Sohail spiller i gangsterfilmen Haram

Intervju26.09.2014Joachim Marhaug0

Sohail Anwar spiller i den nye gangsterfimen Haram som bygger videre på Izzat.

Sohail Anwar har en av hovedrollene i gangsterfilmen Haram. Her spiller han skummel, brutal og muskuløs gangster.

Navn: Sohail Anwar
Bosted: Oslo
Alder: 25 år
Høyde: 177 cm
Vekt: offseason 95 kg on season 85
Arbeid: Miljøarbeider
Sivilstatus: Singel
Sponsor: ingen foreløpig
Klubb: Haralds Gym

Sohail er en veldig målbevisst og viljesterk person som alltid går 100% inn for å oppnå det han ønsker. Han er ellers en veldig positiv, blid og sosial person med masse energi som liker å spre glede! Sohail bruker mye tid med gode venner og familie og ellers går tiden mye i trening og jobb. Han jobber i barnevernet.

 

Den nye storfilmen Haram

Sohail ble plutselig headhuntet inn til den nye storfilmen til Ulrik Imtiaz Rolfsen som heter Haram. Rolfsen har blant annet regissert og laget filmen Izzat fra 2005.

- De ringte meg fordi de trengte en muskuløs pakistaner i Ulrik Imtiaz Rolfsen sin nye film Jeg hadde ingen erfaring som skuespiller. Dette var helt nytt for meg og jeg dro på audition og deretter prøvespilling. Det gikk veldig bra. De ville ha meg med en gang. Rolfsen ringte meg og sa jeg hadde fått rollen. I filmen spiller jeg fetteren til en annen hovedrolle "Omar". Vi er gangstere og skal se farlige ut. Premieren er 3. oktober, sier Sohail fornøyd.

Ble i form for filmen og heiv seg på Oslo Grand Prix

Sohail trente seg opp og pirket inn formen for rollen som muskuløs gangster. Sohail kom i så bra form at han heiv seg likeså godt med på Oslo Grand Prix 2014.

- Haram ble spilt inn i konkurransetiden og jeg hadde rutinene inne og fikk tid til å trene. Men det var lange dager. 10-15 timer. Jeg hadde med matbokser på settet og alt gikk veldig fint. Dagene handlet om tre ting; jobbe med filmen, lage mat og trene. Karakteren min i filmen skal være brutal og jeg måtte se litt stor og brutal ut, og siden jeg kom i grei form tok også Oslo Grand Prix for moroskyld, smiler Sohail.

Ser vi deg på scenen igjen da?
- Jeg kommer tilbake når jeg virkelig er klar for å gi 100% om ikke så veldig lenge, sier en selvsikker Sohail.

Gangsterfilmen Haram

Haram handler om undergrunnsmiljøet i Oslo med hvordan gjenglivet er. Fortell oss litt mer om filmen Sohail.

- HARAM bygger videre på gangsteruniverset vi ble kjent med i IZZAT fra 2005. Her er det familiedrama, romantikk og hverdagen til gjenger i undergrunnsmiljøet i Oslo. Jeg spiller fetteren til Omar. Han er gangster og lever alene med sin far som driver et gatekjøkken. En dag blir en familiehemmelighet avslørt. Søsteren til Omar var død, men det viser seg at hun lever og ble tatt hånd om av barnevernet som 16 åring. Alle trodde hun ble drept i æresdrap fordi hun rømte fra sitt eget bryllup i Pakistan. Omar blir beordret av familien til å finne søsteren. Han tar med seg sin fetter, som er meg, og gangsteren Khuram. Vi finner ut at søsteren Amina har levd et hemmelig og ganske suksessfullt liv. Resten må dere se på kino! Dere kan lese litt om filmen på Filmweb, sier Sohail. 

Hvordan var det å spille inn filmen?
- Det var lange og tøffe dager , men det har vært utrolig kult og morsomt . Nå tar jeg det rolig, men har allerede fått en ny rolle i Ulrik Imtiaz Rolfsen sin neste film. Jeg har også fått tilbud om andre filmroller, smiler Sohail fornøyd.

Treningen til Sohail

Sohail trener ikke etter et fast opplegg, men tar alt på følelsen og hva han ønsker å trene den dagen. Er lysten etter markløft og latroing stor den dagen, ja, da trener Sohail nettopp dette.

- Jeg har ikke faste øvelser som skal kjøres på de respektive dager, men velger øvelser fra gang til gang. Typisk er 2 harde arbeidssett per øvelse, men det er ikke noe som ligger fast. Noen ganger blir det 1 sett og andre ganger 3 sett. Jeg går etter følelsen. Jeg bruker alltid noen oppvarmingssett til å bygge opp vektene til «arbeidsvekt».Jeg har alltid trent siden jeg var liten og det har gått i fotball og thaiboxing for det meste, men i 16 års alderen fikk jeg lysten på mer muskler og startet med styrketrening. Siden jeg fikk resultater fort motiverte det meg enda mer til å fortsette med dette. Å trene er noe jeg liker og kommer alltid til å gjøre, forteller han.

Hvem ser du opp til her i verden da?
- Jeg synes Arnold har en utrolig karisma og utstråling og er for meg kanskje den stiligste fysikken gjennom tidene. I tillegg har han en utrolig evne til å lykkes med det han setter seg som mål. Dorian Yates er en utrolig hardt arbeidende og målbevisst «kriger». Uansett hva han møter av problemer på veien så gjennomfører han det han har begynt på. Hans tilnærming til sporten når det gjelder trening, kost og "mindsett" er mye av det samme som jeg bygger mine prinsipper på, sier Sohail.

Hva vil du si til slutt?
- Jeg håper at alle går og ser filmen. Vi har en lanseringsturne som starter fredag 26/9 i Fredrikstad med filmvisning og afterparty med skuespillere, artister fra filmen og regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen, avslutter han.


The Game of Thrones stjernen deltok i en styrkeløftkonkurranse.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

The Mountain blir bare sterkere og sterkere!
Disse 7 menneskene har blitt styrtrike på grunn av sin karriere i bodybuilding.
Dette er en blanding av styrke og Gladiatorene som er kjent fra Sverige.

Her løfter han 445 kg i knebøy

Styrkeløft08.12.2018100

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!