Spiser 51 bananer om dagen

Kosthold16.04.2014Joachim Marhaug0

Freelee the Banana Girl er en diett som hovedsakelig baserer seg på bananer.

Freelee the Banana Girl har blitt en populær jente på YouTube og sosiale medier. Hun spiser nemlig 51 bananer om dagen og har med den noe spesielle dietten klart å slanke seg mange kilo. Nå er hun blitt meget slank og stram i fisken.

Bygger en sterk kropp på karbo

Hennes motto er at karbo gjør deg ikke feit slik som mange medier har fremstilt karbo den siste tiden. Særlig når lavkarbo-bølgen var i vinden for et par år siden. Hun spiser nå 80% karbo, 10% fett og 10% protein.

Hun er populær på nettet. Det er 166.000 som følger henne på YouTube hvor hun ofte legger ut nye videoer om hennes ernæring. På Facebook har hun 40.000 følgere og 105.000 følgere på Instagram.


Bananjenta spiser 51 bananer om dagen!

Go Fruit Yourself

Hennes slagord er Go Fruit Yourself og hun har skreve en nesten 100 siders e-bok om kostholdet med bare bananer, hvordan det fungerer, hva du skal gjøre m.m. I et av bildene hun har lagt ut på Instagram forteller hun at ingen vil reagere hvis du skal ha McDonnalds til lunsj, men folk ler av deg hvis du sier at du bare skal ha bananer til hvert måltid.

Freelee spiser mellom 2000 og 5000 kalorier om dagen. Det er store mengder bananer, men også annen type frukt som vannmelom, mangoer, appelsinjuice m.m. Hun har gått ned 20 kg på denne type diett.

Det er ikke så lenge siden vi skrev om en som hadde et test eksperiment om McDonalds mat til alle måltider. Det er nå slik at man vil gå ned i vekt uavhengig av hva man spiser. Kcal inn og kcal ut. Nå skal det sies at et velbalansert kosthold med sunne og næringsrike matvarer er det beste for helsen og kroppen. Du vil få mye mangler ved å bare spise frukt eller McDonalds mat hele dagen.

Ernæringsfysiolog rister på hodet

Når vi spurte ernæringsfysiolog Beate Rosvoll om denne banandietten er det mye viktige næringsstoffer man ikke får i seg.
- Det første jeg tenker på er at hun må jo få i seg alt for mye kalium. Nå stod det ikke så inngående hva hun spiser ut over disse bananene, uten om litt ris og potet. Om det er det totale kostholdet vil hun jo ha mangel på mange næringsstoffer, blant annet proteiner, skriver Beate i en e-post til Treningsforum.

På nettsidene til Freelee står det at hun får i seg 80% frukt, og resten av de 20% er da fett og protein, men det står ikke hva hun spiser.

 

Se video under hvor hun forklarer mer om banandietten.

 

Kilde:
http://www.youtube.com/user/Freelea
http://thebananagirl.com/ 
http://www.tv2.no/2014/04/15/nyheter/ernaering/utenriks/550633


Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.
Se de ulike rettene og treningsaktivitetene du må gjøre for å forbrenne bort måltidet fra McDonald`s.
Spiste alle måltidene sine på McDonalds og gikk ned 17 kg.

McDonald`s viser kaloriinnhold

Kosthold13.09.201226

McDonald`s hiver seg på den sunne trenden og viser kaloriinnhold.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!