Muskelgudinnen Viktória Juhász

Intervju02.09.2013Joachim Marhaug236

Viktória Juhász skal delta på Stavanger Open. Hun var i sommer på en fotoshoot og alle bildene samt intervju kan du se her.

Navn: Viktória Juhász
Alder: 28
Høyde: 161cm
Bosted: Sofiemyr
Vekt: 52kg
Arbeid: Laborant på Intervensjonssenteret Rikshospitalet
Sivilstatus: Kjæreste
Sponsor: Playgirls Hair Studio (London)
Klubb: 24Fitness

Fortell litt om deg selv

Jeg er ei blid, treningsglad jente, opprinnelig fra Ungarn. Flyttet for fem år siden til Norge. Jeg studerte tysk litteratur og grammatikk på Universitetet i Debrecen, da jeg møtte en norsk medisinstudent og flyttet med ham til Norge. Bodde først tre år i Gjøvik, lærte meg å snakke norsk, tok eksamen i norsk og engelsk, så flytte jeg nærmere Oslo for ca. 2 år siden. Jobber for tida som laborant på en forsknings- og utviklingsavdeling, og stortrives med jobben. Har en kjæreste, Amund Bjone, som jeg er kjempeglad i, smiler Viktória. For tida bor vi dessverre ikke sammen, men håper det forandrer seg snarest.

Hvordan har du trent frem mot konkurransen?

Jeg trener styrke fem ganger i uka, og akkurat nå cardio 12 ganger i uka. Seks ganger 40 min intervall på morgenen, og 30 min intervall på ettermiddagen. Om noen har lyst å sjekke ut hvordan cardioøktene mine ser ut, kan de gjerne følge med på http://nikeplus.nike.com/plus/running/home/Vikike85

Trener etter en 5splitt som jeg fikk av Tommi Thorvildsen
1. Dag: Bryst + legger
2. Dag: Rygg + mage
3. Dag: Bein
4. Dag: Skuldre
5. Dag: Biceps + Triceps
og en ekstra mageøkt på dag 4 eller 5.

Trener mellom 3-4 forskjellige øvelser per muskelgruppe, og vanligvis mellom 8-12 repetisjoner. På de siste øvelsene per muskelgruppe kjører jeg FST-7 treningsprogram, som fungerer veldig bra for meg. Jeg trener tungt, og heldigvis, - styrken ga seg ikke i denne deffeperioden heller. Jeg loggfører alle mine økter her på forumet. Her kjenner meg alle som Vikike.
Logg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=101972.msg1884478;topicseen#new  

 

Hva liker du aller best med denne livsstilen?

At jeg fant meg selv i den. Jeg er full av energi, smiler hele tiden, føler meg ekstremt bra i kroppen min, og nyter den styrken jeg har nytte av i hverdagene mine. Man skulle tro at deffing og dietten, eller det å skulle spise sunt er kjedelig, men nå som jeg har prøvd det kan jeg med sikkerhet si, at det er det ikke!

Bruk hodet og ikke vær redd å prøve ut noe nytt. Alt er mulig, man må bare våge. Jeg nyter hver eneste minutt, hvert måltid, og gleder meg til å fortsette med mine kreativitet innenfor matlaging også etter deffeperioden er overstått. Hvis du bestemte deg for at du vil, - da kan du!

Du er også medlem på forumet og logger trening. Hvor viktig er loggingen for deg?

Treingsforum og logging er nok veldig spesielt for meg. Jeg kan fortelle min lille love-story . Da jeg bodde i Gjøvik trente jeg i byens beste gym på BASIC GYM. Da fikk jeg tips av en ekstremt søt og hyggelig gutt, som mente at jeg burde loggføre mine økter. Jeg hadde nemlig litt problemer med å sette opp en treningsplan for meg selv, så begynte jeg å logge. Dette la gutten merke til, og begynte å kommentere loggen min. Snart trente vi sammen, han ble til og med meg kl 5 om morgenen til morgencardio! Det utviklet seg til ekte kjærlighet, og etter noe uker var vi ikke bare treningspartner lenger. Vi er fortsatt sammen etter snart tre år.

