Treningsforum i USA

Kosthold09.11.2012Marika Lejon35

I oktober kom gjengen som var med Treningsforum på Mr. Olympia, tilbake til Norge. Vi har laget en video med noe av det vi opplevde på turen.

Første del av turen var en langhelg i Las Vegas, hvor vi fikk se Mr. Olympia-stjernene i levende live. New Orleans var fylt med muskel-entusiaster og i følge konferansieren vokser sporten mer og mer. Flere og flere kommer til Las Vegas denne høstferie-helgen hvert år, for å se verdens beste kroppsbyggere og fitness-utøvere lage show. Vår gjeng fikk ikke bare se et fabelaktig show, men fikk også oppleve Las Vegas by. Denne byen er noe utenom det vanlige. Så mye neonlys, blinkende skilter og etterligninger av verdens største serverdigheter finner du neppe noe annet sted enn nettopp i Las Vegas. I den lille byen, som ligger midt i ørkenen, finner du både Venezia, egyptiske pyramider, Eiffel-tårnet i Paris, Roma og frihetsgudinnen i New York. Det er tivoli på hotellet, karuseller på toppen av skyskrapere og ikke minst evigvarende lyder fra de tusenvis av casinoene. Denne byen sover aldri. Hadde det ikke vært for mørket, så hadde du aldri visst om det var dag eller natt i Las Vegas.

Etter et uforglemmelig opphold i "Sin City" ble vi hentet av "Rodney", som er assistenten til den kjente Green Food Guruen "David Sandoval". Det er Sandoval som står bak alle Supernature-produktene og Pure Planet-produktene du finner i kostholdsbutikker rundt omkring i hele Norge og flere andre steder i verden. Du husker kanskje David som exen til idoldeltaker "Sandra Lyng Haugen"?

Rodney kjørte oss til Beverly Hills hvor vi fikk slappet av på luksushotellet "Avalon". Her nøt vi solen ved bassenget, trente på Gold´s Gym og fikk tid til å shoppe på Rodeo Drive. Så gikk turen opp i ørkenfjellet i California. Nå skulle vi på detox på ranchen til Sandoval, som han kaller "Pure Planet Oasis". Dette er en diger ranch med 11 gjesteværelser, basseng, badstu, treningsrom og felles kjøkken og stue. Fem dager med grønt gress ventet oss, pluss fantastiske serverdigheter som Red Rock Canyon, Hot Springs, Sequoia National Forest (Redwood trees) og Hiking i indianernes fotspor. Ranchen ligger et lite stykke fra landsbyen "Lake Isabella". Det er de tøffeste amerikanerne som velger å bo i denne øde villmarken. Det er ingen spøk å bosette seg her, for du vil møte både bjørner, coyoter og andre villdyr.

Det er laget en ekstra video for spesielt interesserte hvor David forteller nærmere hva vi spiser, hvordan maten virker på oss og hvor viktig pusteteknikk er for vår levealder. Hvis du vil vite hva detoxen består av, så har jeg laget en liste over hva vi spiste på turen. Meningen med detoxen er å rense kroppen for avfallsstoffer, styrke cellene, bremse alderdom og beskytte kroppen (cellene) mot gifter som fører til sykdom og forråtnelse (alderdom). Uansett hva du lider av, så vil denne supermaten hjelpe deg til å gjennopprette kroppens balanse. En av våre deltakere har slitt med "restless legs" hele livet. Etter detoxen har han ikke opplevd urolige bein en eneste gang. Han kjøpte med seg produktene hjem og er kurert.

Detox:

Morgen: hvetegress og havregress laget som en alfalfa juice cocktail. Denne kan kjøpes i butikken og hater Organic Kamut Blend. Til dette hadde vi 20 dråper av Ionic Elements (charged alkalizing minerals), mikset i vann, sammen med tre kapsler Herbal Fiber Cleanse.

To timer senere: Master aminosyrer (en stk per tiende kg)

To timer senere: Love Supermeal eller Gladiator Food (Powershake)

Tre timer senere: Repetere

Tre timer etter at dette er repetert: Daily Fiber Blend

En time før leggetid: Tart Cherry

Alle produktene finner du her: www.puriumcorp.com

Har du spørsmål om neste års tur i 2013, kan du gå inn på www.superyou.no eller sende mail til marikalejon@me.com.

Film fra turen

Foredrag med David Sandoval:

Litt fra turen:

Bilder fra turen

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bli med Treningsforum til USA!

Fitness05.07.201212

Opplev Mr. Oympia og Detox-event med David Sandoval.
Vi har vært besøk hos David Sandoval.

David Sandoval og Supermat

Kosthold07.04.201112

Den verdenskjente kostholdsguruen David Sandoval holder seminar i Oslo torsdag 7. april.

Kommer snart...

01.01.19700

Bli med Treningsforum til USA!

Fitness05.07.201212

David Sandoval og Supermat

Kosthold07.04.201112

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!