Kesam dipp - nyhet fra TINE

Kosthold14.05.2014Joachim Pedersen0

Har du prøvd kesam dipp?

Kesam dipp er det siste fra TINE. Dette er altså en ferdigblandet dipp av kesam original. Smaken er basert på den populære Holiday mix som består av både paprika og løk.

Kesam dipp har raskt blitt en snakkis og vi forstår hvorfor etter vi har smakt den. Den smaker meget godt. Kesam dipp er ett av de nye produktene TINE har lansert nå i mai.

Latskapen lenge leve. Her slipper du altså å kjøpe kesam/rømme og pulvermix og blande det selv. Denne er ferdigblandet og det eneste du trenger å gjøre er å åpne lokket og begynne å dippe.

Kesam dipp under lupen

Ingredienser
Helmelk, krydder (paprikagranulat, løkpulver, hvitløkspulver, paprikapulver), salt, fuktose, smaksforsterker (natriumglutamat), aroma, sitronjuicekonsentrat, melkesyrekultur, sukker, stabilisator (xantangummi) og løpe (mikrobiell).

Næringsinnhold per 100g
energi 486 kJ (117 kcal), fett 7,4 g, -hvorav mettede fettsyrer 4,8 g, karbohydrat 5,8 g, -hvorav sukkerarter 5,8 g, kostfiber 0,2 g, protein 6,6 g, salt 1,2 g, kalsium 135 mg (17 %')' av referanseverdien

Du får i deg nesten 20 gram protein i en boks Kesam dipp og 7,4% fett. Dersom du vil blande pulver selv (og velge i andre smaker) kan du kjøpe mager kesam istedet og få i deg hele 36 gram protein per boks og enda mindre fett.

Smaken av Kesam dipp er som sagt meget god og har en litt særpreget og fyldig smak. Det er ikke helt lik smak som Holiday mix posen som du får i pulver og som du blander ut selv. Du får også en ettersmak av paprika. Dippen kan du brukes til som mangt, rett og slett som dipp til grønnsaker eller som helgekos til potetgull. Du kan også bruke den som en rømme til middagen for ekstra smak.

Perfekt for å få barn til å like grønnsaker!


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

6 enkle dipper til grønnsaker

Kosthold27.04.202068

Dette er snacksen du kan spise massevis av.
Tine har lansert en ny praktisk og moderne drikkeflaske på 0,275 liter.
Dette er høstens matvarer som kommer inn nå.
Ekstra lett melk kartongen forsvinner i løpet av året. Hvorfor?

6 enkle dipper til grønnsaker

Kosthold27.04.202068

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.