I salg på Narvesen

Diverse28.11.2012Joachim Marhaug0

Endelig kan vi presentere vinnerne av forsidejakten. Av de 12 finalistene kan vi presentere Sverre Wiik og Alicja Witkowska på cover!

På coveret: Sverre Wiik og Alicja Witkowska
Foto: Jon Klasbu
Redaktør: Rita Immerstein
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Egentlig hadde jeg planlagt å stille i NM denne høsten, men en skade satte kjepper i hjulet for meg. «Ja, ja» tenkte jeg og var takknemlig for at jeg i hvert fall kunne være med å dekke Norway Open og NM i stedet. Men det er i grunn ikke det eneste jeg er takknemlig for. Jeg kunne resignere der og da for noe jeg ikke fikk gjort noe med, annet enn at tiden skulle lege skaden. Det jeg synes er deilig å tenke på er at løpet ikke er kjørt likevel. "

 

 I salg på Narvesen

Løp og kjøp!

 

Eller kjøp abonnement her! Kr 199,- for 5 utgaver!


Innhold Nr21 - 06/2012

12. Hvordan bli sterk i benkpress?
Et ordtak jeg selv er tilhenger av lyder som følger: "En øvelse er ikke bedre enn personen som utfører den". Selv om dette i de aller fleste tilfeller er sant er det faktisk noen øvelser som ikke er direkte tilpasset hvordan menneskekroppen beveger seg.

16. Lær av toppidrettsutøvere
Trening, kosthold og innsatsen er alt ivaretatt. Du er dedikert, flink til å trene beinhardt og har lenge hatt gode resultater. Helt inntil nå. I frykt for at det er for lett eller feil trening som har ført til at du stopper opp velger du å trene enda tyngre

18. Paul Alexander Rusten
Han er en rolig fyr med en solid merittliste i nordisk sammenheng. Når jeg treffer ham back-stage i Trondheim, vet jeg at han har ganske mye å gjøre i coaching-rollen sin. Allikevel framstår han som helt rolig, behersket og trygg. Denne flotte byggeren trener hardt, men har latt sin egen kroppsbyggerkarriere litt i bero for å utvikle seg som coach for andre utøvere.

30. NM i Bodybuilding og Fitness
Den 6. oktober var Oslo Konserthus igjen klargjort for NM i Bodybuilding og Fitness. Backstage var det metervis med vegger dekket med plastikk og klargjort for å ta i mot i overkant av 170 deltakere! Her skulle utøverne gjøre de aller siste forberedelser med bruning, spising, posering og ikke minst opplading og hvile mellom scene-opptredene! Klokken 09.00 lørdag morgen ble det hele sparket i gang til relativt fullsatt sal!

46. Pump, trykk og muskeleksplosjoner
Skal vi tro kosttilskuddsbransjen, kan man nå kunne bruke kosttilskudd som får musklene til å eksplodere av trykk, hvilket gir både økt prestasjon, restitusjon og muskelvekst. Nitrat-stimulerende tilskudd er i vinden!

66. Espen Aune - Ripped to the Bone
Fra Norgesmester i Strongman 2012 til bodybuilder -100 kg klassen samme år! Espen BØS Aune ble utfordret til å stille i kroppsbygging, brukte 2 dager på å tenke på det og satte likeså godt i gang. Det han anså som en litt mer pinglete og umandig konkurranse, ble i stedet en tøff periode med vekttap på både kroppen og i gymmet! Allikevel kom han i mål og 42 kilo lettere stilte han i sin første kroppsbyggerkonkurranse - les mer om Espen BØS «the machine» her!

80. Bli med på en heavy benkpress-økt med Kim Gundersen
Han er kun 165 centimeter høy og veier 80 kg, men løfter 225 kg i benkpress. Kim går systematisk til verks og har superfokus på målene han setter seg. Kims idrettsbakgrunn har et sjelden mangfold og han er en person som liker å ha det vondt for så å nyte godt av fruktene av det harde arbeidet etterpå. Han har til tider vært asosial i forbindelse med trening og konkurranser, men ønsker også nyte livet og ikke bare eksistere. Han vet hva han vil og hvordan han vil gjøre det best mulig!

Andre artikler:
- Din egen begynnelse - del 3
- Norway Open
- Verdens sterkeste Mann -105 kg


Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Forskning
- Utgavens atlet
- Tegnestripe
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Fra forumet

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!


Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Send inn dine formbilder nå!

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Superspreke Nadia Isabella Pettersen er trebarnsmor.

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Alexander Farrag Ladsten og Vilde Waksvik pryder coveret!

Vinnerne av Forsidejakten

Trening18.11.201451

Dette er vinnerne av Forsidejakten på Treningsforum.

Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Supersprek trebarnsmor - Nadia

Diverse05.05.2015279

Norges HOTTESTE fitnesspar

Diverse18.03.201577

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!