Sommermeny #4 - Potesalat
Kosthold11.07.2013Rita Immerstein12
Lun og lett potetsalat
Potetsalat smaker godt både til grillmat og spekemat. Ved å tilsette en boks kyllingskinke skjært opp i passe store terninger blir potetsalaten en fullverdig matrett som er rik på proteiner. Det er ikke slik at en potetsalat må være fylt med majones, rømme eller fløte for å få en god og fyldig smak. Ved å tilsette Cottage Cheese får salaten både fylde og en frisk smak. Cottage Cheese er rikt på proteiner og tilsetter du i tillegg en boks kyllingskinke får du en potetsalat som er et fullverdig måltid. Da er det kanskje også rom for en aldri så liten dessert i tillegg? Lag en proteinsmoothie(1 porsjon) av 2.5 dl melk, 10 stk frosne jordbær og 20 gram av ditt favorittpulver og nyt den i sommervarmen!
Ingredienser:
1 kg nykokte poteter
200 g sukkererter
1 rødløk
6 soltørkede tomater
3 dl Cottage Cheese
1 ts salt
Slik gjør du:
Vask og del store poteter. Kok potetene myke i lettsaltet vann. Kok sukkerertene knapt møre. Rens og skjær løken i skiver. Klipp tomatene i strimler. Hell vannet av potetene og damp dem. Bland potetene sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og Cottage Cheese. Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
3 sunne og digge grillsalater
Kosthold10.07.2015155
Sunn og proteinrik mat når du er på farten
Trening05.03.201913