Siste rygg-økt før VM med Anniken

Intervju15.12.2012Marika Lejon0

Anniken Frøyslie vant Nordisk Mesterskap i år. I mars blir hun 37 år gammel.

Hun har akkurat gjenopptatt juss-studiene, jobber som eiendomsmegler i eget selskap, er gift og har et barn på 11 år. Nå står VM for tur!

Det er ikke uvanlig at muskelbuntene i dette miljøet har mange jern i ilden. Mange lurer på hvor de får energien fra. Svaret ligger kanskje nettopp i blodslitet; nemlig treningen. Anniken gikk kun fire uker på diett før hun debuterte under Norway Open i år. Deretter var det NM som resulterte i deltakelse i Nordisk Mesterskap i Danmark. Her tok hun gull i bodyfitness master for bare to måneder siden. Hun har trent i atten år, men det var først etter overtalelse fra miljøet på 24fitness at hun ble pushet ut i konkurranse.

Det er utrolig hva Anniken har fått til på så kort tid. Hun tok sølv i Norway Open i slutten av september, sølv i NM -163, sølv i NM master og gull i Nordisk Mesterskap i oktober. Nå gjenstår det å se om hun klarer å toppe formen enda et hakk bedre under VM nå i desember.

Vi møtte Anniken på 24fitness da hun tok sin aller siste rygg-økt før VM. I denne videoen forklarer Anniken hvor ofte hun trener, hvordan hun forbereder seg med henhold til salt, vann og nesten ingen karbohydrater. Hun forteller også om skader hun har pådratt seg og hvordan hun har måttet justere treningen etter det.

Anniken er svært kunnskapsrik. Mange atleter følger coachene sine uten helt å skjønne hvorfor de må gjøre det de får beskjed om. Anniken coacher seg selv og vet godt hva hun driver med. For deg som lurer på hva som må til av innstramminger før konkurranse anbefaler vi å se denne videoen. Her får du svar på mye som du kanskje lurer på.


Vi vil gjerne takke Anniken for ryggøkten vi fikk med henne og ønsker henne all lykke i VM i Budapest!

 

 


Det norske landslaget er i form

Styrkeløft18.11.201799

Styrkeløft-VM i Pilsen.
I helgen ble Heidrun Ertsås junior verdensmester.
Kamilla Kolvig (26) løftet VM kravet.
Se hvordan det gikk med våre utøvere i VM i El Salvador.

Det norske landslaget er i form

Styrkeløft18.11.201799

Her er 10 sunne matvarer med mye protein som garantert vil gi deg protein av høy kvalitet.

Slik bør du trene leggene dine

Trening17.09.2019577

Don't skip leg day! Slik bør du trene leggene dine.

Sunn banansplitt

Kosthold16.09.2019696

Er du glad i banansplitt? Prøv denne.

Triggerpunkter

Trening15.09.2019396

Sliter du med såre punkter i muskulaturen din?

Program for muskelvekst

Trening14.09.2019303

Styrk kroppen i 2015.