Oslo SK endelig i nye lokaler

Styrkeløft08.01.2014Anne Marie Hveding0

Nå har Oslo Styrkeløftklubb funnet nye lokaler.

Oslo Styrkeløftklubb fikk 3 måneder på seg å finne nye lokaler før nyttår. Klubben fikk en stor utfordring da kommunen ikke har ledige lokaler til idrettslag og det private markedet er ekstremt dyrt. 

BAKGRUNN: - Oslo Styrkeløftklubb kastes på gata

I seks år leide Oslo SK et lite lokale på rundt 65 kvm hos Sagene Idrettsforening. Sagene IF bestemte seg for at de selv ville bruke lokalet til eget forbruk høsten 2013. Styrkeløftklubben med sine 72 konkurrerende møtte en stressende og demotiverende tid da de raskt måtte på ut på leting med alt for mange "nei" fra eiendomsmeglere. 

Til slutt fant de et lokalet, helt utrolig nok, rett over gaten for hvor de hadde holdt til de siste årene. Megleren ønsket et kulturelt miljø med idrett, kunst og musikk i sin bygning på Bjølsen. Styrkeløft ble derfor mottatt med åpne armer og klubben fikk forme lokalet etter eget ønske. Det nye lokalet er større og bedre enn det forrige, noe som smaker ekstra godt etter en så stor skuffelse. 

Oslo SK er eneste styrkeløfttilbud som finnes i Oslo utenom Oslo Politiets Idrettslag. Alle medlemmene var derfor i ekstase over at de endelig kunne planlegge klubbens fremtid og rekruttere videre. 

Blant de totalt 101 betalende medlemmene i 2013 er hele 9 utøvere på landslaget og er den klubben i Norge med flest konkurrerende utøvere. Det blir bra å se klubben utvikle seg videre og rekruttere flere medlemmer i 2014.

Oslo SK skal blant annet arrangere Nasjonalt utstyrsfritt stevne i slutten av mars og er en av arrangørklubbene av NM i mai.

Se noen klipp fra oppussingsprosessen av det nye lokalet:


Anne Marie Hveding 

Anne Marie har drevet med styrkeløft siden 2010 og har en rekke medaljer innen styrkeløft. Hun er meget interessert i styrkeløft og er også utdannet ernæringsfysiolog.

Julius Maddox er en skikkelig kraftkar. Han løfter 272 kg i benkpress hele 8 ganger.
Stefanie Cohen er råtøff og råsterk dame som er en av verdens sterkeste dame. Se video.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.
The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.
Nøtter er en av de mest konsentrerte næringskilder vi har i kostholdet.
Hun gikk ned i vekt og så opp i vekt igjen - og ble strammere!
Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.
Vil en kaffekopp eller to føre til at du presterer bedre på trening?
Søtsug og andre cravings er din verste fiende når du er på diett.