Havrepannekake - deilig frokost
Kosthold29.07.2019Marte K. Kvalheim1380
Frister det med havrepannekake? Prøv ut denne nydelige havrepannekaken. Like deilig til frokost som lunsj og kvelds.
Du trenger:
50 gram havremel
Litt vann
1 egg
2 eggehvitter
1 ss mager kesam
5 dråper stevia vanilje
En klype salt.
(Artikkelen fortsetter under bildet)
Slik gjør du:
1. Ha havremel i en bakebolle, og tilsett litt vann slik at det blir grøt-konsistens.
2. Ha oppi egg + eggehvitter, mager kesam, stevia og salt og pisk til en glatt røre.
3. Stek som to pannekaker på middels-høy varme med noen få dråper rapsolje/cocosa.
Server med ønsker tilbehør, feks. Sukkerfritt jordbær/blåbærsyltetøy, mager kesam, cottage cheese og bær. Nyt!
For flere bilder følg meg gjerne på instagram: @martekristina
Proteinkaker som musklene vil elske
Kosthold17.11.201746
Bytt ut pannekakene med tykke proteinrike lapper
Kosthold27.04.2017177
Gled kjæresten med disse nydelige oppskriftene på Valentines Day
Kosthold14.02.20178