Lett og proteinrik eggehakk

Kosthold07.08.2019Marte K. Kvalheim0

Eggehakk er perfekt som pålegg.

Prøv eggehakk som pålegg.

Til en stor boks trenger du:

6 egg
1/2 boks mager kesam/gresk matyoghurt
3 ts lett majones
1 rødløk
Gressløk
Salt
Pepper

Slik gjør du:
1. Kok eggene hardkokte (9-10 minutter)
2. Finhakk rødløk og gressløk.
3. Del eggene i eggedeler på begge sider og ha i en stor boks.
4. Tilsett mager kesam/gresk matyoghurt, majones, rødløk og gressløk. Bland godt.
5. Smak til med nok salt og pepper.

 


Noe å legge pålegget på

Kosthold07.03.201763

Hva er det sunneste du kan ha pålegget ditt på?

Smak på høstens matnyheter

Kosthold18.09.2015219

Nå er høstens matnyheter på vei inn matvare butikkene.
Er du en skikkelig brødspiser?
Her får du 7 tips til proteinrike og næringsrike frokoster.

Noe å legge pålegget på

Kosthold07.03.201763

Smak på høstens matnyheter

Kosthold18.09.2015219

Karbonadedeig og kjøttdeig er populære ingredienser i hverdagsmaten.
Spis mer av denne matvaregruppen for å bygge muskler.
Speltlomper er i vinden som bare det.
For deg som er over 40 år bør du gjøre dette for å få fremgang.

Energiboost med morgentrening

Trening14.11.2019376

11 tips for deg som vil få treningen unnagjort på morgenen.