tommi Thorvildsen er tilbake

Intervju06.11.2012Marika Lejon0

Det er tre år siden Tommi Thorvildsen konkurrerte. Nå er han endelig tilbake. Giganten er ikke til å spøke med, for han konkurrerer nemlig mot verdenstoppen i IFBB PRO.

Tommi er kjent i miljøet. Mange husker ham som deltaker i Mr. Olympia for rundt ti år siden. Mange atleter trekker til 24fitness nettopp fordi dette gymmet eies av Tommi. Å stille for Tommi sitt team og få nøye oppfølging av ham, har gitt mange atleter topplasseringer i konkurransene. Det er ingen tvil om at Tommi vet hva han driver med. Han får atletene sine i form gang på gang, så lenge atletene hører etter! Hans veier er harde og ofte uransakelige, men følger man oppskriften hans, så garanterer det suksess.

Noen trodde kanskje at Tommi var ferdig som bygger, fordi han tok seg en pause. Mange jern har han i ilden også. Han driver butikk i Torggata, har egne produkter, driver gym i Karl Johan og på toppen av det hele er han coach for Team 24fitness. Hvem skulle tro at mannen i tillegg til dette ville klare å komme seg på topp igjen? Glemte vi å si at han har hatt to sykehusopphold på grunn av lungebetennelse? Han ble innlagt senest i september, da han kastet opp blod. Likevel står han på scenen med stjernene kun uker etterpå!

Tommi stilte nylig i England i IFBB British Grand Prix og senest i IFBB EVLs Prague Pro. Treningsforum dro til Praha for å følge ham. Det er ikke hvem som helst Tommi sloss med. I Prague Pro (som i British Grand Prix) fant du verdens største menn på lista. Da snakker vi om navn som Dennis Wolf, Shawn Rhoden (3. plass i Mr. Olympia 2012), Toney Freeman, Johnnie Jackson, Edward Nunn, Ronny Rockel og Flex Lewis (212-klassen og vant denne klassen i Mr. Olympia i år).

Her kan du se reportasje med Norges største muskelmann. Det blir nok ikke den siste! Tommi har planer om å konkurerre mer, så det er bare å glede seg. 

Bilder


Tommi Thorvildsen med ny butikk

Intervju01.08.2012109

Tommi skal også stille i IFBB PRO nå.
Joachim har ambisjoner om å stille i NM i kroppsbygging juniorer i 2010.

Tommi svarer dine spørsmål!

Diverse24.07.20090

Her svarer Tommi Thorvildsen dine spørsmål om trening og kosthold.

The Battle in Sapri!

Trening17.07.20090

Sol, pizza, is og masse bodybuilding - Here we come! Reiseskildriing fra Sapri.

Tommi Thorvildsen med ny butikk

Intervju01.08.2012109

Tommi svarer dine spørsmål!

Diverse24.07.20090

Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Det er duket for årets store nyhetsslipp.

Stevia Vs. aspartam

Kosthold20.03.2019288

Hva er disse søtningstoffene og hvorfor er de så omstridte?

Frykten for karbohydrater

Kosthold19.03.2019237

Karbohydrater har fått stort fokus den siste tiden.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.