Arnold Classic Europe 2014

Fitness26.09.2014Joachim Pedersen og Daniel Stisen0

Her får du smakebiter fra Arnold Classic Europe 2014.

Arnold Classic Europe 2014 er Europas største muskelfestival. Her møter du kroppsbygging, fitness, strongman, MMA, styrkeløft, vektløfting, crossfit m.m.

Vi har en rekke nordmenn med. Dette er:

Bikini Fitness:
Linn Cesilie Tovås -168 cm
Lone Norås -163 cm
Charlotte Mentzoni -163 cm
Jenny Sandberg  -168 cm
Veronica Dalsnes -168 cm
Eileen Røst +168 cm
Linda Michelle Larsen -163 cm

Bodyfitness:
Lill Nikolaisen -163 cm
Anja Yvonne Nilsen -158 cm
Stephanie Watson -168 cm
Ellen Elizabeth Berg +168 cm og Junior
Kristina Skjelberg -168 cm
Mette Stensland +168 cm
Jorun Steine Master

Bodybuilding:
Samir Troudi -90 kg

Mens Physique:
Jelani Ask +178 cm
Alexander Myrvold -178 cm
Christian Egner +178 cm
Dennis Johansen -178 cm

Resultater fra Arnold Classic Europe

Oppdateres fortløpende

Mens Physique +178 cm: 1. plass. Jelani Ask - Vi gratulerer!
Bodyfitness Junior: 3. plass Ellen Elizabeth Berg - Vi gratuluerer!
Bikinifitness junior: 1. plass Lone Norås og 3. plass senior - Vi gratulerer!
Mens Physique Junior: 1. plass Alexander Myrvold + 2. plass -178 cm. - Vi gratulerer!
Bodyfitness +168 cm: 1. plass Mette Stensland - Vi gratulerer!
Bodyfitness -158 cm: 6. Lill Nikolaisen - Vi gratulerer!
Bodybuilding: Samir Troudi kom ikke til finalen.
Mens Physique: Christian Egner og Dennis Johansen kom ikke til finalen.
Bodyfitness: Kristina Skjelberg, Jorun Steine, Anja Nilsen kom ikke til finalen.
Bikinifitness: Eileen Røst, Veronica Dalsnes og Linda Michelle Larsen, Charlotte Mentzoni, Linn Cesilie Larsen og Jenny Sandberg kom ikke videre til finalen

Sjekk fullstendig resultatliste her.

Mer updates fra Daniel Stisen i Team 24 Fitness

 

Lørdag:
Lørdagen var ennå en suksess historie for Norge med 1 gull og 2 bronser.
Gull til Mette Stensland i Bodyfitness.
Bronse til Lone Norås i senior Bikini Fitness.
Bronse til Ellen Elisabeth Berg i Bodyfitness

Mette gjorde en kjempe prestasjon på Arnold's med gull. Hun var i godt form, poserte bra og hadde utstråling på scenen som dommerne la merke til. Mette gikk videre til overall, men der holdt det ikke helt inn på overall. Vi mener at hvis Mette får jobbet litt mer med brede på skuldre og litt lats så er hun helt perfekt. Lone kjempet som en heltinne og hun gjorde en kjempe prestasjon i Bikini senior klassen med bronse, men vi mener at hun var egentlige vinneren, klassen hadde 42 deltagere. Ellen Elisabeth, leverte bra. Hun er fremdeles junior som leverte i seniorklassen - så denne jenta blir farlig til neste år.... Hun har en skikkelig X-fysikk som er bra for lineupen, og meget bra utviklet musklatur til alderen. Eileen og Veronica fra Kaliber, gikk ikke videre i bikini klassene. Linda Michelle og Charlotte gikk heller ikke videre.

Vi avsluttet kvelden med Arnold Classic Pro Show, hvor Dennis Wolf vant. Jeg vil presisere at klubb-coachene har gjort en kjempejobb med talentene sine som vant masse medaljer for Norge. Jeg (Daniel Stisen) og Tommi er takknemlig for at vi kunne bidra som "Norges coacher" på Arnold Classic 2014. Vi sammen som Norges Team, utøvere, delegater og coacher har klart å skape tidenes medajehøsting for Norge på Arnold Classic. Vi satser på at vi kan gjenta dette igjenn til neste år!

