Arnold Schwarzenegger går undercover

Fitness15.06.2019Joachim Pedersen0

Arnold Schwarzenegger går undercover på Golds Gym i Los Angeles. Se video.

Arnold Schwarzenegger har denne uken gått undercover og kledd seg ut med parykk for å spille en annen person (noe han klarer utmerket, han er jo skuespiller) . Her går Arnold undercover som Howard, en trener og regionsjef ved Golds Gym i Venice Beach hvor han overrasker uvitende som trener der med motivasjon og treningstips.

Videoen er et forsøk på å øke donasjoner for hans After School All- Stars programmet i Los Angeles, som han grunnla i 2002 for å gi produktive og sunne fritidsmuligheter for studentene . Ved å gi donasjon til organisasjonen i denne konkurransen vil givere bli trukket ut og få en mulighet til å tilbringe en dag med Governator - i en tanks.

- Du vil få sjansen til å fly til LA fra hvor som helst i verden å sitte på med meg i en tanks og knuse ting sammen. Vi kommer til å tilbringe en hel ettermiddag så vi kan også trene oppå tanksen, røyke sigarer og alt annet, sier Arnold.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Se Arnold Schwarzenegger som Howard Kleiner.
Se Arnold Schwarzenegger i den nye reklamefilmen her.
Arnolds sønn følger hans egne fotspor.
Dette er Arnold Schwarzenegger sin første treningsøkt etter hjerteoperasjonen siden mars. bedring
Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.