NM i Kroppsbygging og Fitness 2013

Fitness04.10.2013Kristine Solhaug og Sandra Erfjord0

NM i Kroppsbygging og Fitness 2013 var et todagers show i Oslo Konserthus 5-6. oktober.

Årets NM i Kroppsbygging og Fitness 2013 gikk atter en gang i Oslo Konserthus og i år har NKF valgt å kjøre konkurransen over 2 dager. Antall påmeldte til konkurranser øker og behovet for å dele opp konkurransen er dermed et faktum. President i NKF, Yvonne Andre, forteller at det viktig at konkurranser blir gjennomført slik at både utøvere, crew, publikum, leverandører og dommere får det best mulig og uten for mye stress. Spesielt er dette en viktig faktor for utøverne. Rundt 50 mennesker jobber for å få denne konkurransen til å gå på skinner og presidenten er svært takknemlig for den dugnadsånden som står bak all engasjert deltakelse i forbindelse med konkurranser.

Vi kan i allfall bekrefte at det var behagelig å fordele konkurransen over to dager slik at det ble mer pusterom og tidligere ferdig. Mer publikumsvennlig samt også behagelig for utøverne da dem slipper å vente i timesvis backstage før de må ut. Begge dagene trakk betydelig mengder med folk og det var aldri stille i salen. Man hører brøl, hyl, piping og plystring omhverandre når deres favoritt entrer scenen og sånn skal det være!

Oslo Konserthus er et bra sted å arrangere slike stevner. Det er stort, åpent, godt belyst på scenen og fasilitetene backstage for utøverne er stort og flott. I denne artikkelen finner du alt fra NM i Kroppsbygging og Fitness 2013. Vi har lagt ut flere tusen bilder, timesvis med videoopptak (hele stevnet fra finalen m.m.), intervjuer, reportasje m.m. Kos deg!


(Klikk her for å se DIREKTE fra NM i Kroppsbygging og Fitness)

 

BILDEGALLERI

- Bildegalleri fra lørdag - Forbedømming og finale - 1300 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Finale - 1400 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Forbedømming - 1100 bilder

 

Denne artikkelen er lang og er delt inn i LØRDAG (Athletic Fitness, Mens Physique og Bikini Fitness) og SØNDAG (Bodybuilding og Bikini Fitness).  På begge dagene finner du følgende ved å scrolle nedover:
- Reportasje fra forbeødmming
- Intervjuer underveis i konkurransen
- Videoopptak fra HELE konkurransen
- Resultater
- Bilder

SØNDAG | Womens physique, Bodybuilding og Bikini Fitness

Women´s Bikini Fitness -163
Denne klassen var så stor at jentene måtte gjennom en elimineringsrunde, så nå står kun kremen av jenter igjen på scenen. De 15 jentene har hard konkurranse fra hverandre, uten tvil bikiniklassen med høyest nivå! Lone Norås, Sandra Kjøsnes Jokic og Charlotte Mentzoni blir kalt frem til første sammenligning. Jeanette Elstads form er i tillegg til de første jentene helt nydelig - ikke for hard og ikke for bløt. I en siste samnenligning blir Elstad dratt frem sammen med Norås og Mentzoni, samt Anne Lene Klingberg og Adele Marlén Tårnes.

Women´s Bikini Fitness +168
Ved første (og andre) øyekast er det Eileen Røst og Ingrid Helen Rødal som skiller seg positivt ut. Publikum opplyser oss dessuten om at Camilla Strand er to-barnsmor - imponerende med den flotte formen!

Women´s Bikini Fitness -168
Da er vi tilbake, denne gang med glitrende bikinier, høye hæler og dinglende øredobber. - Og fine kropper selvfølgelig! Bininijentene er på plass, og denne grenen har virkelig eksplodert, det er så mange flotte jenter påmeldt. Maria Martinsen, Linn Cecilie Tovås, Susanne Poulsen og Cecilie Svendsen ser fantastiske ut, det høres også at de har mange fans i salen! Martinsen, Tovås og Svendsen ligger an til topplasseringer - med god grunn.

Men´s Bodybuilding +100 kg
De største gutta er på plass i line-up. Christer Hoftvedt ser som alltid bra ut, og er \"best\" i følge tilrop fra salen. En annen favoritt på scenen er Soran Rashid, som heller ikke skuffer. Sistnevnte nekter å forlate scenen uten å flekse litt ekstra, men når han først går runder vi av med en liten pause før vi setter i gang med klassen som mange har ventet på hele helgen; Bikini Fitness!

Men´s Bodybuilding -100 kg
Jubelen øker i takt med byggernes vektklasse, nå er det virkelig liv i salen! I line-up skiller Joel Pascuas lår seg ut, ekstremt bra volum. Dommerne vil se han sammen med Frode Kjær og Mark Nairn, og \"Frode\" ropes det høyt fra salen!

Mens Bodybuilding - 90 kg
Det har aldri vært mer liv i salen enn det er nå, publikum heier frem sine favoritter. Fra publikums side er det ingen klare favoritter, det er mange navn som ropes fra alle kanter. Kim Andre Gudbrandsen er i udiskutabelt rå form, men det går heller ikke an å si noe annet om de andre guttene. En hard nøtt å knekke for dommerne - som i sammenligning vil se Gudbrandsen, Andre Erik Thesen og Eirik Kristensen utføre de syv obligatoriske poseringene. Kristensen er noe bløtere i formen enn de andre to, noe vi også kan se ved at brunfargen har begynt å renne.

Men´s Bodybuilding -80 kg
Torbjørn Mork har uten tvil de mest markerte bena, og Joakim Hetlands line-up viser en flott fysikk. Disse to blir kalt ut i sammenligning sammen med Joakim Rafoss, som også viser en imponerende kropp. Generelt en klasse med høyt nivå, men det virker som om dommerne som alltid ser etter den mest symmetriske - og samtidig hardeste - fysikken.

Men´s Bodybuilding -70 kg
Etter en 15 minutters pause har publikum fått strukket på beina, dommerne har konsumert noen proteinbarer, og jeg har helt i meg litt Pepsi Max. Med andre ord er vi klare for neste runde, inn på scenen sendes de letteste av de største karene. Hassan Al-Gazzi er nydelig i line-up, og skuffer ikke i de andre poseringene heller.

Women´s Bodybuilding Masters Open
Anita Hellerud fra Colosseum Kk er eneste dame i denne klassen, men høster applaus som om det skulle vært den største klassen her i dag. Med god grunn - hun ser nemlig fantastisk ut fra alle vinkler!

