Christian Egner - Verdensmesteren

Diverse23.05.2013Joachim Pedersen0

Se innholdet på dagens utgave. Bli kjent med Christian Egner som er verdensmester. Kjøp dagens utgave!

På coveret: Christian Egner
Foto: Jon Klasbu
Redaktør: Rita Immerstein
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Mange har debutert og tatt steget ut i sin første konkurranse denne våren. Det var mange debutanter på Fredrikstad Open tidligere i våres og med et gjennomgående flott nivå. Antall atleter som deltar på kroppsbygger- og fitnesskonkurranser er økende og det er med glede jeg observerer at atletene kjemper og har et mål med det de driver med."

Kjøp abonnement her! Kr 199,- for 5 utgaver!

 


Innhold Nr24 - 03/2013

14. 8 tips som maksimerer ditt treningsutbytte
Trener du jevnlig gir du kroppen din uvurderlige helsegevinster. Dersom utviklingen uteblir kan det være på tide å ta noen grep i treningen din som bidrar til å maksimalisere ditt treningsutbytte. Sett deg mål, ta en gjennomgang av treningsuken din og lag en struktur som er oppnåelig for deg. Her er 8 tips som kan bidra til å utvikle utbyttet av treningen din!

30. Oslo Grand Prix
14. april var det igjen klart for Oslo Grand Prix med line up, friposering og glitter, bruning, t-walks og høyhælte sko. Salen ble aldri helt full med publikummere, men utøverne viste hva de var gode for og de danske utøverne var blant de som tok de gjeveste titlene denne dagen!

48. Christian Egner
Lurer du på hva som skal til for å bli en vinnende atlet? Da skal du lese denne suksesshistorien om Christian Egner som er verdensmester og europeisk mester i Athletic Fitness. Et brennende engasjement, klare mål, trening jevnt og trutt og et godt over gjennomsnittlig sunt kosthold har etter 25 år ført ham til topps!

60. Du får muskler av grønnsaker
Påstanden kommer fra min 8 år gamle datter, i det vi i dag tilfeldig reflekterte litt over dagens middagstallerken Jeg ser litt undrende på henne og begynner med; "mmmnnneeei, de blir du jo- " Og hun avbryter meg raskt og sier: "åhja, de blir vi jo friske av! Det er jo kjøttet vi blir sterk av!". Mamman smiler fornøyd, men blir faktisk ordknapp da datteren etter en kort kunstpause konkluderer: "Men mamma; du blir jo faktisk sterk av grønnsaker også. For om du holder deg frisk, så kan du jo trene mer!"70. Proteiner
Det er mye diskusjoner rundt proteiner og proteininntak, særlig blant de som trener. Her vil jeg forklare hva proteiner er, hvorfor vi trenger det og hvor mye vi trenger.

66. NM i enkeltøvelser
Lørdag 6. april gikk startskuddet for den første av i alt fire omganger med NM i enkeltøvelser i 2013. Tidligere har disse konkurransene alltid vært arrangert på Fosstveit i Tvedestrand, en konkurransearena som har blitt legendarisk blant strongmanfans i Norge. Denne gangen ble konkurransen arrangert på Kick – et komplett treningssenter i Arendal. Morten Halvorsen var ildsjelen bak dette arrangementet, godt hjulpet av flere av treningssenterets sterke medlemmer.

76. Junior EM
Norge stilte med et mannskap på ni stykker under årets J-EM, seks herreløftere og tre dameløftere. Blant dameløfterne vant samtlige medaljer.

Andre artikler:
- Loaded Cup
- Fredrikstad Open
- 10 minutter med ...
- Trenger vi kosttilskudd?
- Utstyrsfritt VM

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Forskning
- Utgavens atlet
- Tegnestripe
- Diddls hjørnekrok
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Fra forumet

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 

 

 

 

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Deltatt i alle klassene

Trening03.10.2016202

Christian Egner er en allsidig kar og holder dessuten en god form hele året.

Tren armer med verdensmesteren

Intervju12.05.2014637

Tren armer med Christian Egner - verdensmesteren i Athletic Fitness.

Skal konkurrere mot en Verdensmester

Intervju10.04.2013158

Simen Tveter skal konkurrere mot en verdensmester på Oslo Grand Prix.
Christian Egner ble Europamester i Athletic Fitness.

Deltatt i alle klassene

Trening03.10.2016202

Tren armer med verdensmesteren

Intervju12.05.2014637

Skal konkurrere mot en Verdensmester

Intervju10.04.2013158

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.