Mette Stensland og Mette Ulseth

Diverse08.07.2013Joachim Marhaug0

Les om M&M jentene i dagens utgave av Treningsforum.

På coveret: Mette Stensland og Mette Ulseth
Foto: Jon Klasbu
Redaktør: Rita Immerstein
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Det er nå halvannet år siden jeg begynte i min stilling som redaktør i Treningsforum. Det er med glede jeg kan se tilbake på de begivenhet er som har funnet sted i løpet av den tiden. Jeg har lært en hel masse fra dere som aktivt leser, bidrar og kommenterer daglig på websiden vår. Når jeg går inn på forumet og ser alle innleggene med spørsmål og svar vet jeg at det er mange der ute som ønsker å vite mer om trening, kosthold, tilskudd, konkurranser og treningsprogrammer. Vit at det er takknemlig at så mange av dere bidrar med å gi av deres egne erfaringer og kunnskap."

Kjøp abonnement her! Kr 199,- for 5 utgaver!


Innhold Nr25 - 04/2013

14. 4 øvelser som sterke og muskuløse ben
Sommeren er her og det er for mange tid for å vise frem vinterens arbeid. Forhåpentligvis har du oppnådd mye av det du ønsker, og forhåpentligvis er du gira på bedre resultater fremover.

20. Sandefjord Open
Søndag 5. mai var kursen allerede staket ut fra morgenen av. Det gjaldt å komme seg på vårens siste konkurranse – Sandefjord Open som vanligvis er gjennomført i forkant av Oslo Grand Prix ble altså i år den verdige avsluttende konkurransen denne våren.

40. M&M
Når du leser overskriften er det definitivt ikke snakk om Mars & Murrie som er grunnleggerne av M&M sjokoladen. Sjokoladen er kjempegod den, men her handler det om bodyfitnessutøverne Mette og Mette – jentene som står på toppen av pallen og definerer kategorien Bodyfitness både her hjemme og i utlandet. Det er lett å la seg forvirre når to sterke kvinnelige utøvere i denne sporten intervjues sammen, stiller i samme klasse, har samme navn og begge bor i Oslo, men la deg først og fremst imponere av prestasjonene, idealene og viljen disse to jentene står for. Les og bli kjent med superduoen.

54. Glykogen - musklenes energikilde
Trodde du det bare var utholdenhetsidrett som hadde fordel av karbohydratinntak på trening og et høyt karbohydratinntak i dagskosten? Det er flere gode grunner til at du bør revurdere din oppfatning av behovet for karbohdyrater ved ulik type trening. Også styrketrening har stor fordel av både tilstrekkelig karbohydratinntak i dagskosten, men også i enkelte tilfeller under selve økten.

60. Grilltips
Det er sommer og hvorfor ikke lage maten din ute på grillen isteden for stekepannen eller ovnen? Selv om det er grillmat kan maten gjøres ganske sunn!

64. Norges Sterkeste Mann
Det ble endelig en fulltreffer for NSM. Alt klaffet når Norges Sterkeste Mann skulle kåres i Drammen lørdag 1. juni. Til en fullsatt tribune gikk duellene slag i slag og det levnet ingen tvil om at Drammenshallen var et perfekt valg. Både utøverne og publikum så ut til å stortrives og munnrappe Håvard Lilleheie bidro til å dra opp stemningen ytterligere med sine kjappe og engasjerte kommentarer. Svend Karlsen var helt tydelig fornøyd og stolt over at dette endelig ble en konkurranse slik han ønsker at det skal være.

80. NM i styrkeløft
Odin Styrkeløftklubb i Bergen arrangerte helgen 31. mai – 2. juni Norgesmesterskap i Styrkeløft. Påmeldingslisten viste 105 deltakere. Aldri før har det vært så mange påmeldte på åpen NM.

Andre artikler:
- 10 minutter med ...
- Haftnor Bjørnsson

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Forskning
- Utgavens atlet
- Tegnestripe
- Diddls hjørnekrok
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Fra forumet

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 

 

 

 

 

 

 


Bli bedre kjent med Mette Stensland.

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Nå skal Mette Ulseth ta comeback i en PRO konkurranse.
Hva skal Mette Ulseth i sommer?
Nå kan hun konkurrere i IFBB Pro konkurranser.

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!