Men´s Bodybuilding Masters Open +50 years
I forrige klasse så vi de yngste herrene i Masters-klassen (40-49 år). I denne klassen er det seks utøvere, varierende i kroppsstørrelse og form. Arnfinn Benteruds navn høres i salen, og er nok den av alle med tørrest og hardest form. Øystein Røen er også i rå form. I første sammenligning ser vi Roy Einarsen og Tom Adam Antonsen - svært stor høydeforskjell, men jevn fysikk på disse to.

Men´s Bodybuilding Masters Open
Frank Ravn Hansen har en fantastisk rygg, og ser ut til å være en favoritt i denne klassen.

Men´s Bodybuilding Junior Open
Unge Erlend Myhre ser virkelig flott ut, gjennomtrent, jevn fysikk. Hans største konkurrent blir nok Konstantin A. Simonsen som er noe høyere, og har mer masse.

Women´s Physique Open Class
Linda Kristin Jensen og Sandra Gulliksen er de eneste jentene i denne klassen. Til tross for høydeforskjell er jentene i jevnt flott form, og det blir nok en tøff jobb for dommerne! Jensens rygg er rå, det samme er Gulliksen lår.

Men´s Classic Bodybuilding +180
Et nytt knippe veltrente menn blir sent ut på scenen, denne gang i den høyeste klassen i Classic Bodybuilding. Christian Andre Sterk og Patrick Alexander Paulsen er favoritter blant menneskene i salen. Sterks er i rå form, med noe som ligner et verdenskart av blodårer på fremsiden av lårene. Plutselig kollapser Paulsen, og blir bakt bak scenen! Showet fortsetter, og i første sammenligning blir favoritten Sterk kalt frem sammen med Thor Arne \"Totto\" Rosland, David Ewald og Kaj Remi Hauerberg. Totto har en gjennomtrent bakside, mens Ewald ser fantastisk ut i sin triceps-pose (triceps valgfri side). Det kan se ut til at Totto og Ewald er dommernes favoritter, da kun disse blir kalt ut i enda en sammenligning. Det kan se ut til at Ewald trekker det lengste strået denne gang, med tverrstriper på både rumpa og magerutene.

Classic Bodybuilding -180
Vi er igjen tilbake fra Konserthuset og allerede ser vi åtte flotte menn på scenen. Daniel Stisen gjør comeback på scenen i år, og høster stor applaus sammen med Nicolay Torp. Lasse Sørdahls navn blir ivrig ropt fra salen, og er tydelig en favoritt blant publikum i denne klassen. Hans kjæreste, Kim Yvonne, vant sin klasse i Bodyfitness i går, vil de begge ende opp med hver sin førsteplass i helgen? Jarle Christoffer Uv og Daniel Stisen ser jevnt flotte ut i første sammenligning, sammen med Sørdahl og Torp som også er kalt frem. Er det disse fire som havner på topp?

 

Intervjuer underveis

Sandra Gulliksen Womens Physique

Hvordan har du det?
Sliten og trøtt, klar for å bli ferdig. Gleder meg til å bli ferdig nå.

Hvordan har de siste dagene vært?
Ganske greie egentlig. De siste dagene er ikke så ille, da planleggeren og justerer de siste småtingene. Så den siste uken er egentlig bare gøy.

Hva gleder du deg til å spise?
Akkurat nå gleder jeg meg til en pepsi max, et eple og en banan. Bare spise noe friskt! Så gleder jeg meg veldig til å gå ut å spise med hele familien min og Carl-Erik sin.

Har du noe videre konkurranse planer?
Nei. Nå blir det en lang pause. Det har vært mye konkurranser de siste årene, så nå skal vi ha en pause.

Ingrid Cecilie Stener Bikini +168

Er du nervøs for finalen?
Jaa, altså. Jeg er overraskende rolig. Jeg er så fornøyd med å komme til finalen. Nå får jeg jo pokal uansett! Gleder meg veldig til å gå t-walk, den har jeg øvd så utrolig mye på!

Hvordan har dietten gått?
Jeg fikk ny diett etter stavanger, så føler formen har blitt bedre etter det. Den siste uken har jeg hatt det veldig bra, fokusert mye på tilbakemeldingene mine fra stavanger, så føler ting har falt litt mer på plass nå.

Når bestemte du deg for å konkurrere i Bikini?
For ca 1 år siden. Jeg måtte Julie Firing, og hun inspirerte meg.

Hva skal du spise i kveld?
Det er mye! Pizza, burger, smågodt, fruktnøtt! - favorittsjokoladen min. Den har ligget i kjøleskapet i 12 uker å sett på meg å ventet!

Robert Hagejordet CBB -180

Hvordan har du det?
Jeg er veldig spent, håper bare jeg er videre til finale.

Hvordan har de siste dagene vært?
Slitsomt den siste uken, bortsett fra det har dietten vært helt topp. En av de beste reisene jeg har hatt i livet faktisk. Godt humør hele tiden egentlig, men litt mye stress nå den siste uken.

Hvordan har du forberedt deg?
Jeg tar det veldig på sparket egentlig, gidder ikke å bruke energi på å grue seg til noe en ikke får gjort noe med.
Sånn diettmessig har jeg tenkt mest på å innstille meg på at det skal bli en bra reise og en bra tid, glede meg til å se hva som lå under fettet.

Hva sier magefølelsen?
Har ikke noe magefølelse egentlig, er bare spent på hvordan det kommer til å gå. Jeg er i bedre form enn i Stavanger så regner med at det kommer til å gå bedre nå, jeg er 3kg lettere nå, veide inn på 82kg nå. Så føler formen er bedre nå.

 

Andrea Eidesmo Bikini +163

Hvordan har du det?
Det går fint nå, det er jo snart kakespising!

Hvordan har dietten gått?
Den har gått veldig fint, 5-6 uker på diett. Jeg har gått ned 2kg i løpet av den tiden.

Hva har dietten bestått av?
Kylling, ris, brokkoli, laks, havregryn, banan, eple, nøtter.

Hva sier magefølelsen?
Prøver å ikke tenke på det, så vet ikke. En vet jo ikke hva dommerne ser etter.
Jeg fikk beskjed om at jeg var litt stor sist, så har prøvd å bli litt mindre da, og tror jeg har klart det. Så får håpe at det går bra.

Hvor mange er i din klasse?
15 tror jeg.

Daniel Stisen CBB -180 (og -175 på Arnold Classic i Madrid)

Hvordan har de siste dagene vært?
Veldig tøffe, jeg har presset meg psykisk og fysisk mye lenger enn jeg noen gang har gjort. Jeg har spist lite, og har jobbet fult trent mye.

Hva har dietten bestått av?
Dietten har bestått av 5 kyllingkilet, litt kafffe og noen omega-3 samt en pakke brokkoli om dagen, for å klare vekten i klassen.

Hva er målet ditt i dag?
Uansett hva jeg gjør så er målet å vinne. Så jeg gjør mitt beste, men det kommer jo an på motstanderne og dommerne hvordan det går.