Hvorfor valgte du Bodyfitness fremfor Bikini Fitness?

Min drøm er å stille i bodyfitness! Da jeg første gang tok en formsjekk med Tommi, det var i februar, sa han til meg at det kan hende at jeg blir for liten for bodyfitness. Jeg valgte å jobbe hardt, og enda hardere. Målet er bodyfitness. Jeg skal komme meg til målet mitt en eller annen gang! Man feiler kanskje, men viktigst er å aldri gi opp, men bare forsette og gå videre. Det blir en ekstremt sterk lineup og mange flinke utøvere. Kanskje jobber de ikke så hardt, kanskje mye hardere eller kanskje like hardt som meg. Vi alle har en drøm, og hvem som kommer seg til podium, ja, det får vi vite når tiden kommer. Jeg har full respekt overfor andre utøvere. Jeg blir ikke lei meg hvis jeg ikke vinner, erfaring gjør mester . I hverfall er jeg et steg nærmere min drøm. Allerede er det en kjempestor seier at jeg klarte deffen. Jeg som kunne leve kun på søtt og sjokolade, smiler Viktória.

Hvor lenge har du gått på diett nå? Og hvordan går det?

Hele livet...neida. Men jeg må nok innrømme jeg aldri var fornøyd med kroppen. For første gang, nå på deffen, skjønte jeg at jeg er den typisk jenta som klager også når jeg ikke behøver! Jeg så tilbake på bildene og prøvde å huske tilbake til den tida da jeg ville se ut som som jeg gjør nå, og skjønner ikke helt hvorfor jeg klaget. Skjønnhet kommer innefra, og hvis man er fornøyd og lykkelig med seg selv, da reflekteres det også utenpå. Så jeg skal nok smile like mye, etter at jeg få opp fettprosenten litt etter konkurransen!

Har du hatt noen utfordringer i forhold til dietten og treningen?

Ja! Det verste var på sommeren. Jeg var veldig redd hvordan jeg skulle takle deffen og treningen mens jeg var på ferie, men det gikk ekstremt bra, utenom en uke, hvor jeg måtte opereres i kjeven, og derfor fikk ikke trent og spist mine måltider. Jeg er fortsatt redd av og til, men jeg gi 100% og håper at jeg passer inn i denne klassen. Jeg får mye positive tilbakemeldinger. Det er godt for min selvtillit, mens de negative er bra for min utholdenhet! Jeg liker kritikk også. Sev om jeg noen ganger ikke takler det så godt, er det det som får meg til å pushe en ekstra rep til.

Hvordan ser dietten din ut?

Hjemmelaget godteri hele tiden! Under dietten ble jeg ganske kreativ. Etter at vi ganske tidlig kuttet cheater mealene, var det ikke noe mer å glede seg til, så da måtte jeg finne på noe godies selv. Spiser frokostgodteriene mine på morgenen, deretter tre ganger om dagen kylling/torsk med grønnsaker, litt hasselnøttsmør før trening. Glutamin, creatin, bcaa før og under trening. Etter trening mine fake proteinbrownies, og før jeg legger meg er det eggehviter og grønnsaker. Sju uker før Stavanger Open lå jeg såpass høy på fettprosent (13%) at vi måtte kutte helt ned karbohydratinntaket og ikke noe mer frimåltider. Så håper at formen blir bra til konkurransen. Nå ligger jeg på 10% fire uker før Stavanger Open.

Har du noen favorittmuskelgruppe du liker å trene, og hvorfor?

Jeg elsker å trene armer og rygg. Jeg merker selv at jeg blitt mye sterkere og større i de muskelgruppene siden jeg trener målbevist mot konkuranse. Hvis jeg skulle gi karakterer på meg selv, da er nok mye som trengs til å forbedre :
rygg: 4
biceps + triceps: 5
bryst: 3
mage: 1
front + bakside bein: 2
legger: 3

Hva din beste diettmat?

