Dette er treningsmusikken som gir deg et ekstra kick i sommer

Trening20.06.2014Joachim Pedersen0

Lyst på noen nye låter på iPoden din i sommer? Sjekk ut denne treningsmusikken.

Livsstilsveileder Helle Bornstein byr på sin sommer-treningsmusikk! 

Etter stor etterspørsel lanserte musikktjenesten WiMP i januar konseptet WiMP Workout - spillelister til all slags trening. Som kjent er musikk en stor og viktig motivasjonsdel både når det gjelder å kicke i gang treningen, og yte maksimalt under treningen.

 - Den gode responsen på WiMP Workout viser at det er et stort behov blant folk flest å lett finne fram til god treningsmusikk i WiMP. Derfor er det en stor glede å øke denne satsningen, sier Bjørn Hammershaug, musikk redaktør i WiMP Norge.

I følge en undersøkelse gjennomført av "Sky & Scene"-prosjektet er spillelister med kontekst (trening, chill osv) blant de mest populære brukergenererte listene i WiMP. Videre viser forskning at en viss type musikk øker prestasjonen i idrett, og mange idrettsutøvere bruker musikk i forbindelse med trening eller konkurranse for å komme i den rette stemningen (#beastmode).

Per nå har treningsprofiler som Cornelis Elander, John Ertzgaard, samt Löplappet, Helsedirektoratet levert varierte og fine treningsspillelister til WiMP. Ved å søke på WiMP Workout i tjenesten kommer alle WiMP Workout listene opp.

Livsstilsveileder Helle Bornstein, fast treningsspaltist i VG og eier av Smart Trening, gir oss nå en sommerlig, sprek treningsliste, som oppfordrer til all slags trening.

- Spillelisten består av sanger med tempo og rytmer som inspirerer til å gi på litt ekstra. Samtidig har du sanger med noe lavere puls hvor du kan selv få igjen pusten før du gir på igjen. På denne måten får du ulik intensitet i treningen enten du trener kondisjon eller styrke. Det viktigste er at du får opp pulsen og blir motivert til å ta noen ekstra repetisjoner og løpe litt hardere på. Jeg har krydret spillelisten med en rockelåt for gøy og fordi jeg er egentlig en rockejente. Begynn spillelista der det passer deg. Jeg ønsker deg en smart og effektiv treningsøkt, sier Helle Bornstein om musikk-utvalget sitt.

Sjekk ut sommer-treningsmusikken her.  

God (trenings)-sommer!


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Musikk når man trener er et must for mange. Dette er topp 10 låter fra 80-tallet.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

Bli kvitt de irriterende ledningene. Dette er øretelefoner med Bluetooth.
Dette er Cornelis Elander sin treningsmusikk for styrketrening til inspirasjon for alle.
Utvider konseptet WiMP Workout.

Trådløse øretelefoner

Trening04.03.2015196

TOPP-3 for å BYGGE bryst

Trening01.01.202157

Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

7 øvelser for muskuløse triceps

Trening26.12.202053

Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

Bananpannekake

Kosthold23.11.20202213

Perfekt å starte dagen på!
Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.