Har du en heiagjeng med deg i dag?
Det vet jeg ikke, jeg kjenner jo veldig mange i Oslo, så håper det er noen av mine bekjente som er her for å heie på meg i dag.

Linn Høyem Bikini -163

Hvordan har du det?
Har det jo bra da. Det føles bedre nå. Jeg hadde en dårlig følelse etter stavanger selv om jeg var fornøyd med egen prestasjon. Formen er litt bedre nå, og jeg har gjort så godt jeg kan.

Hva gleder du deg til å gjøre etter konkurransen?
Å kunne trene med overskudd, til å kunne spise hva jeg vil, og MER. Jeg har fremdeles lyst til å spise rent, å kommer til å ha en plan over hva jeg spiser. Men det blir godt å ha muligheten til å variere litt, og til å skjeie ut når jeg ønsker det. Men mest av alt til å trene på overskudd!

Når bestemmte du deg for å stille?
Jeg har hatt en liten fintessgnist i magen siden 2008, da jeg ble kjent med Marianne Aas Krog, og beundret pågangsmotet og treningen hennes. I var delegat for henne i en hennes konkurranser. Men følte også at bodyfitness var litt for mye for meg, og så kom jo bikini da 

Hva skal du spise i kveld?
Jeg har et håp om å dra med mamma på peppes. Men det spiller egentlig ikke så stor rolle hva det blir. Og så skal jeg kose meg med speltlomper når jeg kommer hjem .

Mohammoud Jammeh CBB -180

Hvordan er nervene?
Dem er borte nå som jeg er i finalen. Det er en stein hard konkurranse nå og alt kan skje, og det hjalp ikke på nervene når jeg så at Stisen skulle være med. Så da tenkte jeg at jeg ikke kom til å få en finaleplass, men nå har jeg det! Så nå er det bare å vente å se hva som skjer i finalen da.

Hvordan gikk debuten din?
Jeg debuterte i Stavanger og fikk en 4 plass i min klasse der. Og er veldig, veldig fornøyd med den plasseringen.Det gikk over all forventning. Så jeg er veldig glad for den.

Hvordan skal du feire i kveld?
Jeg skal hjem! Spise masse god mat, og gjøre meg klar til jobb igjen klokken 7 i morgen tidlig! Blir nok en liten feiring på jobb også. Kollegaene mine følger med via livestreamen til Treningsforum!

Hvordan har dietten gått?
Den har vært veldig simpel egentlig, jeg satte meg NM som mål etter Sandefjord i fjor og bare kjørt hardere og hardere. Vannet og fettet har vært litt vanskelig å få til å slippe. Så de siste 7 ukene ble det tosk og brokkoli. Digg med biff og kylling igjen, mat som smaker noe!

Ingird Helene Rødal Bikini +168

Hvordan har du det?
Jeg har det veldig bra. Gleder meg til å komme på scenen. Har jo vært i Oslo hele helgen så nå gleder jeg meg veldig!

Hvordan har dietten gått?
Den har gått veldig bra, jeg har spist mat jeg synes er veldig godt. Eneste som mangler er at jeg savner mer mat. Jeg har savnet det å kunne gå ut å spise med venner og ta noen glass vin. Men det har gått greit, jeg har fått det til å fungere og kunne vært sosial likevel.

Har du noe mål i dag?
Målet er selvfølgelig en pallplass, men jeg er kjempe fornøyd bare av å være her i dag!

Hvordan skal du feire i dag?
Vi skal feire med masse god mat vi skal kose oss med på hotellrommet, etterpå skal vi ut en god gjeng å spise sushi! Vi skal være her til i morgen.

Video backstage:

 

BILDEGALLERI

- Bildegalleri fra lørdag - Fordbedømming og finale - 1300 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Finale - 1400 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Forbedømming - 1100 bilder

 

Videostreaming

 

 

RESULTATER

Classic Bodybuilding -180cm
1. plass: Daniel Stisen - Team 24Fitness
2. plass: Nicolay Torp - Team Toppform
3. plass: Lasse Sørdahl - Team 24Fitness
4. plass: Jarle Christoffer Uv - Team Fitness4u
5. plass: Mohamoud Jammeh - Team Sporty 24

Classic Bodybuilding +180cm
1. plass: David Ewald - Team 24Fitness
2. plass: Christian A. Sterk - Team Toppform
3. plass: Thor Arne Rosland - Stavanger Fitnessteam
4. plass: Toni Milosevki - Drammen KFK
5. plass: Kaj Remi Hauerberg - Team 24Fitness
6. plass: Frank Eksund - Kaliber Gym

Woman's Physique - Åpen klasse
1. plass: Sandra Gulliksen - Team Toppform
2. plass: Linda Jensen - Team Toppform

Overall Classic Bodybuilding: David Ewald - Team 24Fitness

Bodybuilding Junior Herrer - Åpen klasse
1. plass: Konstantin A. Simonsen - Harald's Gym
2. plass: Erlend Myhre - Stavanger Fitnessteam
3. plass: Espen Øverås - Stavanger Fitnessteam

Bodybuilding Master +40 Herrer
1. plass: Frank Ravn Hansen - Team 24Fitness
2. plass: Ali Reza Albofarci - Stavanger Fitnessteam
3. plass: Jørgen Kristensen - Harald´s Gym

Bodybuilding Master +50 Herrer
1. plass: Øystein Røen - Drammen KFK
2. plass: Arnfinn Benterud - Team 24Fitness
3. plass: Vidar Knutsen - Harald´s Gym
4. plass: Tom Adam Antonsen - Drammen KFK
5. plass: Mahmut Ergin - Stavanger Fitnessteam
6. plass: Roy Einarsen - Pro Gym Grenland

Bodybuidling Master +35 Damer
1. plass: Anita Hellerud - Colusseum KK 

Beste Posør Dame: Sandra Gulliksen - Team Toppform

Bodybuilding Herrer -70kg
1. plass: Hassan Al-Gazzi - Team Aktiv
2. plass: Mohammad Rouzeh Dalari - Team 24Fitness
3. plass: Jaber Mohammadi - Harald's Gym
4. plass: Arve Kristoffersen - Kaliber Gym
5. plass: Jostein Jenssen - Kaliber Gym

Bodybuilding Herrer -80kg
1. plass: Torbjørn Mork - Kaliber Gym
2. plass: Joakim Hetland - Stavanger Fitnessteam
3. plass: Joakim Rafoss - Drammen KFK
4. plass: Patrick Bjarnøy - Harald's Gym
5. plass: Amin Madaniun - Team Fitness4u 

