10 trenings- og matbloggere du bør sjekke ut

Trening18.06.2015Silje Bjørnstad0

Disse sprer inspirasjon i hverdagen.

I dagens sosiale medier er det mange som ønsker å dele sine treningserfaringer, motivasjonstips, matoppskrifter og å spre treningsglede. Vi har derfor samlet noen av de mat- og treningsbloggene vi mener er verdt å ta en titt på. Å surfe rundt på nettet kan nemlig gi deg god inspirasjon i tillegg til at du kanskje snapper om noen fristende treningsmatoppskrifter du får lyst til å prøve.

Linda Stuhaug

Denne matbloggeren har blitt kjent for sine utallige oppskrifter og allergivennlige mattips. Linda byr på oppskrifter til sunne alternativer til både frokost, lunsj, middag, kveldsmat, bakst, kaker, desserter, tilbehør, konfekter og drikker. Hun har tidligere gått to år på kokk- og servitørlinja i tillegg til at hun er utdannet personlig trener. Høsten 2015 begynner Linda på ernæringsstudier og hennes bloggmotto er «Lidenskap for sunn mat og trening».
http://lindastuhaug.blogg.no/

Fitliving-Maren

Jenta bak denne bloggen heter Maren Erdvik og hun jobber som både personlig trener, kostholdsrådgiver, instruktør og blogger. Den spreke Sørlandsjenta stråler og hun deler både smarte mattips og treningsøvelser som alle kan få til.
http://fitliving.blogg.no/

Fitnessnora

Nora Mathisen er en kjent fitnessutøver som jobber som personlig trener og blogger. Fitnessnora byr på fristende oppskrifter som for eksempel deilige proteinmuffins og sunnere pizza i tillegg til at hun deler sine treningsøkter og treningstips. Den personlige treneren lar også leserne følge henne på vei mot scenen når hun stiller i fitnesskonkurranser. Dette er forøvrig dama som ble kjent for å lansere begrepet «fitnessforstyrret» i et blogginnlegg fra 2014.
http://fitnessnora.blogg.no/

Pia Seeberg

Pia Seeberg er journalist i bladet Shape Up i tillegg til at hun er personlig trener. Hun er også kjent som «PT-Pia» og via sin blogg ønsker Shape Up-journalisten å bidra med næringsrike matretter og trening for kropp og hode. PT-Pia er lei av skremselspropaganda i mediene og kjemper for treningsglede og helårskroppen.
http://www.piaseeberg.no/pia/

Funkygine

Jørgine Vasstrand Haagensen er for mange kanskje bedre kjent som «Funkygine» og dette er dama som ble Instagram-kjendis over natten etter at hun la ut et videoklipp der hun brukte sin 6 måneder gammel sønn som vektmanual. Siden den gang har antall følgere på Instagram eksplodert og den sterke dama har også en blogg som er verdt å ta en tur innom. Her får du muligheten til å bli enda bedre kjent med Jørgine og den supersterke tobarnsmoren deler både opp- og nedturer fra sin treningshverdag og privatliv.
http://www.Funkygine.com

Veganmisjonen

Veganmisjonen drives av en dame som heter Jane og med sin blogg ønsker hun å inspirere alle som har lyst til å spise mindre kjøtt og mer grønt, men som ikke helt vet hvordan. Her finnes en hel haug med fristende vegetarretter, alt fra vegetarburgere og indisk til grillmat og søte fristelser.
http://www.veganmisjonen.com

Kristine Weber

Hun er tidligere norgesmester og nordisk mester i bodyfitness, og i dag jobber Kristine fulltid med bloggen Kriweb.no. Her skriver bloggeren hovedsaklig om kosthold og trening, og flere tusenvis av lesere er innom daglig for å få inspirasjon til sunne og proteinrike matretter. Kristine har fokus på hjemmelaget og naturlig proteinrik mat. I tillegg til å dele sine tips til smakfulle og proteinrike frokoster, lunsjer og middager, så frister Kristine også ofte med sunne, søte fristelser som er fri for tilsatt sukker og gluten.
http://www.kriweb.no

Kunnskapsrik Trening

Denne bloggsiden drives av 30 år gamle Helene Høimyr. Hun arbeider blant annet som personlig trener og skribent, og har i tillegg en mastergrad i Molekylærbiologi/fysiologi med spesialisering i muskelfysiologi. Det er ingen tvil om at Helene kan mye om trening og helse, og hun deler både treningskunnskap, treningsøvelser og treningstips på sin blogg.
http://www.Kunnskapsriktrening.com

Treningsfrue

«En fargerik treningsblogg med mål om spre treningsglede» skriver Camilla Strand, dama bak navnet Treningsfrue. Her gir den flotte og spreke småbarnsmoren deg et innblikk i hennes hverdagsliv og Camilla deler blant annet sine smarte tips til effektiv hjemmetrening og sunn, enkel hverdagsmat.
http://www.Treningsfrue.no

Trines Matblogg

Dette har i flere år vært en av Norges største matblogger, og det med god grunn. Trine sier at hun prøver å fokusere på enkle og noenlunde sunne retter i hverdagen. I helgene forsøker hun gjerne å være litt mer kreativ og da blir ofte tre-retters-middager. I tillegg elsker denne dama å bake og hver uke deler hun sine ukesmeny-tips.
http://trinesmatblogg.no 


Silje Bjørnstad 

Silje er utdannet ernæringsfysiolog og arbeider som journalist og ernæringsfaglig rådgiver. Hun er opptatt av å formidle informasjon om ernæring og kosthold på en måte som bidrar til veiledning fremfor villedning, og matglede fremfor matfrykt.

Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.
Den unge Tammy Hembrow (23) med nesten 8 millioner følgere på Instagram er søkkrik.
Cerebral parese stopper ikke denne bestemte unge løfteren på 19 år.
Legene gav ham 1% sjanse til at han kunne gå igjen etter en motorsykkelulykke.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!