Fitnessparet sikter på finale

Intervju24.03.2015Pernille Borchgrevink0

Se intervju med fitnessparet Henrik Flo Larsen (25) og Camilla Visjø (24) som begge skal konkurrere.

Fitnessparet Henrik Flo Larsen (25) og Camilla Visjø (24) har vært sammen i 8 år og nå blir de for første gang å se på scenen under vårens konkurranser. Camilla og Henrik har lenge vært opptatt av trening og kosthold. Etter å ha sittet blandt publikum under bodybuilding og bodyfitness konkurranser bestemte de seg for å ta steget ut av salen og opp på scenen.

- Vi hadde lekt med tanken om å stille selv i lengre tid, men så endelig bestemte vi oss, forteller Camilla.

Mens jeg blir stående sammen med Camilla å se på Henrik mens han gjennomfører poseringene for Athletic fitness overhører vi en av trenerne si "du kunne jo gått på scenen allerede i morgen med den formen der".

- Henrik er veldig heldig, han legger aldri på seg uansett hva han spiser, forteller Camilla med et smil om munnen.

- Ja, men Camilla er nok mye flinkere enn meg når det gjelder selvdisiplin på dietten, legger Henrik til.

De siste kiloene

Som Camilla tidligere fortalte i intervjuet er Henrik i stålform året rundt. Hittil har han bare gått ned 3,5 kilo på diett og ser allerede ut til å være i sceneform.

- Jeg begynte på diett for fire uker siden. Nå er det bare å holde seg rundt denne vekten i ukene frem mot konkurransene. Jeg føler at formen er på plass og gleder meg til å stå på scenen, sier Henrik.

Camilla har hatt en tøffere diett som startet i oktober. Så langt har hun gått ned 8 kilo, men med en nåværende vekt på 65 kilo har hun ikke Henrik sin luksus ved å være sceneklar.

- Idealvekten mot scenen ligger nok på rundt 60 kilo. Jeg vet enda ikke om jeg kommer dit innen Sandefjord Open, men håper at jeg når målet innen Oslo Grand Prix. Det kan hende jeg trekker meg ut av Sandefjord Open og heller fokuserer på Oslo GP hvis jeg ikke føler at formen er der. Jeg vil jo ikke være listefyll, forteller hun.

Stor støtte

Fitnessparet har vært sammen i 8 år. September i fjor dro de på ferie sammen til Bangkok hvor Henrik stilte det store spørsmålet.

- Jeg fridde til Camilla, så når vi får kjøpt leilighet blir det nok et bryllup på oss, sier Henrik.

På tross av frieriet, merker paret på stresset som kommer rundt forberedelsene før en konkurranse.

- Vi begynner jo å gå hverandre litt på nervene, men alt i alt tror jeg det er positivt å være sammen om å være på diett. Jeg hadde aldri taklet hvis Henrik satt foran meg og spiste god mat og godteri mens jeg er på diett, sier Camilla.

- Ja det er digg å være sammen på diett, for da kan jeg kopiere alt det Camilla lager, sier Henrik.

Videre mottok paret god respons fra familie og venner når de fortalte at de skal stille i bikini fitness og athletic fitness. De gleder seg til å få vise familie og venner det de har jobbet så hardt for.

- Vi er veldig glade for at de rundt oss viser støtte og syntes det vi gjør er spennende. Vi har booket nesten to hele rader i salen til familie og venner som kommer for å se på. Det er godt vi er to for skulle det ikke gå bra for den ene av oss gjør det kanskje det for den andre, sier Camilla.

 

Går for finaleplass

Fitnessparet har valgt å ikke legge ut formbilder og lignende på sosiale medier. Særlig Camilla føler at sosiale medier påvirker henne negativt når det kommer til selvbildet nå før konkurransen.

- Jeg har slettet Instagram et par ganger, jeg ønsker ikke å la meg påvirke av det andre utøvere legger ut av formbilder og lignende. Jeg føler jeg har mer enn nok med meg selv, forteller hun.

Paret sikter begge på finaleplasser under både Sandefjord Open og Oslo Grand Prix.

- Jeg blir fornøyd hvis jeg får finaleplass under Oslo Grand Prix. Under Sandefjord Open håper jeg på en pall plassering, sier Henrik

- Målet mitt for øyeblikket er ikke å vinne, men å få finaleplass. Da får jeg gått T- walken, og det er noe jeg har veldig lyst til, legger Camilla til.


Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Michelle Dale Claussen har tatt to 2. plasser i år. Se supertøff treningsvideo av henne!

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018389

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Norges sprekeste sykepleier

Intervju06.04.201890

Denne spreke sykepleieren tok førsteplass i Bikinifitness. Cecilie Holm er i toppform!

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018389

Reduser fettprosenten, bygg muskler og forbedre prestasjonene.

Spennende proteinbrød

Kosthold17.07.2019563

Lag et spennende proteinbrød i helgen.

Fitnesspai - muskelmat

Kosthold16.07.20191365

Bygg muskler med fitnesspai. Se oppskriften.

Søtpotetpannekake

Kosthold13.07.2019756

Søtpotet er sunt. Hvorfor ikke lage en søtpotetpannekake?

Slik pusher du andre på trening

Trening12.07.2019515

Dette er metoden å pushe din treningspartner på trening. Se video.