Bodybuilding Herrer -90kg
1. plass: Andre Erik Thesen - Stavanger Fitnessteam
2. plass: Kim-Andre Gudbrandsen - Drammen FKK
3. plass: Carl-Erik Gulliksen - Team Toppform
4. plass: Eirik Kristensen - Team 24Fitness
5. plass: Jack Øverberg - Harald´s Gym
6. plass: Robin Eldnes - Kaliber Gym 

Bodybuilding Herrer -100kg
1. plass: Joel Pascua - Harald´s Gym
2. plass: Mark Nairn - Stavanger Fitnessteam
3. plass: Frode Kjær - Team 24Fitness
4. plass: Ole Kristian Våga - Stavanger Fitnessteam
5. plass: Daniel Kjølstad - Drammen KFK
6. plass: Stig Magne Svensvik - Team 24Fitness

Bodybuilding Herrer +100kg
1. plass: Christer Hoftvedt - Team 24Fitness
2. plass: Knut Øines - Drammen KFK
3. plass: Soran Rashid - Team Cleancut
4. plass: Thomas Lorier Steen - Drammen KFK
5. plass: Tom Rune Storhaug Lindbäck - Team 24Fitness 

Overall Bodybuilding Herrer: Joel Pascua - Harald´s Gym
Beste Posør Herrer: Joel Pascua - Harald´s Gym

Bikini Fitness -163cm
1. plass: Lone Norås - Team 24Fitness
2. plass: Sandra Kjøsnes Jokic - Kaliber Gym
3. plass: Charlotte Mentzoni - Team Bodytech
4. plass: Anne Lene Klingberg - Stavanger Fitnessteam
5. plass: Adele Marlen Tårnes - Harald´s Gym
6. plass: Jeanette Elstad - Harald´s Gym 

Bikini Fitness -168cm
1. plass: Linn Cesilie Tovås - Kaliber Gym
2. plass: Veronica Dalsnes - Kaliber Gym
3. plass: Maria Martinsen - Team Bodywork
4. plass: Cecilie Svendsen - Team Bodywork
5. plass: Elisabeth Stokkeland - Club Athletic
6. plass: Jenny Sandberg - Partner Gym

Bikini Fitness +168cm
1. plass: Eileen Kvaale Rrøst - Kaliber Gym
2. plass: Linda Petursdatter Simonsen - Kaliber Gym
3. plass: Ingrid Helene Rødal - Kaliber Gym
4. plass: Stine Tangen Knutsen - Kaliber Gym
5. plass: Rannveig Marlene Dahl - Harald´s Gym
6. plass: Ingrid Cecilie Stener - Team Toppform

Overall Bikini Fitness:
Linn Cesilie Tovås - Kaliber Gym

BILDEGALLERI

- Bildegalleri fra lørdag - Fordbedømming og finale - 1300 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Finale - 1400 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Forbedømming - 1100 bilder

Bilder fra finale 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder forbedømming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILDEGALLERI

- Bildegalleri fra lørdag - Fordbedømming og finale - 1300 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Finale - 1400 bilder

- Bildegalleri fra søndag - Forbedømming - 1100 bilder
 


LØRDAG | Athletic Fitness, Mens Physique og Bodyfitness

Men´s Athletic Fitness + 175
Salen blir spurt om hvem som er favoritt i første gruppe, og det ropes Kenneth Bergflødt. Han leder over sine konkurrenter i roing, ganske overlegent også. Han gjennomfører 16 chins og 13 dips. En ny gruppe jobber hardt i scenelyset, og Jonas Aleksander Larsen ligger langt foran sine konkurrenter på roingen. Totalt 525 meter! Siste gruppe er i gang med chins, og utrolig mye bra teknikk å se. Det ser så lett ut! Det er en periode tett mellom de tre beste i roingen, men Are Indrehus er den som ror lengst med sine 515 meter.

Men´s Athletic Fitness - 175
Robert Berg ror hele 497 meter, og får godkjent 17 chins og 19 dips. Han har vist at han presterer i tidligere konkurranser, så han ligger godt an. Marco Anelli strakk ikke ordentlig ut i chins, og fikk dermed ingen godkjente. Han har en flott fysikk, så mulig han kan hente seg inn igjen der, si kombinasjon med gode resultater i roing og dips. Alexander Farrag Ladsten ender opp med 25 chins, og Michael Hegstad hele 26!

Women´s Athletic Fitness +163 strength round
Lone Gilje er tydelig en favoritt fra publikums side blant de høye jentene, og ror 435 meter. Emilie Møller-Olsen kjører på med 18 chins, og 18 dips. Aslaug nekter å gi seg på dipsen, og ender opp med 26 dips, i tillegg til 18 chins.Women´s Athletic Fitness - 163,
Marie Vagstads navn ropes i salen, og hun ror raskest i sin gruppe.

Athletic Fitness - Strength Rounds
Siste halvdel av forbedømmingen står for tur, og det er klart for ordentlig liv på scenen med styrkerundene i Athletic Fitness! Det er nye regler i høst, og på programmet står det først chins, 1 ½ minutts roing og deretter dips, med 30 sekunder - 1 minutt pause mellom hvert moment. I tillegg skal det være fult utstrekk i bunnposisjonen i chins, og haka må være over stangen i topposisjon for å bli godkjent. Fire utøvere konkurrerer på scenen samtidig for hver omgang.

Womens Body Fitness + 168
Noe mer variasjoner i størrelse og form her, og det blir spennende å se hva dommerne dømmer etter. Christine Skarpnord fra Team Obsessed er nok den hardeste på scenen, og trekkes ut sammen med Ellen Berg, Elisabet Haugsbø og Kim-Yvonne Myrvang. Kim-Yvonne har en flott form, og en jevn og fin fysikk.

Women´s Body Fitness - 168
Også her en jevn klasse, og det ser ut til at dommerne vil se de hardeste fysikkene i sammenligning. Jacqueline Dahlstrøm vant i Stavanger, og ser ikke noe mindre flott ut i dag. Hun sammenlignes med blant annet Synnøve Fermann og Marianne Victoria Dahl - begge fra Team 24 Fitness , Nadia Isabella Pettersen fra Team ToppForm og Solrun Stafansdottir fra Drammen Kfk.

Women´s Body Fitness - 163
Ni nydelige jenter i glitrende bikinier smiler fra øre til øre. En jevn klasse denne gang, og Iselin Gussiås Kulseth, Vicrória Juhász, Maren Hult og Lill Nikolaisen er først ut i sammenligning.

Women´s Body Fitness Masters Open
Kun to damer i denne klassen, og til gjengjeld to virkelig flotte eksemplarer! Janne Krohn stiller for Team Live Fit Bergen og Ann-Kristin Bundlie stiller for Team 24 Fitness.

