Oslo Grand Prix 2006

Fitness06.05.2006Joachim Marhaug0

 GALLERI 1
GALLERI 2
GALLERI 3

Bilder fra finske nettsiden Pakkotoisto:
Atletic Fitness
Body Fitness
80 kg
90 kg
100 kg
Bodybuilding damer
Overall
Tommi Thorvildsen

OBS: Fullstendig resultatliste ligger helt nederst.

Send oss gjerne dine bilder til vår e-post: post@treningsforum.no

Diskuter konkurransen i forumet.

Det er også mange bilder i vårt forum:
Gå til bildeavdelingen i forumet.

 

Ett referat fra UpAndComming på forumet:
Da var Oslo GP endelig over, og det må vel sies at det endte opp som et meget bra stevne alt tatt i betraktning over ting og tang som kan skje underveis. Men, det var moro å se på som vanlig, en stor bredde i deltagerne (noe som tyder på at det rekrutteres), og ikke minst at det var velfortjente vinnere hele veien.

Men for å starte litt med de forskjellige klassene :

AF
Det var tydelig at det var flere av gutta her i år som må ha blitt bedømt for store, eller så gjorde de det skammelig dårlig på chins/dips/roing-delen, for spesielt i den lange klassen var det ingen av de som var store som var i finalen. Og det var flere her som i mine øyne hadde meget bra fysikker, men som også jeg mistenkte ville bli for store i sammenhengen. Og det er tydelig dommerene må ha vært instruert til å tenke i den retningen. Men vinneren var forholdsvis enkele å plukke ut egentlig, spesielt i den lange klassen, der det i mine øyne var de med best fysikk som også dro det hele i land. Over-all også var i grunn aldri noen tvil.

BF - 164
Her var det også et svært bredt felt, med svært varierende kvalitet på utøverne, men de som var bra var også meget bra. Vinneren var det vel i grunn aldri noen stor tvil om hvem burde være.

Men, jeg syntes det er moro å kunne trekke frem Jeanette Hansen som gjorde det svært bra. Jeg har sett henne i flere stevner nå, og hun har en stødig og bra fremgang hele veien. Dette er ei jente som nok kan kunne komme til å stå øverst om ikke altfor lenge.

BF +164
Også et bredt felt, med i mine øyne to virkelig gode utøvere. Den islandske jenta (som stadig dukker opp i Norge) og vår egen Janne. Janne hadde vel hele veien det lille ekstra, og jeg syntes også at disse to utøverene har veldig forskjellig fysikk egentlig. Men, også her vandt den beste, men det var nok jevnt.

Classic Bodybuilding - 178
En forholdsvis jevn klasse, men også med en soleklar vinner. Tydelig at flere av disse ikke har gjort friprogram tidligere, men det kommer. Et par av gutta hadde virkelig gjort jobben sin på den kanten også, og verdt å nevne er i hvert fall friprogrammet til Yilmaz Dusunceli fra Haralds. Ingen problemer med å dra med seg hele salen der !!

Et lite ord om Jaber Mohammadi også, som jeg hadde litt forventninger til når jeg så navnet hans på listene. Ser ut til at fremgangen hans er svært bra for tiden, men formen var ikke den helt store denne gangen - men alikevel en utøver for fremtiden vil jeg tro. Men han plasserte seg ikke blant topp 5 denne gangen.

Classic Bodybuidling + 178
Nok et bra felt, men med noe varierende kvalitet - noe som gjør at pallen i grunn er bestemt nesten når de kommer på scenen.

S. Lie fra forumet var også med, og kom på en riktig 4. plass. Jeg syntes kanskje jeg har sett Sigmund i bedre form tidligere, men syntes samtidig at det ser ut til at han har jobbet med de rette tingene rent muskulært sett - han er på vei !

Bodybuidling damer
Også denne klassen var forutbestemt på forhånd. Klassen var sammenslått med 3 utøvere, alle veldig bra. Men det er klart, når Marthe Sundby tusler ut på scenen i en form som er så langt utover hinsides utrolig at det må sees for å oppleves, da er ting gitt. Jorun Steine fikk en klar annenplass i dette feltet.

Men for å fortsette med Marthe, kan vel kroppen hennes uttrykkes med et ord : OMFFBBG eller noe slikt (Oh My fu....... freaking BodyBuilding God !!!) Denne jenta har faktisk striper på rompa !! Og det var det ikke mange av guttene i det hele tatt som kunne vise til. Hun har lår som overgår det man kan forvente på ei jente, med kutt og blodårer hele veien !! Hun var rett og slett bare komplett der hun stod, og hadde et nivå som lå langt over sine medkonkurreter - selv om også de var svært bra (spesielt Jorun som jeg syntes hadde gjort enda noen skritt sammenlinget med i fjor). Men i mine øyne var en av dagens beste utøvere Marthe Sundby, og det uansett klasse og kjønn !!

