Thomas Rossland stiller i AF

27.02.2013Marika Lejon77

Thomas Rossland debuterte i 2011, men kom desverre ikke videre til finale. Han ble likevel veldig fornøyd med resultatene han fikk. Nå i 2013 håper Thomas på finaleplass i Oslo Grand Prix.

Se videointervju i bunn av artikkelen

Navn: Thomas Rossland
Alder: 25
Bosted: Drammen
Sivilstand: Kjæreste
Meritter:
-Stavanger Open 2011
-NM 2011
Webside: www.fitnesshardy.com

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent i 6-7 år nå. Selvfølgelig var de 1-2 første årene bortkastet, da jeg hadde mangel på kunnskap om trening og kosthold. Etter mye lesing og prøving, så falt kostholdsbiten på plass. Resultatene fulgte deretter.

Hvem har hjulpet deg med diett og trening?

Treningen og dietten styrer jeg helt selv. Forrige gang jeg stilte fikk jeg hjelp av Martin Engstrøm med dietten, men denne gangen har jeg såpass god kontroll at jeg styrer alt selv.
Bruker en app på telefonen som jeg kan styre alt som har med maten å gjøre. ShapeUp-kaloriteller gjør at jeg har full kontroll og kan eventuelt bytte ut noe matvarer om jeg føler jeg har lyst til det.

Hvilke forventninger har du?

Forventningene jeg har denne gangen er at jeg presterer bedre denne gangen enn det jeg gjorde sist. Det er jo nye Athletic Fitness regler denne gangen, men helt siden jeg fikk vite det, har jeg også trent mot det. Det er mange gode debutanter med i år, men jeg fokuserer på meg selv og at jeg skal gjøre mitt beste.

Hva jobber du med og hvordan fungerer diett med jobb?

Jeg jobber som industrimekaniker og skiftleder i Aker Solutions. Det er jo klart at man møter på noen utfordringer, men det går som regel veldig greit. Kollegaer støtter meg med det jeg driver med, så det hjelper veldig mye.

Hvordan spiser du og hvordan ser treningsprogrammet ditt ut?

Jeg spiser etter periodisk faste protokollen, noe som har fungert veldig bra med meg siden jeg jobber 3-skift. I forhold til treningen mot konkurranse, så har jeg lagt meg litt høyere på karbohydratene på grunn av mye hard kondisjonsstrening. Jeg lå noe lavere sist og det fungerte ikke fullt så bra, så den erfaringen gjorde meg litt smartere den veien. Jeg er mye piggere nå og formen kommer seg mye bedre. Treningen min er allsidig. Variasjon med stor V er vel det som definerer meg. Jeg kan gjøre alt fra å løpe lange turer til å trene hard styrke.
Det siste året har jeg fokusert mye på crossfit-trening og det er det jeg kommer til å trene fremover også. Jeg bare elsker kombinasjonen av høy puls og utfordringer.

Hvem vil du takke?

Kjæresten min, Kenneth Foss, Christian Sterk, kollegaer og vennene mine. Spesielt takk til alle som leser på bloggen min. Jeg har fått helt vanvittig gode tilbakemeldinger siden oppstart for ca 6 mnd siden.


Vi takker Thomas for en hyggelig økt, et hyggelig intervju og ønsker ham hell og lykke i Oslo Grand Prix!

 

 


Se video.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Hanne Lulu Holst stiller for siste gang - denne gangen i Bodyfitness.

Kokk skal delta i Athletic Fitness

Intervju01.09.201746

Christine er kokk og elsker å bake, men å smake på baksten må vente når hun skal delta i fitness.
Ken Nilsen skal konkurrere i Athletic Fitness.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Kokk skal delta i Athletic Fitness

Intervju01.09.201746

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!