Men´s Athletic Physique Open Class
Guttene i den nye klassen dette året står klare, og aldri har vel scenen vært så fargerik som nå! Scenen kryr av badeshortser i alle regnbuens farger med mageruter og store smil på toppen. Mikael E.Johansson fra 24 Fitness stakk av med seieren i Stavanger Open, vil han ende opp med samme plassering også i dag? Han trekkes ut i første sammenligning med Joachim Fresvik, Rashid Anwar og Christian Egner.

Men´s Athletic Fitness + 175
Resultatet av elimineringsrunden klart, og kun de femten beste guttene står igjen på scenen. Her er det så mange flotte fysikker at dommerne vil få en tøff jobb, og bare 12 grå videre til styrkerunden. I første sammenligning ser vi Eirik Abrahim Lende, Didrik Rommen Olsen, Are Indrehus og Jelani Ask.

Women´s Athletic Fitness + 163
Dette er en klasse som virkelig har vokst, hele ni jenter er samlet på scenen for øyeblikket. Og for et nivå! Lone Gilje, Emilie Møller-Olsen, Anette Bunde, Aslaug Lia Pettersen,Camilla Eilertsen og Anne Flesland trekkes ut i første sammenligning, noe som vanligvis er et godt tegn for utøverne.

Men´s Athletic Fitnesss - 175
Tolv flotte gutter viser frem fysikken på scenen. Musklemasse og form varierer, men nivået i denne klassen er udiskutabelt høyt.

Videostreaming


Videointervjuer 

 

Intervjuer underveis i konkurransen 

Veronica Røbeck - Bodyfitness - 168

Hvordan var det å stå på scenen igjen?
Det var mye bedre denne gangen enn forrige gang, føler jeg har mer kontroll på hvordan ting fungerer, og jeg har forberedt meg mye bedre denne gangen.

Har du gjort noe annerledes på denne oppkjøringen i forhold til i fjor?
Nei, det har vært samme oppkjøring, men jeg har trent hardt og spist godt mellom konkurransene. Jeg er veldig fornøyd med oppkjøringen, det er Tommi Thorvildsen som har satt opp alt, og det fungerer veldig bra for meg.

Hvordan tror du det gikk på forbedømmingen i dag?
Jeg er ikke helt fornøyd med min egen prestasjon, jeg ble så skjelven, men jeg er jo videre til finalen så det gikk jo bra.

Skal du være med i noen flere konkurranser i høst?
Nei har kun tenkt på NM i høst, så tar alt som kommer etter det som det kommer. Skal hvertfall bruke tiden etter konkurranse til å spise bra og bygge mer. Jeg har allerede en kostholdsplan klar for tiden etter. Jeg skal gro bein!

Ellen Elizabeth Berg - Bodyfitness +168

Hvordan har du det?
Jeg er ikke helt fornøyd med formen, men håper på at jeg går videre til finalen. Det har vært mye stress, og jeg har hatt litt problemer med magen. Men får bare gjøre det beste ut av det.

Hvordan tror du det gikk på forbedømmingen?
Jeg satser på at det gikk bra. Håper på en pallplassering, men har ingen forventninger siden det har vert så mye problemer siden stavanger. Det får gå som det går. Men jeg håper at jeg kvalifiserer meg til nordisk

Hva gleder du deg mest til etter konkurransen?
Gleder meg mest til å bygge mer, trene videre.

Kim-Yvonne Myrvang - Bodyfitness +168

Er du fornøyd med formen?
Ja, jeg veier ca 2kg mer enn i fjord, med samme fettprosent. Så det er jeg fornøyd med, treningen det siste året har funket 

Hva sier magefølelsen?
Jeg koste meg veldig på scenen, og det håper jeg at syntes igjennom, og jeg håper såklart på en pallplass. Magefølelsen er ganske god.

Har du noe videre planer i høst?
Ikke noe mer konkurranse, skal bare spise å fortsette å trene hardt, og sette meg nye mål. Bli bedre både fysisk og mentalt.

Hva skal du spise i kveld?
Noen venner har laget sunn bounty sjokolade, skikkelig kalorifattig, og sunne snickerskuler. Og reker! Så ingenting usnnt i dag faktisk 
Oppskrift på bounty og snickeskuler kan dere finne på hjemmesiden min faktisk, kimmy.no! De er kjempe gode!


Maren Hult Bodyfitness -163

Hvordan følte du det gikk?
Jeg føler jeg ligger godt an.

Har du vært lenge på diett?
4måneder, føler det er lenge nok

Har du konkurrert lenge?
Debuterte for to år siden i bodyfitness på Stavanger Open, så NM og nordisk

Hvordan gikk nordisk?
Det gikk ikke helt rett vei, jeg fikk en 7plass av 10 atleter.

Håper du på en revansj dette året?
Ja! Men det er vanskelig å si, nivået i bodyfitness er mye høyere nå enn før.


Emilie Møller Olsen-  Atletisk fitness +163

Er du fornøyd med formen?
Jeg er mye bedre enn jeg var i fjor, dietten har vært hardere så jeg har jo gått ned mer. Jeg blir veldig fort deffet på overkroppen, mens beina henger litt mer etter. Men jeg er fornøyd og Harald er fornøyd

Hvordan gikk roinga?
Veldig tungt, tror jeg fikk en 4plass der, det er mye tyngre å ro på konkurranse enn på trening. En er jo mer sliten på konkurranse dagen.

Hvordan tror du det gikk?
Jeg tror jeg gjorde det bra på symetrien, så jeg tror det holder til finale. Jeg tok 18 chins og 18 dips så håper det er godt nok.

Hva gleder du deg mest til å gjøre etter konkurransene i høst?
Trene med glede igjen. På slutten føles det som at alt går på autopilot, så det skal bli godt å trene på overskudd. Jeg spiser bra hele året, men unner meg noe godt innimellom.

Ronny Gudmestad - Athletic fitness

Hvar du konkurrert før?
Debuterte i stavanger, og fikk en 12 plass sammenlagt. Jeg bommet på oppkarbing og pumping. Så tror formen er bedre i dag.

Har du endret på noe etter stavanger open?
Jeg har nesten ikke gått kardio etter SO, har gått litt etter trening og morgencardio 3 dager. Gikk opp 5kg etter SO så måtte jo få det av igjen!

Hvordan tror du det kommer til å gå i dag?
Utifra de tilbakemeldingene jeg har fått så tror jeg at jeg havner på en plass mellom 7 og 9. Så det er jo en forbedring. Litt dumt siden det mest sannsynlig er siste gang jeg gjør dette. Tror kona og ungene gleder seg til å få pappa og ektemann tilbake. Men hun støtter meg 100% og er veldig tolmodig.

Hvor lenge har du vært på diett?
Jeg har vært på diett i 5måneder. Har gått ned 18kg!


Mikael E Johansson - Mens Physique

Vinner av Stavanger Open. Første Mens physique vinneren i Norge

Er du fornøyd med formen?
Jeg er veldig fornøyd, har gått ned nesten 1kg siden stavanger open. Så føler meg i enda bedre form enn sist.

