Charlotte på Muscle Beach

Fitness11.06.2014Joachim Pedersen0

Charlotte Johansson deltok på Muscle Beach International Classic.

Charlotte Johansson deltok på Muscle Beach International Classic 2014 i slutten av mai.

- Dagen startet tidlig, med registrering og innveiing. Jeg ble mål til 5"3 (160 cm), i short class, og 58,5 kg! Så mye har jeg aldri veid på en konkurranse. Vannet var kuttet kl 17 dagen i forveien, noe jeg kjente blei en utfordring i 30 varmegrader og strålende sol.

Det var rekordmange deltakere i år med over 200 stk. Det var en helt spesiell stemning både backstage og blant publikum kan Charlotte fortelle.- Amerikanere er åpne og her ønsker alle hverandre alt godt, og det er ikke noe misunnelse eller jantelov! Siste touch-up ble tatt med farge og glaze og klar for forbedømming noen timer etter planlagt tid, sier Charlotte.

- Det gikk utrolig fort, og de kjappeste vendingene jeg noen gang har gjort. Jeg hadde øvd på at poseringene ikke er helt like som her hjemme og syntes jeg klarte meg bra! Etter forbedømmingen ble det mange timer med venting. Det ble litt bekymringer for at fargen skulle renne bort i varmen, men gikk utrolig nok bra, smiler Charlotte.- Så var det ut i andre runde med sammenligninger før alle ble sendt av scenen og topp 6 ble sendt rett ut på scenen igjen! Ble så glad når jeg skjønte at jeg var til finalen. Det var egentlig en seier i seg selv, ettersom jeg ikke hadde regnet med det i det hele tatt! Jeg ble veldig glad for en 4.plass! Det var en fantastisk stemning blandt publikum, og en stor opplevelse å være med å stå på scenen på selveste Musclebeach. På kvelden var det rett ut å spise amerikansk buffe med Ole Martin noe som smakte godt etter å ha levd på kylling og havregryn de siste ukene, avslutter hun.

 

Charlotte og Ole Martin Hansen (Norges sterkeste mann) fortsetter sin ferietur til Sand Diego, Phoenix, Las Vegas og New York. De har også forlovet seg der borte! Vi gratulerer så mye til det sterke og muskuløse paret fra Drammen.


Ole Martin og Charlotte.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Charlotte Johansson

Intervju12.04.201172

Charlotte er debutant og skal stille på Sandefjord Open.
Jonas skal løfte som en strongman og spise som en strongman. Se hvordan det går her!

Ole Martin Hansen er klar for NSM

Intervju29.05.2013129

Vi tok en prat med fjorårets mester i Norges Sterkeste Mann, Ole Martin Hansen.

Reisebrev fra WSM

Strongman12.10.201272

Reisebrev av Ole Martin Hansen fra Verdens Sterkeste Mann.

Charlotte Johansson

Intervju12.04.201172

Ole Martin Hansen er klar for NSM

Intervju29.05.2013129

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!