Christina Strøm Fjære har fått IFBB PRO kort i Bikini Fitness

Fitness28.03.2014Joachim Marhaug0

Christina Strøm Fjære er Norges første utøver som har fått IFBB PRO kort i Bikini Fitness.

Christina Strøm Fjære kan nå konkurrere i Bikini PRO ettersom hun har fått IFBB PRO kort, også kalt proffkortet.

Hva er dine konkurranseplaner for 2014?
- I midten av november hadde jeg en stor operasjon i skulderen. Derfor turte jeg ikke å legge spesifikke konkurranseplaner siden jeg ikke visste hvor lang tid jeg ville bruke på å komme tilbake og om jeg i det hele tatt ville klare det. Operasjonen gikk heldigvis bedre enn forventet, og jeg har virkelig stått på de siste månedene for å gjenvinne funksjon, styrke og muskelmasse. Det begynner å komme seg selv om det selvsagt ikke er 100% enda, sier Christina.

- Jeg har veldig lyst til å konkurrere igjen! For 4 uker siden fikk jeg invitasjon til Mozolani Pro i Slovakia om 5 uker. Jeg har lyst til å ha proffdebuten der, men det er kort tid på å komme i form, spesielt siden jeg ikke er 100% i skulderen enda. Vi får se, smiler Christina optimistisk.

- Ellers har jeg planer om å konkurrere til høsten, da EVL Prague Pro og Nordic Pro i Lahti. Som dere skjønner er det Europa som gjelder for min del i år. Jeg har dessverre ikke økonomi eller mulighet til å reise til USA med det første. Sponsorer får gjerne ta kontakt, ler Christina.

Hvordan tror du blir å gå fra å være amatør til å konkurrere mot andre IFBB PRO utøvere?
- Det synes jeg det er vanskelig å svare på. Det er selvsagt mye høyere nivå og jeg tror også at det er vanskelig å hevde seg som europeer ut i fra jeg har hørt. Systemet og andre utøvere får jeg jo ikke gjort noe med uansett. Derfor tenker jeg å fokusere på og gjøre det beste jeg kan ut i fra mine forutsetninger - så får vi se hvor langt det går, forteller Cristina.

- Det å være første nordmann til å bli IFBB Bikini Pro er i seg selv veldig, veldig gøy og spennende. Det er ganske surrealistisk å tenke på at jeg kanskje vil kunne stå på scenen ved siden av proffutøverne jeg selv har sett opp til og brukt som motivasjon. Spennende og skummelt! Jeg har jo hittil hatt en ganske spesiell fitnesskarriere i og med at jeg har vunnet alt jeg har deltatt i, ler Christina og fortsetter: - Så jeg må vel belage meg på at vinnerrekken blir brutt nå, da det sannsynligvis ikke er så lett å hevde seg blant proffene når man er helt fersk. Heldigvis er det alltid noe å jobbe med og noe man kan forbedre. Det er bare å stå på og forsøke å gjøre sitt ytterste for å bli best mulig, alt annet får jeg nesten ta som det kommer, sier Christina.

Hva er ambisjonene dine nå som du har IFBB PRO kort? Skal du over til USA og satse stort på karrieren?
- Som nevnt over har jeg primært jobbet for å komme meg etter operasjon den siste tiden og har derfor ikke lagt de største planene enda. I 2014 ser det ut til å bli 2 eller 3 konkurranser i Europa, men selvsagt drømmer jeg om og for eksempel klare å kvalifisere til Olympia etter hvert. Vi får se hva tiden bringer, men jeg utelukker absolutt ikke å ta noen konkurranser i USA dersom jeg får anledning til det. Jeg håper omstendighetene er litt bedre når jeg skal planlegge 2015, det har som sagt vært litt vanskelig nå, avslutter Christina.


Vi ønsker Christina Strøm Fjære lykke til videre med proffsatsingen og gleder oss til å følge henne videre på veien!


Christina Strøm Fjære ble Verdensmester i Bikini Fitness.
Nytt nummer.
Christina Strøm Fjære på 23 år.
I helgen fikk Maureen Blanquisco IFBB Pro kortet i Bikinifitness.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!