Hva sier magefølelsen?
Det er vanskelig å si, jeg håpte på finale, og det klarte jeg. Så nå håper jeg på pallplass, men det er mange bra i klassen min så vi får se hvordan det går.

Hva skal du etter konkurransen i kveld?
Det blir nok noe mat, kommer ikke til å spise så mye godteri - da får man diabetes og det vil man ikke! Sier Mikael og ler.

Har du noe videre planer?
Det hadde vært gøy å stille i nordisk, men jeg har ikke turt å håpe på det. Men det er lov å håpe 
Det er uansett ikke siste gang jeg stiller, dette har gitt mersmak!

Stein Ove Nyvold AF +175

Hvordan føler du det gikk i dag?
Jeg synes det har gått bra, jeg har gjort mitt beste. Så nå sitter vi å venter på resultat av symetri og styrkerunder.

Er du fornøyd med formen?
Jeg synes jeg har vist frem en bra form, mye bedre enn i fjor på OGP, bedre fysikk og også bedre utholdenhet. Mye hardere i kroppen nå.

Har du noe videre planer?
Egentlig ikke, målet var å bli bedre enn i fjor, og det har jeg klart. Så får vi se hva fremtiden viser. Har ikke tenk noe på videre konkurranse i høst. Det er stort nok for meg å gå videre fra eliminering til forbedømming så få vi se om det blir en finaleplass.

Camilla Hoel Bodyfitness + 168

Har du gjort noe annerledes siden forrige diett?
Nei, mer eller mindre samme opplegg som sist.

Hvordan er forhåpningene i år?
Eneste forhåpningen har vært å komme til finale, men har ingen formening om noe plassering. Vil gjøre en fin T-walk, så får vi se hvordan det går.

Har du noen videre planer i høst?
Forbedre fysikken, konstant bli bedre. Holde formen relativt greit og jobbe på videre 

Hva skal du gjøre i kved?
Ut å spise, forhåpentligvis på Fridays, men alt er greit. Give it to me! Og kanskje et glass eller to ;)
Være sosial og kose meg!

Alexander Ladsten AF -175

Er du fornøyd med formen?
Ja jeg må si det, jeg har jobbet hardt mellom Stavanger open og Nm. Så jeg er absolutt fornøyd

Har du endret noe på dietten siden SO?
En total endring faktisk. Helt ny diett. Mindre karb, mer tosk. Liker sjømat så det går helt fint.

Hvordan tror du det gikk i dag?
Jeg blir skuffet hvis det ikke blir finaleplass, men utifra det er det vanskelig å si, det var en veldig tøff klasse. Nå har de jo endret på reglene så en vet ikke hvordan en ligger ann på samme måte som før. Så det er bare å gjøre sitt beste å håpe at det er godt nok.

Hva skal du spise i dag?
Ikke så veldig mye, kanskje en burger eller to, så blir det tilbake på diett igjen frem til Arnold Classic neste helg! 

 

Marianne Victoria Dahl - Bodyfitness -168

Jeg treffer Marianne i gangen backstage hvor hun venter på sin tur til å gå på scenen.

Hvordan er nervene nå?
Er egentlig litt for sliten og tørst til å være nervøs. Er bare sliten nå, men de kommer nok når jeg står i kø for å gå inn på scenen.

Hva har du gjort annerledes?
Jeg har halvert inntaket av kalorier, og hatt like mye kardio og trening som frem til stavanger.

Hva er målet i dag?
Målet mitt er å komme i bedre form enn i Stavanger, og det har jeg klart. Er nesten 4kg lettere nå enn i stavanger. Så målet er egentlig å ha det gøy. Nå har jeg faktisk gått opp en høydeklasse også, så jeg møter nye atleter denne gangen.

Hva gleder du deg til å gjøre etter konkurranse?
Spise på Fridays og trene med energi, og ha energi på jobb.

Therese Ødegaard - Bodyfitness +168

Hvordan har du det nå?
Veldig rolig, nesten litt sånn urolig-rolig. Føler jeg har kontroll, så nå venter jeg bare på å komme på scenen. Null stress

Har du gjort noe annerledes nå i forhold til i stavanger?
Jeg har spist mer nå, mer karb for å fylle opp mer. Jeg tåler mye karb så da er det bare å gunne på å bruke det en har.

Hvor tror du at du havner?
Målet er jo nordisk, men jeg er fornøyd uansett. En kan bare gjøre sitt beste! Men målet er jo en kvalifisering! Hadde vært gøy å komme til nordisk sammen med David.

Har du sovet godt i natt?
For første gang har jeg faktisk sovet og ikke bare ventet på at klokken skal ringe. Det er jo litt uvant å ligge en hel natt med beina i været, men det gikk bedre denne gangen enn tidligere.


Nadia Isabella Pettersen - Bodyfitness Bodyfitness -168

Hvordan har dietten din vært?
Den har vært veldig bra. Litt mer variert enn tidligere. Har gått på diett lenge. Kylling, ris, grønnsaker, havregryn, mager kesam. Kesam stiller litt søtsug for meg, så det har funket greit. Det er jo total kaloriinntak som teller.
Kenneth har satt opp totalen så er det litt opp til meg å tilpasse dietten til min hverdag.

Har du noe langsiktig mål innenfor bodyfitness?
Må se hvordan det går her, og eventuelt om jeg blir kvalifisert til å konkurrere internasjonalt. Neste helg skal jeg jo til Arnold så da får jeg jo en liten pekepinn på hvordan formen min er i forhold til utenlandske bodyfitnessutøvere.

Hva gleder du deg til etter konkurransene?
Å spise sammen med barna mine! Og å sette nye mål å ha noe å jobbe frem mot.

Hva synes barna dine om å sporten?
Gutta er ikke så veldig interessert, Ingrid, dattera mi synes det er veldig stas, hun er med på formsjekker og kardio å synes det er veldig spennende.

Tror du hun blir en Bodyfitness utøver selv?
Håper ikke det! Hun er en hockey jente, så jeg håper hun fortsetter med det. Det er ikke noe jeg ønsker å dra henne inn i.


Julie Firing-Schou- Bodyfitness -163

Julie ligger å slapper av før hun skal ut på scenen for første gang denne høsten.

Har du drevet med bodyfitness lenge?
Jeg debuterte i bikini fitness i Trondheim på Norway Open i fjor, så det er første gang jeg skal være med i bodyfitness.

Hva gjorde at du byttet klasse?
Jeg fikk beskjed om å tone meg ned hvis jeg skulle være i bikini, så da fant vi ut at bodyfitness passer meg bedre, i forhold til fysikk og treningsmetoden min. Jeg liker å løfte tungt! Det er det som er mest motiverende og givende for meg. Vedlikeholdstrening er ikke helt min ting.