4 Gull, 1Sølv, 3Bronser, pluss to finalister. Heia Norge! 

Fredag:
Fredagen var en kjempefin for Norge, vi vant 3 Gull, 1 Sølv, Linda gikk til finalen. Samir Troudi, kom ikke til finalen, i -85kg, men han var mye hardere enn på Norway Open, og leverte en meget bra figur. Samir blir en farlig mann for motstanderne sine på NM i -90kg. Det blir spennende å se fysikk gutta Alexander og Jelani kjempe på NM om overall tittelen på NM, dette blir en kjempefight, som holder topp internasjonalt nivå. Lone traff kjempebra på formen, hun var hardest og klart best i juniorklassen, hun hadde en fysikk som minnet om en Pro-Bikini jente, så hun kommer til å sparke fra seg imorgen i seniorklassen. Alexander tok lett hjem gullet i juniorklassen, den ene dommeren kom bort til meg og Alex etter han hadde vunnet, og sa at denne gutten kommer til å nå langt i pro sirkuset også, hun mente bare litt mer kjøtt på latsen, og skuldrene, så er han perfekt i Men's fysikk, han hadde de beste poseringene av alle i Mens Fysikk på Arnolds i år, og meget bra utstråling på scenen. Jelani, er også kjempebra, sykt bra talent, Jelani har så bra talent for å bygge muskler, at han må være forsiktig så han ikke blir for stor. Bra scene opptreden, bra utstråling.Christian Egner var uheldig, pga rot m skilt nummer, og informasjon, så kom han ikke på scenen i tide, vi fikk han opp på scenen, men da var 2. Runde igang allerede, snakket med han ene med ansvar backstage, og han beklaget, og sa slikt skjer.Jorun Steine kom ikke til finalen, hun kom i en meget hard Master Class, Jorunn, var litt soft i bena, og fikk ikke ut ryggen nok, dette kommer hun til å jobbe med frem til VM, men hun leverte bra som alltid. Jeg og Tommi hadde bra kontroll backstage minus Christian Egner, vi fulgte opp alle norske deltakere, selv om vi var her i utgp for å hjelpe utøverne fra team 24 Fitness, det var bare hyggelig og morro. Vi gleder oss til imorgen, til å hjelpe resten av gjengen, og vinne mer medaljer, og finaleplasser.

Ellen Elisabeth vant bronse i junior Bodyfitness, hun har en fin fysikk, Ellen har lagt på seg mye muskler det siste året, og en meget bra X-form. Jeg vil nevne at klubb coachene har gjort en meget bra jobb med athletene sine, og fått utøverne klare til Arnolds, takk til Soran, Yvonne, Kim og Gunnar, all ære til dere, pluss Tommi med Team 24Fitness utøverne. 

Vi valgte å ha ansvar for hver vår scene, Tommi tok backstage på scenen i 3etg, jeg tok backstage på scenen i 1etg. Slik hadde vi full kontroll. Jeg og Tommi er stolte som får være backstage å hjelpe utøverne fra Norge, vi setter stor pris på det, håper dere setter pris på vårt bidrag. "One big happy family" In IFBB -Joe Weider Nå er kl 22:00, nå skal vi på gymmet og trene en times tid før vi skal i manesjen imorgen igjen.

Bilder tatt av Daniel Stisen - Team 24 Fitness

 

 

 

  

 

24 Fitness gjengen er klar

Reisebrev fra Daniel Stisen i 24 Fitness til Treningsforum. Daniel skal oppdatere oss direkte fra Arnolds.

Vi dro fra Oslo på dagen hvor vi møtte Lasse, Jorun, Linda Michelle og Samir, Stephanie på Rygge flyplass. Der møtte vi også på Mette og Joakim som også er på vei til Arnold Classic. 

 

Turen ned til Madrid viste seg å bli en morsom tur med en gjeng dietthuer og to apekatter, altså meg og Tommi. Lone hadde reist fra Nord-Norge en dag tidligere, så hun hadde fikset leilighet for oss.