Bodybuilding -80 kg
Dette ble i mine øyne dagens soleklare beste og jevneste felt !! Svært bra kvalitet på alle sammen, og når man legger til at overall-vinneren Jerry Ossi også skulle vært her, så hadde den klassen var brutal ! Det var også her det var soleklart flest sammenligninger, så det var heller ingen lett jobb å plukke ut. Det ente opp med å stå mellom Ståle Sæterbø og Marius Graaterud, og det ble vel i grunn avgjort på harmoni, hvor jeg syntes Ståle er hakket foran, selv om nok Marius har tanken mere masse. Men, uten å ha sett dommerprotokollene, vil jeg tro dette var jevnt.

Bodybuilding -90 kg
Et bredt felt kvalitetsmessig, men vinneren var hele tiden Jerry Ossi. Han var hakket foran på alle områder, og det er i grunn ikke så mye mer å si om den biten.

Boodybuilding -100 kg
Flere av gutta fra + 100 hadde kommet ned i denne klassen, noe som i og for seg gjorde den mer spennende. For det var en spennende klasse, selv om det raskt kokte ned til at det skulle stå mellom Kim Torgersen og Rune Gregersen. Kim var nok hakket over hele veien, så tvilen var kanskje ikke så enormt stor heller - seieren var i alle fall velfortjent.

Kenneth Mandal stilte også i denne klassen, men jeg må innrømme å ha sett denne fantastiske mannen i mye bedre form tidligere. Ikke vet jeg hva som har skjedd, om han bommet på vannet eller noen annet, men Kenneth kommer nok tilbake !!

Også artig å følge med på 3. plassen Kenneth Svensen, som også er en utøver jeg har sett i flere konkurranser nå, og som stadig klatrerer høyere. En av hans bedre dette i mine øyne.

Bodybuilding + 100 kg
Det som skulle bli dagens mest spennende klasse ble vel i grunn dagens mest kjedelige egentlig. Ikke fordi deltagerene var dårlige, men klassen ble liten da 2 av gutta hadde rykket ned en klasse, og danskene ikke kom. Pallen var i grunn gitt umiddelbart, og det var i grunn aldri noen tvil her. "The Bull" fikk sin førsteplass, og det var heller aldri noen tvil om at Øyvind skulle på andre plass. Disse to var de klart beste i klassen, og isolert sett også meget bra begge to. Nå så jeg aldri Øyvind live i Sandefjord, men det syntes nå tydelig at tiden i mellom disse konkurransene har blitt brukt bra. Du kan ikke klage så veldig på formen din og beina dine denne gangen vel Øyvind ?

Overall
Helt klart så ble det spennende, og artig at det var den "lille" Jerry Ossi som dro dette i land. Men han er meget komplett med utrolige linjer - velfortjent i havn det hele !!

Alt i alt en bra gjennomført konkurranse, men det er på sin plass å alikevel pirke litt på gjennomføringen av slike stevner. Det er klart at det kan skje mye uforutsett gjennom dagen, men når man har 2 timers pause mellom forbedømming og finalene, så er det i grunn ingen god unnskyldning at ting starter 20 minutt for sent igjen. Og dette er gjennomgående uten at jeg helt forstår hvorfor, ting starter for sent. Ting virker til tider litt lite planlagt, og tatt litt på sparket.

Men, dagens mann på scenen som ledet det hele skal ha honnør for nok en gang å lose publikum gjennom på en proffesjonell måte. All honnør til deg !! Også sekreteriatet virket å ha kontroll på alt i et bra tempo denne gangen - vel blåst !

 


FULLSTENDIG RESULTATLISTE
OSLO Grand Prix 2006 - Oslo Konserthus - Lørdag 6. mai

OVERALL DELTAGERE OG VINNERE
Overall herrer CB -178 - +178
1. plass: Jack Ronnovius Träningsakademin Sweden
2. plass: Bjørgulf Hansen Team Fitnessplanet Norway

Overall damer -57 - +57
1. plass: Marthe Sundby Team Fitnessplanet Norway 1

Overall Herrer
1. plass: Jerry Ossi   Finland
2. plsas: Ståle Sæterbø Team Ultimate Nutrition Norway
3. plass: Kim Torgersen Team Fitnessplanet Norway
4. plass: Jari "Bull" Mentula   Finland

Beste posør damer
1. plass: Marthe Sundby Team Fitnessplanet Norway

Beste posør Herrer
1. plass: Daniel Myrvold Haralds Gym Norway

 

  Bodyfitness Damer (-164 cm):
1. plass: Monica S. Høyer Kaliber Gym FKK Norway
2. plass: Vibeke Henningsen Haralds Gym Norway
3. plass: Jeanette Hansen Geir`s FKK Norway
4. plass: Andrea Eidesmo Lasses Gym Norway
5. plass: Maria Andersson Coachonline Sweden
6. plass: Anita Yvonne Hansen Geir`s FKK Norway
7. plass: Monica Andersson ROARs GYM KK Norway
8. plass: Siv Johannessen Geirs FKK Norway
9. plass: Mona Christin Jacobsen Lasses Gym Norway
10. plass: Berit Holsbø Team Fitnessplanet Norway

