Arild Haugen løftet to jenter - Det fikk konsekvenser

Strongman18.04.2007Joachim Marhaug0

Under et strongman-stevne i Iran løftet Arild "Hulk" Haugen to iranske jenter opp på skuldrene. Det fikk alvorlige konsekvenser.

På World Strongman Cup i Iran skulle konkurransen vare i to dager, men hele konkurransen ble raskt stoppet da vår norske deltaker løftet to iranske jenter opp på skulderne sine.

- Det kom plutselig to jenter bort til meg og spurte om de kunne bli tatt bilde av, sammen med meg. Jeg løftet dem opp på skuldrene og folk tok bilder, men det skulle jeg ikke ha gjort. Da stormet det plutselig til med en haug med politifolk og jentene røyk rett i fengsel skriver ABCNyheter.no

Strongman er kjent for å være en showbusiness. Tunge ting løftes, man brøler, skriker og shower ekstra når det kommer et kamera foran. Dette gjorde vår unge deltaker i god tro, men Iran har andre regler og sedvaner enn i Norge.

Dette skulle Arild Haugen blitt informert om av den lokale stevne arrangør om hva som ikke sømmer seg, sier Svend "Viking" Karlsen leder av det norske forbundet. Spesielt når Amir som han heter har vært på mange stevner rundt om i verden og sett hvordan utøvere shower osv., fortsetter Karlsen.arildhaugen2.jpg

Svend "Viking" Karlsen sier også at han mener at man ikke kan forlange at unge utøvere som Arild Haugen skal sette seg inn i landets sedvaner på egenhånd. De var gjester for noen få dager for å delta i et Strongman stevne. Ingen etter det jeg er informert om hadde planer om å slå seg ned i Iran, sier han.

På toppen av det hele måtte Arild Haugen sammen med en serk irettesettelse underskrive et dokument hvor han beklaget på det sterkeste med underskrift Arild "Stupid" Haugen. Svend Karlsen rister på hodet. Arild sier at han ikke visste at det ville skape så mye konsekvenser. Hadde jeg visst det hadde jeg aldri løftet de to iranske jentene i burka, sier Arild Haugen til ABCNyheter.no

Svend "Viking" Karlsen og Arild "Hulk" Haugen er svært oppgitt over den lokale arrangøren i Iran og sier at det blir lenge til at vi sender noen nye ned til Iran igjen.


Hafthor Bjornsson pusher grensene og drar 501 kg i markløft - setter ny verdensrekord.

Se hva Norges Sterkeste Mann spiser

Strongman28.10.201933

Ole Martin Kristiansen spiser over 8000 kcal hver dag. Se hva han spiser her!

Norges Sterkeste Mann 2019

Strongman22.10.201957

Se bilder og video fra Norges Sterkeste Mann 2019.
Jonas skal løfte som en strongman og spise som en strongman. Se hvordan det går her!

Se hva Norges Sterkeste Mann spiser

Strongman28.10.201933

Norges Sterkeste Mann 2019

Strongman22.10.201957

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!