Er du interessert i løping?

Trening08.12.2013Joachim Pedersen0

SATS lanserer nytt løpekonsept.

SATS lanserer et unikt løpekonsept for løpeglade nordmenn. I tett samarbeid med Urban Tribes får nye og gamle medlemmer tilgang på dyktige løpecoacher. Flere av disse er tidligere eliteløpere.

- Løping blir stadig mer populært og har i løpet av de siste årene nærmest blitt en folkebevegelse, sier Daniel Almgren som er nordisk produktsjef i SATS - og tidligere landslagsutøver i tikamp for Sverige.

Starter innendørs

I januar starter treningen innendørs med Runners Strength og i mars/april lanseres løpegrupper utendørs. Planen er å forberede deltagerne fysisk med løpsspesifikk styrketrening i vintermånedene, og fortsette med løpegrupper som skal hjelpe deltagerne til å nå sesongens mål.

Eksperthjelp til alle

For å lykkes med løpegruppene har SATS inngått et samarbeid med Urban Tribes som har lang erfaring med løpegrupper i Sverige. Dyktige løpecoacher og et opplegg som sikrer at deltagerne blir utfordret på rett nivå, skal få flere til å løpe sammen og trene effektivt.

- Noen har mål om å fullføre mila på rundt 70 minutter mens andre skal løpe samme distansen under 40 minutter. Da er vi helt avhengig av flere instruktører som fordeler deltagerne etter nivå og ambisjoner, forklarer Almgren.

Profesjonelle løpecoacher til alle

SATS blir den første treningskjeden som tilbyr medlemmene løpetrening med profesjonelle løpecoacher. Tilbudet er inkludert i den ordinære treningsavgiften, og dette skal bidra til enda større lojalitet og få flere til å velge SATS som treningssenter.

- Vi tar løpetreningen et steg videre for vanlige mosjonister, og vi gleder oss til å se løpeglade medlemmer i parkene i Oslo, forteller Almgren.

Kombinasjonen av troverdigheten og kompetansen til Urban Tribes, og SATS´ posisjon og merkevare, skal gi SATS er strategisk fortrinn og bli den ledende aktøren i markedet for løping.

Skaper fellesskap

Målet er også å skape noe mer enn en treningsgruppe som jobber for bedre resultater. Tanken er også å skape et fellesskap der folk har det moro sammen og føler en tilknytning og et fellesskap med de andre medlemmene.

Medlemmene møter opp på et av sentrene, løper en kort oppvarmingstur med en instruktør til en utvalgt park, der de møter grupper fra tre andre sentre. Etter oppvarmingen deles deltagerne inn i ulike grupper og medlemmene får oppfølging på rett nivå. Hver gruppe får hver sin coach.

- SATS Tribe Running handler om mer enn løping. Det handler om å skape et team som bryter barrierer sammen og som skaper et felelsskap, forklarer Ruben McRae, som er hovedcoach i Urban Tribes.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

En dramatisk ulykke snudde livet hennes opp-ned. Hun måtte lære å spise, gå og prate på nytt!

Wings for Life

Diverse18.03.20162

Et unikt løp som arrangeres i 34 land fordelt på 5 kontinenter.
Hva er det beste underlaget å løpe på for og unngå skader?
Stanislaw Kowalski har satt rekord på 100 meter sprint.

Wings for Life

Diverse18.03.20162

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.