  Bodyfitness Damer (+164 cm):
1. plass: Janne Moland Johansen Team Fitnessplanet Norway
2. plass: Heiðrún Sigurðardóttir   Iceland
3. plass: Nina Jeanett Furseth Partner Gym KFK Norway
4. plass: Johanne Aasbakk Haralds Gym Norway
5. plass: Hege Mathisen Team Fitnessplanet Norway
6. plass: Amany Afiffy Flex Gym Tyresö Sweden
7. plass: Jeanette Jensen Lasses Gym Norway

  Athletic Fitness Herrer -180 cm:
1. plass: Allan Heitmann Kaliber Gym FKK Norway
2. plass: Kristian Sewén Flex Gym Tyresö Sweden
3. plass: Pierre Kärfstedt Kristinehamns A&BK Sweden
4. plass: Eirik Solen Team Fitnessplanet Norway
5. plass: Jørn Pettersen Atletix Norway
6. plass: Morten Bredesen Partner Gym KFK Norway
7. plass: Joaquim Forssén Flex Gym Tyresö Sweden
8. plass: Jon Hassan Abdullah Lasses Gym Norway

  Athletic Fitness Herrer +180 cm:
1. plass: Glenn Agnar Eivindsen Team Fitnessplanet Norway
2. plass: Bjørn Reiten Ålesund KFK Norway
3. plass: Torkill Sager Team Fitnessplanet Norway
4. plass: Glenn Erik Iversen Partner Gym KFK Norway
5. plass: Ib Andre Brandshaug Stavanger KFK Norway
6. plass: Kenneth Foss Team Fitnessplanet Norway
7. plass: Christer Frøland Team Fitnessplanet Norway
8. plass: Peter Jegefalk Flex Gym Tyresö Sweden
9 Morten Djønne Team UNO (Haugesund) Norway

CLASSIC BODYBUILDING:
  CB Herre -178 cm:
1. plass: Bjørgulf Hansen Team Fitnessplanet Norway
2. plass: Yilmaz Dusunceli Haralds Gym Norway
3. plass: Rein Egil Olaussen Team UNO (Haugesund) Norway
4. plass: Patrik Olsson Form& Fitness, Malmö Sweden
5. plass: Daniel Thomsen Team Fitnessplanet Norway
6. plass: Raymond Andersen Geir`s FKK Norway
7. plass: Jaber Mohammadi Haralds Gym Norway
8. plass: Jon Olsen Bergen KFK Norway

  CB Herre +178 cm:
1. plass: Jack Ronnovius Träningsakademin Sweden
2. plass: Allert Nilsen Team UNO (Haugesund) Norway
3. plass: Håvard Dønnestad Johansen Kristiansand KK Norway
4. plass: Sigmund Olav Lie Team Fitnessplanet Norway
5. plass: Tom Adam Antonsen Drammen FKK Norway
6. plass: Jack Fjeldstad Haralds Gym Norway

BODYBUILDING:
  Damer -/+57 kg:
1. plass: Marthe Sundby Team Fitnessplanet Norway
2. plass: Jorun Steine Team Fitnessplanet Norway
3. plass: Catrin Rudling MM Sports Sweden

  Senior Herre -80 kg:
1. plass: Ståle Sæterbø Team Ultimate Nutrition Norway
2. plass: Marius Graaterud Haralds Gym Norway
3. plass: Daniel Myrvold Haralds Gym Norway
4. plass: Ali Tabra Kristiansand KK Norway
5. plass: Kenneth Klasson Team Gymgrossiten, Trollhättan Sweden
6. plass: Peter Rudling MM Sports Sweden
7. plass: Kjell Are Johansson Team Fitnessplanet Norway
8. plass: Sigurður Gestsson Vaxtarræktin Akureyri Iceland
9. plass: Yin Norum Lasses Gym Norway

  Senior Herre -90 kg:
1. plass: Jerry Ossi   Finland
2. plass: Joel P Pascua Haralds Gym Norway
3. plass: Roar Innlagen ROARs GYM KK Norway
4. plass: Lasse Andersson Team Nutrition Outlet Sweden
5. plass: Petter Justad Haralds Gym Norway
6. plass: Thomas Zetterlund Team ReFORM Sweden
7. plass: Alexander Eidesmo Lasses Gym Norway
8. plass: Even Daae Bergen KFK Norway

  Senior Herre -100kg:
1. plass: Kim Torgersen Team Fitnessplanet Norway
2. plass: Rune Gregersen Haralds Gym Norway
3. plass: Kenneth Svensen Haralds Gym Norway
4. plass: Kenneth Mandal Team Ultimate Nutrition Norway
5. plass: Magnús Bess Júlíusson   Iceland 
6. plass: Samuel Helgesen Haralds Gym Norway
7. plass: Michael Svendsen  Partner Gym KFK Norway
8. plass: Bjarte Askeland Bergen KFK Norway

  Senior Herre +100kg:
1. plass: Jari "Bull" Mentula   Finland
2. plass: Øyvind Fjeldseth Drammen FKK Norway
3. plass: Lasse Edvardsen Lasses Gym Norway
4. plass: Jan Vegar Gjerdrum Kaliber Gym KK Norway


Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!