Hva er det første du skal spise etter konkurranse?
En Oh yeah bar! Jeg skal jobbe på stand i morgen så skal være litt forsiktig sånn at jeg ikke ser ut som en flodhest i morgen. Men skal kose meg litt med youghurt nøtter, og litt sushi i kveld. Har savnet karbs!

Har du noe mer planer i høst?
Det blir denne konkurransen nå, og eventuelt hvis jeg kvalifiserer meg til nordisk. Ellers blir det til våren igjen.

Eilin Ulversøy - Bodyfitness -168

Jeg treffer Eilin idet hun holder på med siste finish før hun skal på scenen. Hun har dårlig tid, men rekker å svare på et par korte spørsmål.

Har du gjort noe annerledes etter Stavanger Open?
Kjørt litt hardere, mer kardio, mer intensive økter, dietten er den samme som før stavanger open

Hvordan er formen i dag?
Formen er bedre enn i stavanger, men om det er bra nok vil tiden vise.

Hva gleder du deg til å gjøre etter konkurransen?
Gå ut å spise med kjæresten.

Hvar du sovet godt i natt?
Ja, veldig godt faktisk, smiler Eilin. 

 

RESULTATER

Athletic Fitness Damer -163cm
1. plass: Marie Vagstad Eldring - Atletix
2. plass: Helene Sjøen - Team LiveFit
3. plass: Thea Parcon Endre - Fitness4u
4. plass: Ragne Pent - Harald´s Gym
5. plass: Linn Røymstad - Harald´s Gym
6. plass: Hilde Bloch Johnsen - Gympartner Fitnessteam

Athletic Fitness Damer +163cm
1. plass: Anette Bunde - Team Bodywork
2. plass: Emilie Møller-Olsen - Harald's Gym
3. plass: Lone Gilje - Partner Gym
4. plass: Aslaug Lia Pettersen - Atletix
5. plass: Camilla Eilertsen - Gympartner Fitnessteam
6. plass: Anne Flesland - Team LiveFit

Overall Athletic Fitness Damer: Anette Bunde - Team Bodywork

Athletic Fitness Herrer -175cm
1. plass: Dennis Johansen - Kaliber Gym
2. plass: Alexander Farrag Ladsten - Stavanger Fitnessteam
3. plass: Daniel Falkmo Dreier - Kaliber Gym
4. plass: Michael Hegstad - Kaliber Gym
5. plass: Shepol Barzan - Team Bodytech
6. plass: Magnus Iversen - Team 24Fitness

Athletic Fitness Herrer +175cm
1. plass: Jelani Ask - Team 24Fitness
2. plass: Stein Ove Nyvoll
3. plass: Jonas Aleksander Nilsen - Kaliber Gym
4. plass: Christer Langstrand - Kaliber Gym
5. plass: Are Indrehus - Partner Gym
6. plass: Eirik Abrahim Lende - Team Performance

Overall Athletic Fitness Herrer: Dennis Johansen - Kaliber Gym

Men's Athletic Physique - Åpen klasse
1. Rashid Anwar - Harald´s Gym
2. plass: Christian Egner - Partner Gym
3. plass: Mikael E Johansson - Team 24Fitness
4. plass: Joachim Fresvik - Team Fitness4u
6. plass: Hans Egil Bøe - Team UNO
5. plass: Stian Lindblad - Team Toppform

Bodyfitness Master
1. plass: Janne Krohn - Team LiveFit
2. plass: Ann-Kristin Bundlie - Team 24Fitness

Bodyfitness -163cm
1. plass: Maren Hult - Club Athletic
2. plass: Lill Nikolaisen - Harald´s Gym
3. plass: Iselin Gussiås Kulseth - Harald's Gym
4. plass: Viktória Juhász - Team 24Fitness
6. plass: Anette Thue - Kaliber Gym
5. plass: Julie Firing-schou - Team Toppform

Bodyftness -168cm
1. plass: Nadia Isabella Pettersen - Team Toppform
2. plass: Jacqueline Dahlstrøm - Borg KFK
3. plass: Synnøve Ferman - Team 24Fitness
4. plass: Solrun Stefansdottir - Drammen KFK
5. plass: Marianne Victoria Dahl
6. plass: Veronica Rønbeck - Team 24Fitness

Bodyfitness +168cm
1. plass: Kim-Yvonne Myrvang - Team 24Fitness
2. plass: Christine Skarpnord - Team Obsessed
3. plass: Ellen Elizabeth Berg - Team 24Fitness
4. plass: Elisabet Haugsbø - Kaliber Gym
5. plass: Camilla Hoel - Stavanger Fitnessteam
6. plass: Jeanette Spro - Harald´s Gym

Overall Bodyfitness: Maren Hult - Club Athletic

 

BILDEGALLERI

- Bildegalleri fra lørdag, 1300 bilder
 

Bilder fra finale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra forbedømming

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videointervju fra innveiing

Det er et hardkjør for både utøvere, dommere og publikum med en dags avvikling og dermed gjenstår det å se omhelgens erfaringer blir udelt positive - for de som ikke kan være med som publikum begge dager er det ingen grunn til bekymring. Treningsforum holder deg nemlig oppdatert med LIVE-sending både lørdag og søndag! Vi er i tillegg på plass med 3 fotografer og 2 reportere. Vil du få med deg det aller siste bør du følge med på Treningsforum!

Skal du dit? Showstart kl 11:00 på Oslo Konserthus. Billetter kjøper du her.

Bilder fra innveiing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I alt er det 35 påmeldte til AF for menn og 16 påmeldte kvinner i AF. Blant bodyfitness-utøverne er det 28 påmeldte og dette inkluderer 2 som stiller i Body Fitness Masterklassen. I tillegg stiller 12 menn i Mens Athletic Physique som er årets «nykomling» og denne klassen ligger også an til å bli en populær klasse. Her stiller man i lineup i «boardshorts»(surfeshorts) med hele vendinger mens de står på scenen.

LES OGSÅ: - NM i Kroppsbygging og Fitness 2012

Søndag er det en ny runde med konkurranseklare utøvere og først ut et Classic Bodybuilding i -/+ 180 cm. Dette er også klasser som rekrutterer en del menn og i alt stiller 24 på scenen i denne kategorien. Totalt sett er det 34 som stiller i bodybuilding foruten klassene i CBB. En av de 34 er en kvinne. Bikiniklassene har tilsammen 50 påmeldte - noe som viser at denne kategorien er utrolig populær blant jentene. Det betyr at det også i denne klassen må til en eliminasjonsrunde i henholdsvis -163 cm og +168 cm hvor det flest påmeldte. I Womans Physique er det to påmeldte i følge listen på NKF sin hjemmeside.