Jeg, Tommi og Jorun tok oss en liten cardiotur, vi var overtrøtte og det ble en skikkelig overtrøtt kardiotur med mye humor.

Lone på hotellet. Foto: Rino Engdal

Samtidig som vi var ute på kardio hadde Lone en liten fotoshoot på hotellet. Og Tommi klarte å svi all risen vi laget til morgendagen... 

Kl 09:30 i idag tidlig dro vi på Arnold Classic innveiing med utøverne våre fra 24Fitness. 
 

Lone er i meget bra form. Samir har gått ned et par kilo fra Norway Open. Jorun er meget hard i overkroppen, men jobber litt med å få samme hardhet i beina til konkurransen.

Jeg kommer til å legge ut litt bilder og video fra Arnold Sports Festival backstage hver dag til dere som er hjemme i Norge. Ønsk oss lykke til, vi trenger all den støtten vi kan få, slik at Lone, Samir, Jorunn, Michelle, Elisabeth og de andre utøverne klarer å dra med medaljer og gode plasseringer hjem til vårt kjære land langt oppe i Nord, The lands Of the Vikings....

 


Jeg og Tommi skal gjøre vårt beste til å bidra slik at utøverne skal klare å prestere sitt beste under konkurransen.
Torsdag - innveiing og registrering
Vi dro ned tidlig for å slippe lang kø, men dessverre var det mange som hadde tenkt likt. Vi ble stående noen timer i kø og vi prøvde å holde humøret oppe med litt dårlig humor sammen med Jorun og Lone.

Samir klarte å presse seg ned i -85kg og det blir spennende å se hvordan han blir seende ut i den klassen - smart valg, synes jeg. Samir holder internasjonalt toppnivå, så lenge han blir hard nok, fysikken er komplett, og gutten kan posere på scenen.

Vi møtte Jelani Ask, Alexander Myrvold, Elisabeth Berg, Eileen og Veronica.

Det ble masse rot med delegat skilt, nye regler gjør at man ikke kan ta med seg egne delegater backstage. Det er nå kun en delegat per land hvilket gjorde at mange norske utøvere følte litt frustrasjon.

Heldigvis klarte jeg og Tommi å fikse backstage access. Grunnen var enkel, utgangspunktet var at Norge skulle få ett backstage skilt, men takket være at Rafael (Red. anm.: presidenten i IFBB) kjente Tommi fra hans proff-karriere gjorde at vi fikk mulighet til å få to personer fra Norge backstage, altså meg og Tommi.

Vi skulle i utgangspunktet kun hjelpe utøvere fra Team 24Fitness, men nå kommer vi til å hjelpe alle norske utøvere backstage som ønsker hjelp før dem skal ut på scenen.

Alle utøverne på Arnold Classic har fått beskjed at dem må gjøre alt med tanning o.l. før dem går backstage, rett og slett pga. at det er flere tusen utøvere på Arnold Sport Festival. Dermed har dem nektet alle å ta med seg delegater backstage. Problematisk spør du meg, men jeg skjønner problemstillingen. Ikke lett å få et så gigantisk arrangement til å gå smertefritt og det er vanskelig å få gjort alle fornøyde.

Nå drar meg og Tommi på trening på gymmet rett ved hotellet. I kveld skal vi ta litt formsjekk av utøverne som ønsker det.

  
 
Mer fra innveiing
Disse bildene er tatt av Rino Engdal
Catharina Wahl tok gull på Arnold Classic Europe 2016.

Joachim i superform til Arnolds

Intervju22.09.2016119

Joachim Al Hauari er klar for å gi 100% på scenen i Arnold Classic Europe.

Arnold Classic Europe 2015

Fitness28.09.201546

Her ser du bilder, in-side info og resultater fra Arnold Classic Europe 2015.

Arnold Classic Europe 2013

Fitness11.10.2013172

Arnold Classic Europe 2013 blir arrangert i Madrid, Spania.

Joachim i superform til Arnolds

Intervju22.09.2016119

Arnold Classic Europe 2015

Fitness28.09.201546

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!