Mine `fake proteinbrownies` som jeg spiser etter styrketrening, de består av Whey Xplode, banan, riskake og bittelit vann, fun light med vannmelonsmak, sukrin og kanel. Alt mikset sammen, deretter 10 min i ovn og så er det ferdig. Og mitt frokostgodteri er havregryn med Whey Xplode, sukrin og kanel med litt vann og fun light, baet i 10 min i ovn. HERLIG!

 

Hva gjør du på fritiden uten om trening og matlaging?

Trener mer. Akkurat nå tar det alle fritiden min som jeg har. Har nok blitt veldig asosial nå i det siste. Men jeg logger som jeg nevnte her, jeg begynte også å blogge, men må nok si jeg fortsatt er i startfasen. Vanligvis er jeg enten hos kjæresten min i helgen, eller han er hos meg. Han er en Opelfreak så det hender ganske ofte at vi tilbringer helgen på forskjellig biltreff, gatebil..etc. Jeg pleier å reise til Ungarn ganske ofte, og til London også, for å besøker guddattera mi. Da er det kos, shopping, sitte på cafe hele tiden, og mer shopping, kino, spise ute..etc. Nylig var jeg også med på en fotoshoot for Fitness Exposure og jeg fikk igjen tilbud om å være modell for en reklame fotoshooting om noen uker. 

Hvem coacher deg fremover mot konkurranse?

Tommi Thorvildsen fra 24Fitness. Han er en dyktig coach og en person som jeg ser opp til. Jeg gjør som han sier og stoler helt på han.

Hva er dine langsiktige ambisjoner med treningen?

Jeg elsker å trene, og har tenkt å forsette med det også etter konkurransen. Har veldig lyst å prøve meg i utlandet også, men jeg tror nok jeg må jobbe mye, før det kommer så langt. Nå skal jeg debutere, og har helt fokus på det. Håper jeg passer inn og, og at alt går som planlagt. Det blir i seg selv en seier hvis jeg kommer meg på scenen. På planen står også en gang å prøve meg på Fibo i Tyskland.

Hvor trener du?

Trener på 24Fitness og storkoser meg. Beste gymmet i Oslo.

Hvordan er miljøet der?

Jeg snakker ikke akkurat så mye på trening! Når det er trening, da er det trening. Men man observerer veldig mye, i hvertfall når man går på tredemølla. Mange smilende, hyggelige og koselige mennesker som trener eller bare er innom for formsjekk, eller bare kommer for å sitte på sofaen og skravle litt med andre "treningsnarkomane". Det hende at jeg ble sittende, jeg og. En halv time i damegarderoben eller på sofaen, hvor vi skravler litt om trening, deff og forskjellig.

Noen du vil takke til slutt?

Først og fremst kjæresten min som oppmuntret og trodde på meg helt fra starten av, og fikk meg til å trene målbevisst mot drømmen min. Takker så mye til Tommi Thorvildsen, verdens flinkeste coach. Fitness Exposure, og ikke minst Vegh Zoltan for en amazing fotoshoot i Ungarn. Familie, venner, arbeidskollegaen, alle på 24Fitness. Alle her på forum som støtter meg, og av og til har en snill kommentar på loggen min. Og alle som tuter til meg, eller smiler på morgenen når jeg løper mine intervaller.

Flere bilder fra fotoshooten

www.fitnessexposure.com

  

 

 

 

 


Stem på Anne-Cathrine Westby for covergirl på Maxim Magazine og $25.000 dollar i premie.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Denne jenta har mageruter så store at gutta blir misunnelig.

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Nå skal Mette Ulseth ta comeback i en PRO konkurranse.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Hanne Lulu Holst stiller for siste gang - denne gangen i Bodyfitness.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!