Veldig mange av de som stilte i Stavanger Open for 14 dager siden er igjen klare denne helgen, noe Yvonne ubetinget er veldig glad for. Det at NM er fordelt på to dager bidrar nok til en mer smidig og fleksibel gjennomføring av konkurransen. Med 2 dager disponibelt vil konkurransene kunne bli gjennomført innenfor 8 timer, legger Yvonne smilende til. Hun har selv forhåpninger og forventninger til at NM skal bli en god opplevelse for alle involverte og at de opplever en god stemning på NM slik hun selv har erfart at det pleier å være. Yvonne smiler når jeg spør om hva hun gjør når NM er endelig overstått og hun svarer;  "Da reiser jeg hjemfor å pakke før vi reiser til Madrid og Arnold Classic Europe" Yvonne

Kjøreplan lørdag 5. oktober

FORBEDØMMING KL 11.00
•Athletic Fitness symmetri: Damer -163 cm, Menn -175cm, Damer +163 cm, Menn +175 cm.
•Mens Physique symmetri: Åpen klasse
•20 minutter pause
•Body fitness symmetri: Damer åpen klasse, -163cm, -168cm og +168 cm.
•Athletic Fitness styrkemomenter: Damer -163 cm, Menn -175cm, Damer +163 cm, Menn +175 cm. Det konkurreres i chins, roing og dips.
•Pause frem til 14.00.

FINALE KL 15.00
•Athletic Fitness symmetri: Damer -163 cm, Menn -175cm, Damer +163 cm, Menn +175 cm (premieutdeling etter at hhv. kvinnene og mennene er ferdig).
•20 minutter pause
•Men's Physique symmetri og t-walk: Åpen klasse
•Body fitness symmetri og t-walk: åpen klasse, -163cm, -168cm og +168 cm.
•Premieutdeling: Mens Physique, Body Fitness åpen klasse, -163 cm, -168 cm og +168 cm (+ overall)

Kjøreplan søndag 6. oktober

FORBEDØMMING KL 11.00
•Classic Bodybuilding -180cm - Runde 1 Symmetri
•Classic Bodybuilding +180 cm - Runde 1 Symmetri
•Woman's Physique - Åpen klasse - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Junior - Åpen klasse - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Master 40-49 år - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Master +50 år - Runde 1 Symmetri
•Bodybuilding Damer Master - Åpen klasse - Runde 1 Symmetri

15 MINUTTER PAUSE
•Bodybuilding Damer -55kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Damer +55kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Menn -70kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Menn -80kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Menn -90kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Menn -100kg - Runde 1 Symmetri Bodybuilding Menn +100kg - Runde 1 Symmetri

15 MINUTTER PAUSE
•ELEMINERINGSRUNDE BIKINI FITNESS -163CM
•ELEMINERINGSRUNDE BIKINI FITNESS +168CM
•Bikini Fitness -168 cm - Runde 1 Symmetri
•Bikini Fitness +168 cm - Runde 1 Symmetri
•Bikini Fitness -163 cm - Runde 1 Symmetri

PAUSE FREM TIL FINALE KL. 15.00
•Classic Bodybuilding -180cm - Runde 2 symmetri med Posedown - Friposering Classic
•Bodybuilding +180 cm - Runde 2 symmetri med Posedown
•Friposering Woman's Physique - Åpen klasse - Runde 2 symmetri - Friposering
•Premieutdeling Classic Bodybuilding -180cm
•Premieutdeling Classic Bodybuilding -180cm
•Premieutdeling Woman's Physique - Åpen klasse
•Overall Classic Bodybuilding
•Premieutdeling Overall Classic Bodybuilding

15 MINUTTER PAUSE
•Bodybuilding Junior - Åpen klasse - Runde 2 symmetri med Posedown - Friposering Bodybuilding Master 40-49 år - Runde 2 symmetri med Posedown - Friposering
•Premieutdeling Bodybuilding Junior Åpen klasse
•Bodybuilding Master +50 år - Runde 2 symmetri med Posedown - Friposering
•• Premieutdeling Bodybuilding Master 40-49 år
•Bodybuilding Damer Master - Åpen klasse - Runde 2 symmetri med Posedown -
•Premieutdeling Bodybuilding Master +50 år
•Premieutdeling Bodybuilding Damer Master Åpen klasse
Bodybuilding Damer -55kg - Runde 2 Symmetri med Posedown - Friposering Bodybuilding Damer +55kg - Runde 2 Symmetri med Posedown - Friposering
•Premieutdeling Bodybuilding Damer -55kg
•Premieutdeling Bodybuilding Damer +55kg Overall Bodybuilding damer
•Premieutdeling Overall Bodybuilding damer
•Premieutdeling Beste Posør damer

15 MINUTTER PAUSE
•Bodybuilding Menn -70kg - Runde 2 Symmetri med Posedown
•Friposering Bodybuilding Menn -80kg - Runde 2 Symmetri med Posedown - Friposering
•Premieutdeling Bodybuilding Menn -70kg
•Premieutdeling Bodybuilding Menn -80kg
•Bodybuilding Menn -90kg - Runde 2 Symmetri med Posedown
•Friposing Bodybuilding Menn -100kg - Runde 2 Symmetri med Posedown
•Friposering Bodybuilding Menn +100kg - Runde 2 Symmetri med Posedown
•Premieutdeling Bodybuilding Menn -90kg
•Premieutdeling Bodybuilding Menn -100kg
•Premieutdeling Bodybuilding Menn +100kg
•Overall Bodybuilding Menn
•Premieutdeling Overall Bodybuilding Menn
•Premieutdeling Beste Posør Menn
•BIKINI FITNESS - T-Walk & SYMMETRI RUNDE 2
•Bikini Fitness -163 cm - Runde 2 T-walk
•Symmetri Bikini Fitness -168 cm - Runde 2 T-walk
•Symmetri Bikini Fitness +168 cm - Runde 2 T-walk
•Premieutdeling Bikini Fitness -163cm
•Premieutdeling Bikini Fitness -168cm
•Premieutdeling Bikini Fitness +168cm
•Overall Bikini Fitness
•Premieutdeling Overall Bikini Fitness

 


NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017216

Se vår sending fra muskelshowet!

NM i Kroppsbygging og Fitness 2016

Fitness09.10.2016551

Se LIVE fra HELE konkurransen her!

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

Bilder, resultater, intervjuer +++

NM i Kroppsbygging og Fitness 2014

Fitness04.10.2014455

Oslo Konserthus fyltes opp med muskler, glitter og glam. Se bilder, video m.m.

NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017216

NM i Kroppsbygging og Fitness 2016

Fitness09.10.2016551

NM i Kroppsbygging og Fitness 2015

Fitness28.09.2015450

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!