10 sporty gavetips

Trening03.12.2014Silje Bjørnstad0

Her får du supre gaveforslag til de treningsglade «som har alt».

Disse gavetipsene passer like godt for «Birkebeiner-pappa» som for «Bodybuilder»-kjæresten.

Gavekort på PT-time/treningssenter

En sikker vinner for både erfarne og mindre erfarne treningsfolk. Eller kanskje du kjenner noen som rett og slett trenger et spark bak? Du vet, han eller hun som hele tiden maser om at man ønsker seg personlig trener eller som stadig kommer med «nå skal jeg snart begynne å trene, må bare melde meg inn først». Et gavekort på en time med personlig trener eller et treningsabonnement er kanskje det som må til for å få i gang personen med å komme i gang med gode treningsrutiner. Dansekurs, boksetimer og andre sportslige aktiviteter er også flotte alternativer! Du kan også gi gave på skreddersydd trenings- og kostholdsprogram fra vår PT-tjeneste her.

Bøker

Det kommer stadig ny informasjon om trening, helse og kosthold, og det finnes mange spennende bøker om disse temaene. Faglitteratur gir oss bedre forståelse og kunnskap, kokebøker er ypperlig hvis man trenger inspirasjon på kjøkkenet, eller så er en treningsdagbok også perfekt å ha når det nærmer seg ny start og nytt år.

Treningstøy

Her kan man velge og vrake i ulike plagg, prisklasser, farger, stoff og trender. Uansett så er nytt treningstøy noe som «alltid er nødvendig» for de fleste, uavhengig av form, kjønn og alder. Freshe treningsklær gir også ofte en motivasjonsboost på treningen! Enten om det er dama som digger fargerike treningstights eller om det er bestefar som trenger ny lue til skiturer, så er treningstøy en sikker gavevinner som mest sannsynlig kommer til å brukt. Men husk å få byttelapp og ta vare på kvitteringen, i tilfelle det er noen som trenger å bytte en størrelse, farge eller lignende.

Treningsutstyr

Enten om du skal gi en gave til en som er hekta på styrketrening, er skiløper eller spiller fotball så finnes det garantert et eller annet treningsutstyr relatert til den treningsformen han eller hun liker best. Hansker, joggesko, yogamatte, skismøring - her er det mange muligheter.

Treningsbag

Man trenger jo noe å ha treningstøy og eventuelt utstyr i, så da kan en ny treningsbag eller sekk være et smart gavetips.

Massasjerulle

En massasjerulle har blitt svært så populært de siste årene og mange mener man får bedre effekt både før og etter trening ved å rulle på en slik en. En massasjerulle kommer i mange ulike varianter og kan brukes som en del av oppvarming før en treningsøkt, men også som et verktøy for å bedre restitusjon etter økta. Med en massasjerulle i hjemmet kan man strekke, tøye og massere musklene sine når man selv ønsker, noe mange treningsglade vil sette pris på.

Proteinbar

Proteinbarer får du kjøpt på nett, i matvarebutikker, i helsekostforretninger og på treningssentre. De kommer i ulike størrelser, smak og prisklasser. Med andre ord så finnes det mange digge varianter på markedet hvis du ønsker å gi bort «litt sunnere godteri».

Sporty opplevelse

Rafting, hotellweekend på fjellet, klatrekurs, yogareise - her er det et hav av muligheter. En gave som garantert vil bli husket og satt stor pris på.

Gaveabonnement på treningsblad

Det finnes mange ulike treningsmagasiner å velge mellom i dagens bladhyller. Noen blader henvender seg til den generelle treningstypen, mens andre magasiner har en mer spesifikk målgruppe, for eksempel de som er interessert i styrketrening, fotball, skisport og så videre. Uansett så er det deilig å synke ned i godstolen med et blad som gir både påfyll og inspirasjon. Et gaveabonnement på treningsmagasin finnes også i ulike prisklasser, så her er det mange alternativer.

Gavekort på sportsbutikk

Hvis du ikke har peiling på hva hun eller han ønsker seg, så er gavekort en fin løsning. Da kan personen selv velge det man aller helst vil ha fra sin favorittsportsbutikk samt gjøre et kupp når nyttårssalget starter.


Silje Bjørnstad 

Silje er utdannet ernæringsfysiolog og arbeider som journalist og ernæringsfaglig rådgiver. Hun er opptatt av å formidle informasjon om ernæring og kosthold på en måte som bidrar til veiledning fremfor villedning, og matglede fremfor matfrykt.

Overrask de du er glad i med en sunn Julestrømpe på Julaften.

Hverdagsmat med julesmak

Kosthold07.12.20185

Dette er vanlig hverdagsmat med en tvist av julesmak.

Sunnere hjemmelaget julegodt

Kosthold04.12.201816

Dette er julegodtet og dessertene du bør lage til jul som er ekstra sunne!
En søt avslutning på måltidet hører til i julen

Hverdagsmat med julesmak

Kosthold07.12.20185

Sunnere hjemmelaget julegodt

Kosthold04.12.201816

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!