Sunn svinerull
Kosthold30.11.2012Joachim Marhaug2
Porsjoner: 4
Ingredienser
• 600 g flatbiff av svin
• 8 stilk stilkselleri (stangselleri)
• 8 blad frisk salvie
• 8 ts grillkrydder
• 2 ss flytende margarin til steking
• 240 g frisk sjampinjong
• 2 pk ruccula
• 1 ts salt
• ½ ts pepper
• 2 ss flytende margarin til steking
• 4 ss aivar
Næringsinnhold:
Energi 545 kcal
Fett 19.5 g
Protein 42.5 g
Karbohydrater 47.8 g
Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet til 150 gram store biffer. Bank ut biffene til ½ cm tykkelse.
2. Del stilkselleri i to på tvers og legg dem sammen med salvie på midten av biffene. Rull dem sammen og rull dem i grillkrydder.
3. Brun svinerullene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Ha dem i ildfast form (med skjøten ned) og stek i ovn på 200 °C i 10 minutter.
4. Del soppen og stek den. Tilsett ruccula mot slutten. Krydre med salt og pepper.
Server med aivar og ris, gjerne en fullkornsvariant.
Kilde: Matprat.no
Sunn og proteinrik mat når du er på farten
Trening05.03.201913
Pepperkaker uten sukker
Kosthold14.12.201820
9 søte oppskrifter uten sukker
Kosthold12.12.20187